![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica din ura fata de Basescu si PDL, au votat cealalta ciuma. Iar discursul pro-basescian...nu-si are locul pe topicul asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista o miscare f. in voga prin tarile care au imbratisat de mult homosexualitatea, de legalizare si a pedofiliei. Sa cauti niste interviuri cu baietii astia desepti si sa vezi ca pe aceleasi argumente pe care s-a "normalizat" homosexualitatea se construieste si legalizarea pedofiliei + altele, de genul: sexualitatea este buna, copilul raspunde pozitiv la actul sexual precoce, copilul consimte, singura problema este societata care il condamna, etc.
|
||||
|
||||
![]()
Rămâne în așteptare necrofilia și zoofilia.
|
|||
|
|||
![]()
Zoofilia?
Nu prea, este si proeiectul asta in derulare. Zoo is a 2007 documentary film based on the life and death of Kenneth Pinyan, an American man who died of peritonitis due to perforation of the colon after engaging in receptive anal sex with a horse. The film's public debut was at the Sundance Film Festival in January 2007, where it was one of 16 winners out of 856 candidates. Following Sundance, it was selected as one of the top five American films to be presented at the prestigious Directors Fortnight sidebar at the 2007 Cannes Film Festival.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.06.2013 at 13:33:35. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei da, că parcă de când cu "Philadelphia" sida ar mai speria pe cineva.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 10.06.2013 at 13:34:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 10.06.2013 at 16:12:19. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi tu crezi că pân' la Sodoma și Gomora reloaded mai e mult?
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu sunt falii tectonice masive in europa de vest? Nici vulcani, eh? Mare pacat...
Dar, Hashem nu doarme... Cind se vor astepta mai putin, se vor trezi cu "bucuria" in casa... |
|
|||
|
|||
![]()
"Mai e"? Vrei sa zici ca este live. Chiar acum. Tu de ce crezi ca sunt la apogeu filme cu zombie? "Omu' nou" euroamerican (fie blestemat!) este viitorul sinistru al speciei. EI sunt ubicuitarii zombie: multi, plini de pofte oarbe, agresivi, mereu cu mainile intinse dupa "prada", fara minte, fara suflet. Asta e: cind dai jos regii si preotii, te trezesti cu demonii in casa. Si in tine.
Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 10.06.2013 at 15:25:03. |
|