|
|
Vezi rezultatele sondajului: Considerati autoexcitarea: | |||
La fel de grava ca sexul de placere | 14 | 34,15% | |
Mai putin grava decat sexul de placere | 13 | 31,71% | |
Mai grava decat sexul de placere | 6 | 14,63% | |
Nu stiu | 8 | 19,51% | |
Votători: 41. Nu poti vota in acest sondaj |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
(totul) Despre desfranare
M-am gandit sa infiintez un topic si pentru aceasta problema, uneori delicata
Un barbat casatorit poate intretine raporturi sexuale cu sotia de cate ori vrea si cand vrea, daca sotia este de acord ? Prin porunca "Sa nu fii desfranat" se intelege si sa nu mananci sau bei peste masura ? |
|
||||
|
||||
Citat:
Daca placerea sexuala are loc in afara casatoriei atunci autoexcitarea este mai putin grava decat placerea sexuala. (pentru ca relatiile intime in afara casatoriei nu sunt permise) Dar aici faci o mare greseala de interpretare. Toate pacatele sunt grave si toate pot duce spre alunecari, spre a face pacate, mult mai grave. Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
Despre problemele celor ce se autoexcita:
http://www.orthodoxphotos.com/readin...turbarea.shtml |
|
|||
|
|||
Doamne, apara-ne de cei fara ocupatie!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Tu nu stii daca barbatul casatorit poate. Noi de unde sa stim? Citat:
Se cheama "sa nu te imbuibi", respectiv "sa nu te imbeti". "Sa nu fii desfranat" are alta conotatie. Un pic mai sexuala . |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Totusi, nu cred ca din autoexcitare rezulta avorturi.
|
|
||||
|
||||
chiar TOTUL?! :))
|
|
||||
|
||||
Citat:
dar e ca la copii. cand simti mirosul si stii ca i-ai pus pampersul stai linistita, daca nu l-ai pus ... |
|
||||
|
||||
Depinde de dorinta de discutie pe acest subiect. Nu stiu daca in serialul "Totul despre sex" e chiar totul despre sex
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 20:19:51 |
Totul despre spovedanie | iosif | Pocainta | 42 | 13.08.2011 01:01:59 |
Totul despre catolicism | strajeru | Biserica Romano-Catolica | 7 | 15.12.2007 05:48:31 |
"A intelege totul inseamna a ierta totul" | irina77 | Generalitati | 12 | 21.11.2006 11:31:25 |
|