Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2012, 16:38:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antonela Vezi mesajul
Fratilor scuzati ma ca intervin .....urmaresc discutia voastra....dar Sa spuna ca Sfanta Scriptura...e ceva Simbolic?.....adica....Dumnezeu ne a lasat ceva Simbolic?
Domnilor nu pot accepta notiunea de simbolic....nu pot!eu ca si crestin ortodox!
SIMBOLIC?
Domnilor....nu am eu cunostintele voastre si m as bucura sa stiu atatea lucruri pe cate stiti voi...dar sa avem grija ceea ce afirmam...
eu vad Sfanta Scriptura O PIATRA NESTAMATA...CUVANTUL LUI DUMNEZEU CELUI VIU CARE NE VORBESTI ACUM
Adica Dumnezeu ne vorbeste SIMBOLIC?....
Ascunde ea mari taine....dar sa nu credem ca daca am citit Sfanta Scriptura suntem smecheri si stim tot...si sa ne rugam Lui Dumnezeu cand o citim sa nu intelegem altceva.
dar ca e Simbolic....in viziunea mea....nu e!
iertati ma nu vreau sa ma cert cu nimeni....dar asta cred si atat am avut de zis..
Dumnezeu sa fie cu voi.Amin
Antonela, mi-a placut ce-ai scris.
Nu te intrista....unde-i multa minte e si prostie cu caru' (asta-i o vorba olteneasca)...

Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 16:50:55.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
IPS Teofan un antihrist? mihailt Biserica Ortodoxa Romana 29 04.08.2014 16:25:08
Unii din cei mai mari sfinti ai timpurilor noastre -carte audio bin000 Resurse ortodoxe on-line 1 12.11.2011 16:39:14
Inaintemergatorii lui antihrist anna21 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 39 25.12.2010 02:29:15
Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii clujeanul33 Generalitati 14 07.05.2010 23:38:20
Cel mai mare roman al tuturor timpurilor Dodi Generalitati 5 12.09.2006 19:04:14