![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Există și suplimente de colagen, problema e că fără antrenamente sau kinetoterapie țintită pe segmente ale corpului, oamenii nici nu-și dau seama că se distrug articulațiile. Poți să faci sport și să ai diferite deficiențe. Citat:
Nici în aer liber nu aveai voie decât aproape de casă și cu foaie, ei voiau să stai la tv să bage spaime în tine, normal că fără tv dacă nu asculta nimeni căcaturile lor, oamenii erau mult mai sănătoși psihic, nu intra psihoza aceea urâtă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 01.07.2025 at 00:14:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dementa in fazele timpurii se poate elimina/ameliora semnificativ fix prin consumul de apa normala. Atentie insa, nu ceaiuri, si cafele care de regula sunt diuretice, si nici sucuri si altele, ci apa curata, informational curata. Corpul consuma enorm de multa energie. Nu promovez nimic,... Fiecare este cu energia lui de intelegere... Eu consider ca am batut si mi s-a deschis. Am cerut sfaturi si mi s-a dat, dar nu oricum, ci IN ABUNDENTA. Slava Tie Dumnezeul Nostru Slava Tie! Nu este de la mine ci de la un profesor doctor in care avem incredere deplina Ivan Neumavakin( este pe net, recomand cu caldura), un adevarat sfant, ca om, peroana iubita si respectata de milioane, am si cateva din cartile sale, si care a avut un sistem de stat, un intreg institut de cercetare, dedicat prevenirii bolilor cosmonautilor mai ales cele tumorale de care nu vorbeste nimeni cand amaratii se intorc din spatiu unde sunt bombardati nonstop cu raze gama si de tot felul. Din aceste studii de top, el a tras foarte multe concluzii pentru omul de rand si medicina preventiva. Are foarte multe aparitii video de unde se poate invata enorm. Practic el, prin masurile de preventie ale sistemului lui ne-a informat de guvizii de acum trei ani. A murit la 90 de ani in 2017 parca inainte de isteria capsarilor ... Asa si se pare ca carbogazoasele detin un mecanism de dislocare a Calciului din Oase...cam asa ceva...osteoporoza( rara de tot in trecut la noi si in abundenta in tara Colei) si alte belele asemanatoare. Mai mult nu stiu detalii, eu am incredere deplina in studiile acestor giganti generosi! Este informatie buluc pe net.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 01.07.2025 at 00:56:56. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 211 | 07.07.2025 21:15:36 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|