![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pe baza unor teorii absurde precum ale lui Einstein sau Schrodinger se vor putea construi, de exemplu, panouri solare care sa faca inutila taierea arborilor si astfel sa impiedice desertificarea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca are componente asemantoare nu inseamna neaparat ca unul a evoluat din altul. Si o sapa este facuta din metal si un automobil, dar e absurd sa afirmi ca automobilul se trage din sapa. Citat:
Nu e nevoie de mecanica cuantica sau teoria relativitatii sa explici ce ai spus tu mai sus. Se invata la geografie in scoala generala (sau se invata) si se numeste "eroziunea solului". Pamantul fertil nu se "transforma" in nisip, ci este erodat, spalat, indepartat de agentii naturali (ploaie, vant) atunci cand nu mai exista vegetatie pe el. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai Schrodinger a zis ca materia nu e materie e energie.
Einstein are teorii multiple si nu cred ca Einstein a inventat panourile solare. Tesla a fost cel mai mare om de stiinta al secolului trecut si asta o zicem dupa dreptate. Prin Tesla s-a dat omenirii curentul alternativ,metodele de producere,metodele transport. Tesla a zis despre teoriile lui Einstein ca sunt absurde,ca nu sunt stiinta ci metafizica. Este clar ca Tesla stia ce spune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
panouri solare-fotocelule-E=mc2-Einstein, ring the bell? |
|
|||
|
|||
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
"... magnificent mathematical garb which fascinates, dazzles and makes people blind to the underlying errors. The theory is like a beggar clothed in purple whom ignorant people take for a king ... its exponents are brilliant men but they are metaphysicists rather than scientists " (este o minunata gaselnita matematica care fascineaza si ameteste oamenii facandu-i orbi la erorile de sub ea.Teoria e ca un cersator imbracat in purpura si pe care oamenii ignoranti il iau de imparat. Sustinatorii teoriei sunt oameni stralucitori dar sunt metafizicieni mai degraba decat oameni de stiinta." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai soro topcat Hertz a descoperit efectul fotoelectric.
Heinrich Hertz.Nu Einstein. De ce dau fotocelule curent eu nu stiu dar cert e ca dau curent si acest poate fi folosit.Dar panourile solare de datoreaza lui Heinrich Hertz nu lui Einstein. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum se face ca Hertz a descoperit efectul fotoelectric si Einstein a luat premiu Nobel pentru descoperirea lui Hertz asta sincer sa fiu nu am idee.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti crede ce vrei, dar iti propun sa mai verifici
|
![]() |
|
![]() |
||||