![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca zice mai multe. Avand in vedere provenienta sa dintr-o famile de pagani si influentele elinesti, Sfantul Iustin Martirul, la inceput, a impartasit astfel de invataturi gresite, pe care le combate ulterior, dupa ce aprofundeaza Scriptura:
"Eu insami, pe cand ma gaseam impartasind invataturile lui Platon..." (Apologia a II-a, XII, pag. 113) Citat:
Si, ca sa spui ca citatele mele sunt scoase din context, vino cu pasaje din imediata lor apropiere (sau macar cu pasaje din aceeasi lucrare). Last edited by grasu77; 03.01.2012 at 23:47:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici mostra de gandire adventista :
La încheierea celor o mie de ani, Hristos Se întoarce din nou pe pământ. El este însoțit de oastea celor mântuiți și înconjurat de o suită de îngeri. Când coboară într-o maiestate înfricoșată, poruncește morților nelegiuiți să învie pentru a-și primi pedeapsa. Ei ies, o ceată puternică, nenumărată ca nisipul mării. Ce contrast față de aceia care au înviat la prima înviere! Cei drepți au fost îmbrăcați cu tinerețe și frumusețe nemuritoare. Cei nelegiuiți poartă urmele bolii și ale morții. Satana se consultă cu îngerii lui și apoi cu acești împărați cuceritori și oameni puternici. Ei privesc puterea și numărul acelora care sunt de partea lor și declară că armata din cetate este mică în comparație cu a lor și că poate fi biruită. Fac planuri să pună stăpânire pe bogățiile și pe slava Noului Ierusalim. Toți încep de îndată să se pregătească de luptă. Meșteri pricepuți făuresc echipament de război. Conducători militari, renumiți pentru succesele lor, rânduiesc gloate de luptători în companii și divizii. Deci asta e adevarul .Iisus vine o data sa-i ia pe cei drepti dupa care mai vine odata sa-i judece pe pacatosi. Si Satana o sa atace noul Ierusalim dupa ce este aruncat in iezerul de foc si se instaureaza Imparatia lui Dumnezeu ? ![]() Pentru cine e interesat sa citeasca toata nebunia scrisa de E.W despre Apocalipsa o poate citi aici : http://biblephone.intercer.net/books...ite/web/GC/44/ |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Hmmm... se încurcă ițele... deci în Cer, martirii morți (oare nu o fi pleonasm?) se chinuie! Asta era do'mle! Cum de nu mi-am dat seama până acum? Citat:
Citat:
"Doamne ajută" la ce? Să fie simbol, să ne dea peste cap, ori să fie eronată învățătura? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"...este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării..." (1 Cor.1,18)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde scrie în Scriptură de "nemurirea sufletului" și de "despărțirea sufletului de trup la moarte"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Și diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc și de pucioasă, unde este și fiara și proorocul mincinos, și vor fi chinuiți acolo, zi și noapte, în vecii vecilor. Și am văzut, iar, un tron mare alb și pe Cel ce ședea pe el, iar dinaintea feței Lui pământul și cerul au fugit și loc nu s-a mai găsit pentru ele. Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; și morții au fost judecați din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Omule, ridică-te de pe jos și trezește-te! Tu vezi ce scrii? Asta-i imaginea ta despre Dumnezeu? Că mai întâi îl împușcă și apoi îl judecă?!?
|
|
||||
|
||||
![]()
mda...iti raspund prietene, dar mai intai raspunde-mi la intrebarea pe ca ti-am pus-o anterior: CINE POATE SA UCIDA SUFLETUL UNUI OM (Matei 10:28). Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|