![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Suprascriu....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa precum umbra e însoțitoare corpului iluminat. Precum kitschul însoțește arta veritabilă, precum imitația e în raport cu originalul etc. Să facem așadar distincția între fenomenele morbide inevitabile într-o lume bolnavă (superstiții, băbisme, isme de tot soiul) și Adevărul revelat în Biserică. Ortodoxia este una, ortodoxismul și băbismul și alte isme sunt alta. Fii bun te rog și operează distincțiile. Doamne ajută! P.S. Să fie folositor nouă dacă facem cuantificări privitoare la populația Raiului? De socoteala aceasta numai Bunul Dumnezeu are grijă și știință. Totuși, ca să intru și eu în joc cu tine pentru o clipă, nu m-aș mira să aflăm cândva că ai fost cam zgârcit cu zerourile...:) P.P.S. Trans-sicriu! Last edited by Ioan_Cezar; 11.10.2014 at 02:41:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci am ajuns si noi la o concluzie? Merita cardurile de sanatate sa fie arse? |
|
|||
|
|||
![]()
Altele merită cu mult mai mult.
Problema cardurilor? O falsă problemă, într-o lume căreia îi place să își facă probleme din orice pentru că a uitat să mai înfrunte adevăratele probleme ale vieții. E incredibil ce dezbateri pot avea loc pe o chestiune cu totul minoră pentru un creștin. Nu cardurile sunt necazul nostru, ci boala și moartea, curvia și fărădelegile noastre de zic cu zi. Dar pentru că ținem morțiș să murim, iată, ne narcotizăm mintea cu false dileme. Conduită de învinși! Popor derutat, care nu își mai revine din pumnii istoriei și din obiceiul tradițional al autoînșelării. Last edited by Ioan_Cezar; 11.10.2014 at 09:35:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai haideti sa acceptam si carduri si homosexualitate, sa ne luam dupa papa, nu dupa duhovnicii de care numei babele mai asculta astazi!!! Sa punem si femeile sa fie preoti, sa legalizam si pedofilia... Si mai ce? Acesta este umor negru. Voi nu vedeti spre ce ne indreptam? Si unii preoti ne duc de mana in directia respectiva...
Pai, da-i medicului posibilitatea de a te considera vaca lui, ca prost va fi daca nu va profita de situatie pentru a mai face si el un ban! Ce inseamna asta? O noua sursa de pacate. Vor exista victime si calai. Intr-o tara aflata sub ocupatie, cu economia la pamant, asta ne mai trebuie? Acum trebuie sa fim vanduti si noi la kilogram? Cum puteti fi de acord cu asa ceva? Fratilor, eu cred ca Dumnezeu ne-a facut liberi si ne-a dat nume, nu numere. In plus, cine are interesul sa ne considere numere. Unii dintre cei care ne prostesc in fata, spunand ca putem lua cardurile stiu exact de ce o fac. Altii habar nu au, dar li se pare ca sunt mai moderni, mai in pas cu lumea daca spun si ei la fel... Numai ca nu lumea ne mantuieste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spre ceea ce ne îndreptăm este evident. Și nu este altceva decât consecința faptelor noastre. Numai că strădania unui ortodox nu este de a se agita și a dezvolta fobii fără rost. Ținta noastră ar trebui să fie Hristos și nu frica de duhul acestei lumi trecătoare. Se pare că în vremuri de strâmtoare, de prigoană și chiar de război se mântuiesc cei mai mulți oameni. Dacă asta ne va fi de folos, cu siguranță Domnul va îngădui. Asta nu înseamnă că El asta ne dorește. Citat:
Citat:
La fel este și acum, doar că totul e trecut într-un sistem electronic. Și atunci de ce această preocupare exagerată pentru duhul lumii? |
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu văd nici o legătură. Într-un final poate o să primim o explicație.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()