|
|
|||
|
|||
Tv Trinitas online
Se poate vedea Tv Trinitas online? daca da cum? tocmai am incercat la acest link http://trinitastv.ro/ si n-am reusit, mai exista alta cale??
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Pr. Dumitru Stăniloae s-a dus la Domnul pe 5 octombrie 1993, deci Trinitas TV a publicat în ultimele zile câteva materiale despre părintele profesor mărturisitor:
„Nu e rău televizorul ci e rău ascultătorul dacă rău îl folosește și rău vremea-și cheltuiește” - Părintele Cleopa Last edited by RappY; 10.10.2023 at 03:10:51. |
|
||||
|
||||
Citat:
https://www.youtube.com/channel/UCcq...ve?app=desktop Merge si radio Trinitas live
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
Probabil pentru ca raspunsul ala a fost scris acum 10 ani :P Am refolosit topicul sa mentionez de emisiunile despre Pr. Staniloae, Dumnezeu sa-l odihneasca.
|
||||
|
||||
Schitul romanesc de la Iordan in premiera pe Trinitas TV: Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Dan
TV trinitas mi se pare ca abereaza mult in zilele astea.
filme online |
Tags |
trinitas |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Trinitas tv | geo.nektarios | Generalitati | 5 | 01.10.2014 12:12:43 |
Refren trinitas | Iulia11 | Muzica Bisericeasca | 2 | 12.06.2009 09:33:43 |
TRINITAS TV ? | filotegheorghe | Stiri, actualitati, anunturi | 30 | 29.04.2008 23:16:12 |
|