|
|
|||
|
|||
eretic predicand erezia in biserica ortodoxa
http://crestintotal.wordpress.com/20...a/#comment-448
sa zica ereticul asta ca nu conteaza in ce dogma crezi , intr-o biserica ortodoxa !!! auzi ce erezie !!! si popa ala tot un eretic de altfel ... |
|
|||
|
|||
uitati-va si la raspunsurile care le-au dat oamenii la final ... toti sunt pentru depasirea barierelor confesionale , pentru a infiinta deci biserica lui antihrist ... auzi !!! astia nu au nici un Dumnezeu deasupra capului lor ...
|
|
|||
|
|||
... plangea si popa ala eretic ... ... si oamenii ... astia is pregatiti sufleteste deplin pentru antihrist ...
cine Doamne a mai pus si preoti din astia in biserica ??? au innebunit cu totii ... desigur , nici un episcop nu o sa zica nimic referitor la faptul ca ereticul ala a predica erezii in bis ortodoxa ... pai ce sa zica , daca toti , de la vladica pana la opinca , sunt adepti ai bisericii universale a lui antihrist ... new age !!! insa am si io o curiozitate : de ce plangeau aia , ca io nu am inteles ... aveau emotii ??? ... li s-a tulburat sangele in ei din cauza la ereticu ala ? creca da ... dupa cum am vazut si ereticul avea sangele foarte navalnic , in predica lui specific sectara , gesticula violent din maini , luptator nevoie mare etc etc ... creca de aia oamenii au luat-o de buna cu aminu lor , si a inceput sa le fearba si sangele lor ... ce sa le faci ? asa intra dracu unde nu e credinta decat de forma , adica deloc ... |
|
|||
|
|||
E regretabil, intr-adevar!
|
|
|||
|
|||
Citat:
NU ESTE NORMAL CEEA CE SE INTIMPLA ACOLO SI NU VA FI NICIODATA!!! Cat despre Pr Pomohaci Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca caci el e un mort viu si lumea-l cunoaste cine este |
|
|||
|
|||
popa nu mai putea nici cruce sa isi mai faca de atata plans ... ... ce comedie ...
auzi ce lovitura a primit ereticu ala de la Hristos : ca nu l-a lasat sa joace fotbal pana la 17 ani ! hahahahaha ... sfarsitu e groaznic : popa nici nu mai putea sa se mai roage de atat plans sentimentalist ... vai de capu lor , bietii ... deh , incepe sa fie in bis ortodoxe deja adunatura satanica , in care nu mai poti sa mergi ... urata treaba ... io daca eram acolo ieseam urgent afara ... nu as fi stat la mascareala aia ... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Dar acesta nu e predicator baptist?
http://www.infocrestin.ro/a-doua-scr...iosif-ton.html http://www.youtube.com/watch?v=FNE31P5qHeE Astfel ii recunoastem pe lupii care se strecoara in Biserica: isi fac crucea pe jumatate! |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
da , e de plans ... insa nu prea cred ca se mai poate face ceva ... iti vine sau nu sa crezi ca lumea a luat-o de buna , da asta e nivelul in general al lumii ortodoxe ... putini isi mai dau seama ...
ma intreb , oare cati or mai fi din astia care sa mai realizeze ca asa ceva e duh antihristic ... or fi oare multi ? oare cati or mai fi ? am auzit ca de pasti , a predicat par filoteu la manastirea petru voda , despre cipuri ; si era o mare de lume , insa multi plangeau ... desigur , par filoteu nu lovea cu pumnii in aer , da totusi oamenii au simtit ce a zis el , ca e de la Dumnezeu ... deci totusi mai sunt si oameni credinciosi ... |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
Canoanele: casatoria ortodox eretic | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 23.01.2012 03:12:47 |
Biserica Ortodoxa in Sicilia | stoicaanna | Generalitati | 0 | 30.07.2010 21:03:55 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 23:58:33 |
Este oare si Badilita un eretic? | grecu | Biserica Ortodoxa Romana | 44 | 12.06.2008 02:18:15 |
|