![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci Isus este Dumnezeul Atotputernic? unde scrie asta in Scripturi? am impresia ca nesocotiti chiar Ortodoxia deoarece sfintii parinti spun ca Isus este supus Tatalui, deci cum sa fie egal cu Tatal? Isus vine sa faca voia Tatalui. Sunteti chiar pe dinafara. Iar catolicii merg mai departe, spunand ca Duhul Sfant provine numai de la Tatal, ati inteles? numai de la Tatal! Last edited by Profetul de carton; 16.02.2012 at 12:40:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant." (Mat.28:18) Citat:
"Eu si Tatal una suntem." (Ioan.10:30) ----------------------------------------- Domnule!!! Frate in Hristos nu te voi mai numi pana nu te vei pocai. Dumneata esti in erezie!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul", zice Domnul Dumnezeu, "Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic." (Apoc.1:8) ---------------------- Domnul Iisus Hristos, Cel Atotputernic, sa aibe mila de dumneata! Pocaieste-te degraba! Last edited by ucenic; 16.02.2012 at 13:05:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se refera la Tatal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine i-a dat puterea? nu Tatal? nu scrie clar: mi-a fost data, adica Isus a primit puterea de undeva, nu? dar nici nu am aceasta pretentie, sa fiu numit "frate" de catre un penticostal, pentru ca penticostalii nu sunt crestini. |
|
|||
|
|||
![]()
adica sa merg la pocaiti? sa le platesc zeciuiala, taxa de cult, daruri de bunavoie, colecte? nici nu ma gandesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Harul Duhului Sfant se poate primi dar Duhul Sfant NU se poate primi. Sa inteleg ca asta cred catolicii? |
|
|||
|
|||
![]()
domnule "penticostal", trebuie sa intelegeti ca Duhul Sfant este Dumnezeu in persoana, fiecare crestin primeste un har, insa sa spui ca ai persoana divina in tine, asta e prea de tot...ai o atingere, o binecuvantare, un dar sfant...dar nu posezi persoana divina, asta e o aberatie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
NADEJDEA SI GANDIREA POZITIVA | iosif | Pocainta | 23 | 25.06.2015 01:31:08 |
Pledoarie ptr gandirea pozitiva | ingerul_pazitor | Generalitati | 4 | 03.07.2012 09:55:46 |
Colegă penticostală | elom | Secte si culte | 225 | 21.08.2011 19:15:50 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
Gandirea pozitiva | silverstar | Generalitati | 29 | 23.09.2006 00:23:34 |
|