|
|
|||
|
|||
asta este prima data cand aud de vinul acesta :dozingoff: , de unde l-a procurat? :D
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Sotia preotului de la biserica pe care o frecventez , mi-a dat-o , in speranta ca ma va ajuta , ea a primit-o de la Ierusalim , si s-a gandit la mine.Multumesc frumos ,si am sa incerc sa particip cu ceea ce stiu si eu. |
|
||||
|
||||
Bine ai venit Adina. Casatoria nu se obtine magic: beau ceva, am un anumit obiect dintr-un anumit loc... Vinul in cauza are mentiunea respectiva pentru a se vinde mai bine. Asa ca nu crede ca a bea din el echivaleaza cu a face cativa pasi spre cel cu care te vei casatori. Iti recomand iesirea in lume insotita de rugaciune.
|
|
|||
|
|||
Si sa pui si pe altii sa se roage pentru tine: pe parinti, prieteni, ca sa gasesti pe cineva si sa intemeiezi o familie.
|
|
|||
|
|||
Doamne ajuta!
Pentru a intemeia o familie este necesar sa cunosti cat mai multe persoane iar acest lucru poti sa il faci doar daca iesi in lume.... la un suc, la o inghetata.......si sa dai o sansa la toata lumea..... daca ai iesit cu un cunoscut sau cu o persoana recomandata de un prieten, la un suc asta nu inseamna ca ai vreo obligatie fata de acea persoana....... daca vrei sa mai iesi mai iesi, daca nu, nu.......... Nu zic sa nu te rogi ci din contra iti recomand multa multa rugaciune, fa si acatistul Sf. Nicolae Joia, dar asta nu insemna ca daca te rogi si stai inchisa in casa ai sa gesesti pe cineva, sa stii ca nu vine nimeni sa iti bata la usa si sa te intrebe daca vrei sa te casatoresti............. Iesi in lume cat mai mult si da o sansa tuturor celor care se apropie de tine. Iar vinul din sticluta minunata nush daca e de un real folos insa rugaciunea si iesirile sociale iti spun sigur ca sunt. Dumnezeu sa te ajute si sa iti calauzeasca pasi catre barbatul potrivit! |
|
|||
|
|||
Buna Adina!Eu pot sa-ti spun sa nu-ti pierzi nadejdea(speranta) ca te vei casatori si pentru ca suntem pe un sit ortodox iti mai spun urmatoarea rugaciune pe care ar fi bine sa o ai mereu in gand:Nadejdea mea este Tatal,Scaparea mea este Fiul,Acoperamantul meu este Duhul Sfant,Treime Sfanta Slava Tie!
|
|
|||
|
|||
Matei 7:7 Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide.
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnicul - cine este, cu ce te poate ajuta? | sophia | Preotul | 136 | 10.11.2014 15:55:32 |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 17:02:01 |
cine ma poate ajuta | gherman | Pocainta | 10 | 13.11.2009 00:56:59 |
cine ma poate ajuta? | NiCcoleta | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.03.2006 04:41:06 |
|