![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Îngrijorător este faptul că USR a luat din prima 8%. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine ca recunosteti in sfarsit adevarul. Apropos ce e aia bre PNL ? Ca liderii PNL-ului au fost omorati in puscarii. Asta de acum nu este PNL este coruptia cu numele de PNl. Pana acum ati avut doua proaste la conducere.Alina din bancuri si Raluca de la justitie. Prevad pe urmatorul ca va fi din zona religioasa.Unul din astia care se cred sfant in viata. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i generatia. Nu avem ce face sunt si ei ai nostri.
Mai rau e ca se face si un partid "de stanga" tot ca USR. Adica o sa fie bolsevici de dreapta si bolsevici de stanga. Ca sa aiba lumea de unde alege, sa fie democratie. Sunt buni ca le place la Parlament, poate iesim mai ieftin si cu cazarea ca vad ca isi petrec si noaptea acolo. Nu dorm si ei ziua ca oamenii, cum dorm aia din alte partide, dorm noaptea. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Raluca a gresit ca de aia e blonda. E amuzant dar nu poti s-o acuzi pentru ca-i blonda. La fel a avut si Bush Junior o declaratie de asta : " Inamicul nostru nu pierde nici o ocazie sa ne faca rau si la fel facem si noi". Adica isi faceau si ei singuri rau. :)
Mai buna e aia cu Nicusor cand il intreaba aia de ordonanta. |
|
|||
|
|||
![]()
USRI.
Ti-l prezint pe Bula Nicusor, pres'dintele fara capusor: https://www.youtube.com/watch?v=HnT5oHS-Rg0 Apoi mai este "Clotild'Arhrrrrmon" luptatoarea de libertate care a renutat de la salariul de 5000 de euro pe care-l lua corporatia EGIS(cea care a fost platita cu 20 de milioane de euro de statul roman pt consultanta pt o autostrada care nu exista.Dar exista insa pe hartii ca sa fure astia bani precum Clotilde). Apropo, tanti asta are asa: 10 terenuri, 2 case, plus alte chestii. Asta era in piata Victoriei si vorbea in numele alora de acolo.Si vorbea de coruptie si hotie.BAH tantii matale iei bani multi si frumosi pe o autostrada care nu exista . |
|
|||
|
|||
![]()
De ce bre ?Ne-o facem singuri. Am spus mai devreme.Urmeaza ca tzara sa se rupa in mai multe bucati.
Asta inseamna sa te bagi in politica internationala , albind fara minte in nestire fundurile unor mari puteri.Te iau de carpa de spalat pe jos. Si ce faci cu carpa de spalat pe jos ? Pai speli pe jos cu ea, dooh... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tot din culisele gigi, un manifenstant de la Cotroceni: "eu nu țin cu PSD, eu țin cu dreptatea", altul: "eu nu sunt pesedist, nici nu am votat cu PSD, or fi greșit și ăștia, dar nu sunt de acord cu manifestările din piața Victoriei"... :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca aude ala ca-s vorbiti de rau participantii la miting, Digi se desfiinteaza inaintea RTV. :) |
|