![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Poate te suna pentru ca are impresia ca esti atat de devastata din cauza lui si a relatiei incheiate, incat zaci in pat cu febra, frisoane si vei muri emaciata...ceea ce iarasi nu inseamna ca te iubeste. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot la capitolul sfaturi multe pt Raluca.
Ce ajuta la suparare (in afara de rugaciune, evident.. rugaciunea este de baza!!!!).. pe mine ma ajuta sportul. In special alergatul... alerg cate o ora, apoi lucrurile de "distanteaza" de mine. Este ceva temporar, desigur, dar daca obosesti suficient de mult, poate ai noroc sa adormi seara inainte sa te pocneasca tristetea. |
|
|||
|
|||
![]()
E grea durerea, e sufocanta suferinta... Sunt intrebari in viata noastra fara raspuns dar cred ca stie Dumnezeu de ce... Citind cu atentie comentariile ma regaseam in ele. Multe din sfaturile adresate tie mi se potrivesc ca o manusa... Nu ma simt in masura sa judec la rece situatia ta pentru ca lupt si eu cu timpul... si rabdarea... Daca vei gasi solutia de a uita sa mi-o comunici te rog. Sunt de acord cu tot ce au scris ceilalti, iubirea nu provoaca suferinta celuilalt, iubirea e jertfa dar si bucurie...
Domnul sa te miluiasca! Pace si bucurii! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Crede-ma ca am stat si m-am gandit la toate, toate toate. M-am gandit ca am gresit, m-am gandit ce s-ar intampla daca s-ar intoarce, daca am gresit fata de el sau fata de mine, daca nu-l merit sau nu ma merita, daca si daca si daca... stii ce se intampla cand gandesti prea mult? ajungi cel mai prost om posibil, pentru ca ajungi sa gasesti explicatii pt orice. Nu mai stiu ce e normal si ce nu e. Pe mine sportul nu ma ajuta... m-ar ajuta daca mi-as gasi un job care sa ma suprasolicite.. si nu prea am reusit.. dar insist.
Mi-a trecut prin cap sa ma mut cu facultate, cu tot... in Bucuresti si s-o iau de la capat. Poate e un gand fugitiv, impulsiv.. o sa stau si sa rumeg mai atent... Simt nevoia sa plec undeva departe, unde sa nu ma cunoasca nimeni si sa o iau usor de la capat cu tot. Nu am luat o decizie in sensul asta, pentru ca implica prea multe- bani, cazare, un posibil job?..- asa ca o sa vedem.. promit ca atunci cand o sa gasesc "reteta" spre fericire, o sa o impartasesc tuturor ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt nu te astepta sa uiti sau sa se schimbe ceva in viata ta. Cea care se va schimba esti TU, cu perceptia realitatii, cu asteptarile tale, cu credinta ta.. Tu te schimbi, ca altfel durerea nu trece, doar te adaptezi tu la ea. De aceea dureaza. Cel putin asa vad eu lucrurile. (Eu am zile in care imi amintesc ce mi-a zis, cum m-a privit, ce a facut.. si parca s-ar fi intamplat ieri! Inca doare rau. Asta si din cauza ca nu incerc sa deformez realitatea, dimpotriva incerc sa-l accept pe el asa cum este, pe mine asa cum sunt.) S-ar putea sa-ti prinda bine schimbarea. Eu am calatorit destul de mult dupa.. si m-am simtit f bine. (Vad ca sunt singura care activez pe-aici.. Incep sa ma simt straniu :)) Poate ca ceilalti chiar au o reteta a fericirii!) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca oamenii inselati de cel iubit (ma refer la relatie intre femeie si barbat) sunt chemati la asemanarea cu Dumnezeu care clipa de clipa este inselat de sufletul nostru. Il inselam mereu cu idolii pe care ni-i facem. Eu Il vad pe Dumnezeu ca un sot sau iubit inselat. Insa El nu are nici o vina. Putem zice ca talharii rastigniti langa Hristos: 1. "salveaza-ne pe noi si pe Tine si cobara-te de pe cruce"=obliga-i sa ne iubeasca, obliga-ne sa Te iubim
2. "Noi pentru faptele noastre suferim insa El e nevinovat" = noi nu meritam fidelitatea cuiva, insa El ce vina are ca nimeni nu-I e fidel? Chemarea la asemanarea cu Dumnezeu a sotului/sotiei inselate inseamna a iubi si a respecta libertatea celui iubit de a nu raspunde iubirii... Cand ma simt nedreptatita, ma gandesc la talharul cel bun si la Iisus pe cruce, si atunci nu ma mai simt asa nedreptatita iar acest gand ma mangaie...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) Last edited by Anna; 06.11.2009 at 23:01:28. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Anna21, imi pare rau ca tu iti aduci aminte de toate lucrurile dureroase. asta inseamna ca nu ai putut ierta pe deplin. sau poate nu te-ai putut ierta pe tine... nu te critic, nu, doar ca... trebuie sa ierti si sa uiti pentru a fi fericita - asta e reteta! Si sa iubesti. Ceva de genul asta: Vasile Voiculescu - Sonet CCXIX [COLOR=#422817]Nu-ti spun nici adio: cum n-ai mai exista... Ramai doar coaja celei pe care o iau cu mine... Ti-am supt adanc esenta si te-am golit de tine... Plec numai cu splendoarea si frumusetea ta; Las ochii, falsi luceferi, si iau privirea draga, Las buze reci de idol si iau sarutul lor, Uit sanii, duc caldura si forma lor intreaga, Fur neagra avalansa de par cand se dezleaga, Din trup imbratisarea de vrej ametitor... Zvarl inima stricata, ce-ti schioapata alene, Cu scopuri nepatrunse tesute-n lingusiri -- Cand prefacute lacrimi, cand rasete viclene -- Capcana-n chip de suflet ascunsa-n amagiri... Cu tot ce-am strans din tine curat, ca Prometeu, Am sa te alcatui altfel, dar suflet iti dau eu.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu sunt maritata, Glykys. Nu pot sa-mi iau traista si sa-mi caut "fericirea" in alta parte.
Si asta cu iertatul.. este doar o etapa, dar nu este suficient. Trebuie apoi sa-l accepti asa cum este. Ca-l ierti, dar nimic nu garanteaza ca se schimba, ca-ti da trecutul inapoi etc.. (si probabil nici nu are de gand sa se schimbe, barbatii se indreptatesc usor). Si dupa acceptat vine alta etapa.. cea mai grea.. in episodul viitor. :). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 18:43:44 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|