Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2007, 00:37:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Pe vremea cand s-a construit Ateneul Roaman, a functionat foarte bine sloganul "un leu pentru ateneu ". Acum prioritate au cele politice, ultima actiune inutila - referendul lui Basescu, bani aruncati pe apa sambetei.
Nu vreau sa "politizam" discutia, nici nu-s aparator al lui Basescu.
Dar referendumul a demonstrat un lucru interesant: ca parlamentarii alesi nu reprezinta poporul, asa cum ar fi fost normal.
De aici, consider indreptatit si urmatorul referendum, cel pentru uninominal. Daca tot votezi, sa stii pe cine votezi, nu? (probabil un bogatan care are bani sa-si faca imagine :D, dar asta e alta discutie deja).
In ce priveste Catedrala, banii exista, locul nu este stabilit....(sau daca este nu se poate construi...)
Si atunci, oare catedrala va ramane un simplu vis ?
Reply With Quote
Vechi 10.11.2007, 09:52:02
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
Pe vremea cand s-a construit Ateneul Roaman, a functionat foarte bine sloganul "un leu pentru ateneu ". Acum prioritate au cele politice, ultima actiune inutila - referendul lui Basescu, bani aruncati pe apa sambetei.
Nu vreau sa "politizam" discutia, nici nu-s aparator al lui Basescu.
Dar referendumul a demonstrat un lucru interesant: ca parlamentarii alesi nu reprezinta poporul, asa cum ar fi fost normal.
De aici, consider indreptatit si urmatorul referendum, cel pentru uninominal. Daca tot votezi, sa stii pe cine votezi, nu? (probabil un bogatan care are bani sa-si faca imagine :D, dar asta e alta discutie deja).
In ce priveste Catedrala, banii exista, locul nu este stabilit....(sau daca este nu se poate construi...)
Si atunci, oare catedrala va ramane un simplu vis ?
Nu, nu cred ca va ramane doar un vis. Dar atata timp cat si intre ortodocsii declarati (asa cum se vede si pe acest forum) exista unii care se opun constructiei....cred ca mai avem de asteptat...
Reply With Quote
Vechi 10.11.2007, 13:05:36
ancah
Guest

Implicit

Intrebarea care se pune e, cat de convinsi sunt ortodocsii care dau aprobarile pentru constructie, ca am impresia ca acolo e problema, nu la oameni de rand ca mine si ca tine. Tare am impresia ca sunt doar "ortodocsi" cu inclinatii evidente spre masonerie. Poate de aceea nu se gaseste amplasamentul potrivit. Si atunci ne vor mai duce inca multa vreme cu zaharelul...
Reply With Quote
Vechi 11.11.2007, 18:05:16
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Intrebarea care se pune e, cat de convinsi sunt ortodocsii care dau aprobarile pentru constructie, ca am impresia ca acolo e problema, nu la oameni de rand ca mine si ca tine. Tare am impresia ca sunt doar "ortodocsi" cu inclinatii evidente spre masonerie. Poate de aceea nu se gaseste amplasamentul potrivit. Si atunci ne vor mai duce inca multa vreme cu zaharelul...
Adica aia care sunt rai...sunt rai, dar, dupa tine, si aia care sunt buni (macar pentru ca dau aprobari) tot rai sunt? Interesant....:)
Eu spun ca o sa se faca. Greu, dar o sa se faca!
Reply With Quote
Vechi 11.11.2007, 21:22:37
ancah
Guest

Implicit

Mirean, afirmatia mea are substrat, nu este doar o vorba in vant.
Dar dupa tine, persoanele care dau aprobari sunt bune doar pentru ca sau aprobari?
Presupun ca nu gandesti atat de simplist.
Zici ca se va face greu. Dar de ce trebuie sa se faca atat de greu? Daca masonii si-ar face un templu, crezi ca tot atat de greu ar obtine aprobarile? Probabil ca nu. Ba chiar cu surle si fanfare.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 12:00:03
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mirean, afirmatia mea are substrat, nu este doar o vorba in vant.
Dar dupa tine, persoanele care dau aprobari sunt bune doar pentru ca sau aprobari?
Presupun ca nu gandesti atat de simplist.
Zici ca se va face greu. Dar de ce trebuie sa se faca atat de greu? Daca masonii si-ar face un templu, crezi ca tot atat de greu ar obtine aprobarile? Probabil ca nu. Ba chiar cu surle si fanfare.
Tu vezi numai masoni, vezi numai rautatea din lume....eu incerc sa vad si ce este bun...cel putin in cazul asta.
Daca aia dau aprobari este un lucru bun, un pas in ainte in constructia Catedralei. De ce i-as vedea ca masoni sau ca stiu eu ce....
Ca se construieste greu... este normal. Oamenii vor bani pentru terenurile pierdute. Pur si simplu nu s-a gasit o solutie convenabila. Eszte destul de greu sa "plantezi" o constructie atat de mare in buricul targului fara sa superi pe nimeni si sa iti si convina - tia ca Patriarhie.
Incearca sa vezi si cauzele obiective ale intarzierii, nu numai fantasmagorii cu masoni...

Inca ceva: exista templu masonic la Peris (spre Ploiesti), dar e pe proprietate privata...
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 14:07:52
ancah
Guest

Implicit

Nu, nu vad masoni peste tot. Doamne ferestie sa fie masoni peste tot. Dar ei nici nu isi "irosesc" viata find peste tot, ci prefera posturi de conducere. In felul acesta devin vizibili. Afirmatiile lor pot fi ascultate, pot fi vazuti pe micile ecrane, sunt personalitati cunoscute tuturor.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 14:27:43
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, nu vad masoni peste tot. Doamne ferestie sa fie masoni peste tot. Dar ei nici nu isi "irosesc" viata find peste tot, ci prefera posturi de conducere. In felul acesta devin vizibili. Afirmatiile lor pot fi ascultate, pot fi vazuti pe micile ecrane, sunt personalitati cunoscute tuturor.
Sa revenim la Catedrala... :)
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 16:41:46
ancah
Guest

Implicit

Da, Mirean, sa revenim la Catedrala. Deci UNDE va fi amplasata?
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 17:49:50
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Da, Mirean, sa revenim la Catedrala. Deci UNDE va fi amplasata?
Gasesti aici informatiile de care ai nevoie. Lectura placuta!
http://www.patriarhia.ro/Site/Administratia/CMN/cmn.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala escrocheriei... heaven Generalitati 83 02.09.2010 11:44:05
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41
Splendida catedrala din Moscova Laurentiu Pelerinaje la locuri Sfinte 1 07.09.2008 05:52:41
catedrala din bistrita quasar Generalitati 1 14.06.2008 09:42:56