![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Crezurile au atasat un anumit grad de probabilitate (in sens bayesian). Deci nu multitudinea acestor crezuri trebuie luat in calcul :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul asta nu stai chiar asa prost cu credinta, sa stii.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea este ca pana la urma sunt totusi oameni credinciosi, doar ca le lipseste credinta cea mai importanta. Si in general incearca sa-si ascunda lipsul motivand cu faptul ca ei nu cred ci stiu sau "pipaie" cu ratiunea, dar realitatea arata tocmai altceva.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de adaugat la ce am zis mai devreme, islamul pe deaintregul deja s-a radicalizat din cauza unei minoritati fanatice dar cu bani si influenta, si acuma mare parte din tarile islamice traiesc mai rau si mai inapoiate ca acum 30 de ani, iar drepturile omului si principiile fundamentale de libertate sunt incalcate. Iar in america sunt zeci de secte crestine numerroase in care orice distractie si placere sunt vazuzte ca pacat, nici macar nu sarbatoresc craciunul aia ca e prea materialist, iar pentru ei dansul sau socilaizarea te duc in iad. Si desigur aceste secte se considera cele mai credincioase si ar vrea ca toti crestinii sa fie ca ei, sa nu subestimezi niciodata la ce extreme se paote duce o religie, chiar si crestina, si cum pot ajunge sa nu mai aiba pic de bun simt si umanitate in ei daor pentru ca vor sa faca totul ca intro carte din antichitate de pe undeva din Palestina. Last edited by AteulCelRau; 20.01.2010 at 19:50:35. |
|
|||
|
|||
![]()
sper sa "intre" d-zeu in tine! daca intelegi unde bat! sunt ateu !! si?? tot incerc sa va deschid ochii....da nu se poate cu voi! ma ghidez dupa 3 principii in viatza "mai bine mor in picioare de cat sa ma tarasc in genunchi"! "totul sau nimic"! si "speranta iti ramane pan la ultima suflare"! sati zic si parerea mea adik dupa ce ca te chinui si tu in rahatu asta de viata sa fie bine sati faci si tu o familie sa le fie bine! mori pe la 60 de ani! vaide capu` tau dupa atatea si atatea trairi mai vine un fraer sa te si judece ca nai crezut il el si sa te chinuie vesnic! dupa ce ca tot el tea creat acum te chinuie! unde mai e dreptate bunatate si iertare? cam asta se zice despre dumnezeu in biblie! si e trist
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 20.01.2010 at 22:21:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Realitatea este ceea ce aparatele masoara, pina la urma ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|