![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
iar minte securistul pensionar, mitingul iubitului sau iliescu din 90, de la academia militara, cel cu "iliescu apare soarele rasare" a fost de mica anvergura, jumatate din oameni fiind adusi din tara. ca de obicei, cu sandvisul si banutii de buzunar primiti.
e posibil ca in 28 ianuarie 90, la marsul partidelor istorice, cel cu "sula-n coaste", sa fi fost mai multi participanti decat zilele astea. atunci a inceput nebunia in bucuresti, cu venirea grupului de interlopi ai lui dan iosif in piata in apararea lui iliescu, apoi au oprit schimbul doi la majoritatea fabricilor bucurestene si au adus oamenii in piata. si atunci ne-au tradat penelistii, cand a fost greu am ramas numai taranistii acolo. |
|
|||
|
|||
![]()
nu am gasit nicaieri suprafata pietii. sunt doua surse, dar nu-s credibile pe de-a intregul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai a scris cineva despre asta da nu vreau sa-i dau share ca e un ziarist mizerabil. E clar ca-s foarte multi oameni dar e la fel de clar ca exista un interes ca sa credem ca sunt de 3 ori mai multi decat sunt in realitate. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inclusiv despre tine e vorba.
|
||||
|
||||
![]()
Probabil așa reiese din ce am scris. Deși recunosc că sunt partizan, îi prețuiesc și pe cei care au alte păreri decât mine, inclusiv pe cei care au manifestat la Cotroceni. Nu sunt maniheist.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa incepem: te duci pe goagal earth/maps.Localizezi piata victoriei, sa ai o imagine de sus. Apoi din toolboxul oferit de google, folosesti rigla ( dooh). Apoi masuri permietrul poligonului delimitat de guvern , BRD Soc Gen,statiile de metru victoriei. Apoi folosind teorema de calcul al ariei unui poligon(pe care o stii din clasa III-a) calculezi aria poligonului. Apoi inmultesti acea aria cu o inaltime de maxim 2 m(cat poate sa aiba un om ? dooh...) si afli volumul(metrii cub). Apoi cati pe net cat volum in metrii cubi ocupa un om.SI imparti volumul de mai sus la volumul ocupat de un om .Rezultatului obtinut ii faci parte intreaga (vezi clasa IV-a).Si ce rezulta este un numar natural nenul care reprezinta numarul total de oameni, inghesuiti ca pe conserve in acel perimetru. hai ca daca un retard mental poate sa rezove o astfel de problema de matematica , atunci si tu poti sau nu(daca ai trecut prin scoala ca bashina prin apa). ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar totusi de ce trebuie volumul ? Exista documente de la jandarmerie care arata cati sunt pe mp la proteste. Si daca stii aria, stii si cati sunt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mai degraba ca un securist pensionar chiar si la pierdere decat ca un destept ca tine chiar si la castig.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
copacele, ai scris ca un fin psiholog, teica!
am facut chestia inca de aseara, dar rezultatul nu e corect, pentru ca spre deosebire de tine, dar si de altii, eu am un punct de referinta, am controlat acolo si rezultatul e gresit. si inca ceva, legat de un mesaj anterior al tau, ia zi-ne, mosule, de unde cunosti tu atat de bine ce face si ce intentii are dracu'? ai vreo intelegere cu el? pe bune... |
|