![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
crestine.Exista o parelela intre basmul romanesc si crestinism pe care a facut-o Dan Puric, caut-o (explica foarte frumos, radacina crestina a basmului romanesc) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Armasarul care mananca jar este natural sau supranatural?
Copacul cu mere de aur? Animale vorbitoare, fiinte fantastice cu capacitati supranaturale, vindecari miraculoase, apa vie, etc?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
au.Lasa-i incolo.Iei doar informatia care este valida.Pai si cum ai stii care e de incredere sau nu? Pai mai cauti si pe alte siteuri.Dar in privinta simbolistici ocultismului le-au cam nimerit pe toate sa stii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe ce te bazezi cand spui ca le-au nimerit pe astea cu Harry Botter ? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca le-am mai intalnit si inainte de a exista site-ul ala.
Citat:
fie in deplina concordanta cu acelasi concluzii la care au ajuns si monahii, pe care nu i-am cunoscut nici o data si ale caror pareri nu le-am auzit niciodata pana cand nu am dat search pe google ca sa-i arat Marioarei ca aceste carti (care miros de la posta a Ocultism) sunt scrise de vrajitori si dedicate pt cei care fac astfel de vrajitorii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
metafora lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Poti sa incepi cu Sfanta Duminica, Sfanta Vineri, etc si se pot continua.Cauta-l pe Dan Puric referitor la basmul romanesc |
|
|||
|
|||
![]()
Proababil de demult, de cand existau cartile si nu exista internetul de cand n-aveai
conceptul de internet, eu citeam despre acele simboluri. Apropos, ti-am gasit videoclipul ala cu acel ex-satanist: https://www.youtube.com/watch?v=VACzNHB0yuA PS:am observat la tine aceiasi tragere si sete de informatie , exact cum merge tzara asta. Toti se cred judecatori si toti asteapta sa vii domne tu cu dovezi la ei.N-ar misca nici un deget.Cred ca li se cuvine totul.Este o stare letargica care asteapta ca altii sa se miste pt ei.Bre o sa ajungeti sa fiti condusi de alte etnii, minoritare. Aveti aceiasi stare de letargie atat in domeniul religiei cat si in celelalte domenii conexe ale vietii.Toate la voi merg cu aceiasi viteza si acelasi tip de probleme le aveti in toate domeniile conexe.Nu-i de mirare ca Iohannis va considera iobagi. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe cine va considera ? Ti se pare ca esti suedez sau ce anume ?
Si de unde stii tu ca nu "culeg informatii " ? Uite, stiam deja mai multe lucruri despre acel site decat stiai tu. ![]() In era asta a internetului nu-i chiar asa de greu sa culegi "informatii " in legatura cu orice. Problema se pune in legatura cu discernamantul - cum anume accepti care informatie e adevarata si care anume e falsa, si in legatura cu actiunea sau inactiunea. Pentru ca degeaba e unul toba de teorie daca nu practica nimic din ceea ce a invatat. Am auzit ca exista un loc numit raiul fariseilor. Cand moare cate unul dintre noi, acolo ajunge. Si e o incapere mare acoperita toata cu oglinzi. Si omul se uita in toate partile si i se pare ca-l zareste peste tot pe Dumnezeu. |
|