|
|
||||
|
||||
In editura Institutului biblic si de misiune al Bisericii Ortodoxe Romane , a aparut "Prohodul Domnului Dumnezeului si Mintuitorului nostru IISUS HRISTOS ". Cartea este tiparita cu binecuvintarea Prea Fericitului Parinte TEOCTIST Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Cartea este opera poetica si muzicala a imnografului Theodor Studitul ( 759 - 826 ), staret al manastirii Studion din Constantinopol. Cartea a inceput sa se distribuie la bisericile ortodoxe din tara, la un pret de 2 . 50 lei . Recomand aceasta carte cu toata caldura si dragostea unui crestin.
|
|
|||
|
|||
pentru mine personal cristi prohodul domnului cat si a Maicii D este un "moment de meditatie" este o cugetare..crede-ma de multe ori il ascult si fara sa fie vinerea mare sau adormirea M.D. ma regasesc foarte mult acolo , ma regasesc in vamesul in desfarnata, in fariseul, in cei care au strigat rastigniti-l....de cate ori uit de El ascult prohodul pt a-mi mainti de patima Sa..asa este merita cu caldura citit cu dragoste jenica
|
|
|||
|
|||
Buna am doar o singura intrebare:Putem asculta Prohodul si in alte zile in afa de Vinerea Mare si Saptamna Patimiilor?
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Dragii mei... resurse ortodoxe online scrie la titlu, puneti si un site unde putem gasi prohodul Domnului. Iartati-ma.
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prohodul Maicii Domnului | glykys | Postul | 3 | 14.08.2012 22:17:34 |
Prohodul Domnului + | cristiboss56 | Rugaciuni | 3 | 22.04.2011 17:50:58 |
Prohodul Domnului | timiss | Intrebari utilizatori | 1 | 11.03.2010 20:55:22 |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 22:35:55 |
Prohodul | Hartford | Generalitati | 4 | 11.08.2008 21:50:07 |
|