![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca nu e o rusine sa scriem ce suntem ,ortodocsi sau catolici sau alta religie. E important sa aflam reigia cuiva ca sa raspundem din o anume perspectiva.In mod sigur un protestant altfel gandeste ,la fel un ortodox sau catolic. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, anita, tocmai despre asta era vorba: ca nu e rusine sa recunosti ca esti ortodox. Dar e rusine sa spui ca esti, desi nu esti ortodox.
|
|
|||
|
|||
![]()
Lucru demonstrat, fiecare intelege ce-l taie capul prin a fi ortodox.
|
|||
|
|||
![]()
Frumos mai zice Petru Tutea:
"Un umanist pur, adică indiferent religios, practică formele vietii de junglă, împingînd cruzimea pînă la forma gratuită a bestialitătii tigrului. Vremea noastră este plină de astfel de exemplare." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunsul Mirelei legat de cat de ortodocsa e eu il consider foarte subtil si foarte inteligent (dar trebuie sa fie si inteles). Legat de faptul ca unii nu vor sa-si spuna religia e problema lor! Daca nu ne place ce fel ne raspund nu mai intram in dialog cu ei, ii ignoram.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inteleg ce vrei sa spui cu statutul social. E interzis sa spui ca esti ortodox, daca ai un anume statut social?!? Inca nu am auzit una ca asta. Poate doar in Siria. Ciudat. Last edited by Miha-anca; 04.02.2014 at 21:45:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta trebuia sa fie un topic dedicat strict la ce zice titlul, nu la vesnicele balacareli intre (l)useri si teorai chibritului ortodox.
|
|||
|
|||
![]()
Ai posibilitatea sa ne fii un bun exemplu.
Last edited by Miha-anca; 05.02.2014 at 15:42:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Colega noastra Adriana a hotarat sa paraseasca acest forum , iar inainte de a face acest gest a trimis un cuvant de multumire celor de aici :
Adriana Cluj : "Inchid contul Deoarece imi voi inchide contul, multumesc tuturor celor care mi-au fost prieteni aici. Doamne ajuta! Eugenia."
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare sincer rau pentru aceasta decizie. Regret plecarea ei, regret fiindca am depasit, probabil anumite limite, desi nu ma dezic sub nici o forma de convingerea ca acel individ (Iulian Capsali), pe care ea a incercat sa-l promoveze aici, este un fals ieftin si o mare cacialma. Acum cu atat mai mult, dupa ce am insistat in cautari sa vad "in ce ape se scalda". Apoi, urmand sfatul Adrianei, am incercat sa intru in dialog direct cu el, fara nici un rezultat. (Cine doreste, isi poate arunca o privire pe pagina lui personala). Cum sa interpretam aceasta plecare? Ca o dezamagire din partea celor pe care ii considera prieteni (eu am fost unul dintre ei)? Sau ca o jena, fiindca intre timp, a inteles si ea, cine este cu adevarat candidatul pretins ortodox? Mai degraba... amandoua. Pentru modul meu, ironic si zeflemist in argumentatii, imi cer iertare, Adriana. Politica e urata si chiar cred ca este specific barbateasca. Noi, ne mai jignim, ne mai dam mana, dar nu punem la suflet. Voi sunteti mult prea sentimentale... Si de aceea pierdeti intr-un maraton politic, daca nu este un spate lat, barbatesc, in umbra! Inca o data imi cer iertare. Mantuire sa dea bunul Dumneeu!