
Ingrediente pentru ghiveci de legume: 5 cartofi, 1 ceapa alba, 300 g fasole verde, 250 g mazare, 4 rosii, 150 g porumb, 4 catei de usturoi, un morcov, 1 ardei gras rosu, 1 legatura de ceapa verde, pasta de rosii, ulei, busuioc uscat, cimbru, sare, piper, crutoane.
Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in cubulete. Rosiile se oparesc 2 minute si se curata de coaja. Se taie cubulete si se pun intr-un castron.
-
Despre post
Publicat in : Editoriale -
Ardei umpluti cu orez si legume, la cuptor
Publicat in : Retete de post -
Supa de morcov
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de spanac
Publicat in : Supe - Ciorbe -
Ciorba de varza
Publicat in : Supe - Ciorbe
Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.