![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by Melissa; 11.02.2011 at 20:36:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daaar,de ce sa invete copiii numai teoria evolutionismului???sa invete ca omul este o mare maimuta?dar,chiar asa?sigur,cert,omul e din maimuta?nu maimuta,este din om?sau, ambii au aparut in aproximativ acelasi timp,fara nici un fel de radacina comuna??? io,zac,cum este predata teoria evolutiei asa sa fie predata si teoria creationismului.mult mai plauzibila mi se pare a doua teorie,are practica cat cuprinde,problema e sa cauti si sa intelegi.
|
|||
|
|||
![]()
..dupa cum bine spune un coleg de-al nostru aici pe forum.
Hai sa nu mai criticam atata evolutionismul cand cu totii avem dovezi clare ca unele "fiinte umane" au atatea in comun cu..regnul animal :D . Nu de putine ori mi s-a intamplat sa cred ca daca numesc pe cineva "animal" jignesc animalul.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poruncile lui Dumnezeu nu-s simple norme etice, ci cuvintele vietii vesnice. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh și sunt viață, spune Hristos. Copiilor, la ora de religie, li se fac cunoscute aceste cuvinte ale vietii vesnice. Ei, dupa cum au dreptul la viata bilologica, au dreptul si la viata cea adevarata, in Hristos. Copiii inteleg la ora de religie ca pacatul nu-i o simpla incalcare a unui principiu moral, ci reprezinta o indepartare de la viata cea adevarata, vesnica, pentru care omul a fost creat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dreptul fiecaruia de a se inchina cui si la ce doreste e un drept fundamental, inalterabil.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ora de religie sa fie structurata in functie de confesiune. Eu as vrea ca, posibilii mei copiii, sa aiba ora de religie.
|
|||
|
|||
![]()
În prealabil postat de horatiu.miron
Nimeni nu doreste sa ingradeasca acccesul copiilor la orele de religie, problema apare in momentul in care religia se preda in scolile de stat. Statul trebuie sa fie neutru din punct de vedere religios, din motive obiective. Dreptul fiecaruia de a se inchina cui si la ce doreste e un drept fundamental, inalterabil. Aici trebuie sa-ti dau dreptate....Libertatea de a alege....e un drept al fiecarui individ... |
|
|||
|
|||
![]()
Hai sa fim seriosi am gasit babau cel mare in ora de religie? Dar de educatia sexuala ce ziceti,trebe predata? Nu e si aia tot un fel de convertire sa se gandeasca copilu ce o fi cum o fi si sa cada in ispita.Va place cand vine asistenta la copil la scoala si arata prezervativul si vorbeste de metode contraceptive?Cati copii ati vazut voi indoctrinati de religie adica sa planga sa ii duca parintii la biserica si sa se roage neincetat in timpul liber?Apoi din cate stiu eu toti ceilalti de celelalte confesiuni pot sa merga cu materia pe confesiunea lor.Iaca ati gasit problema societatii sau hiba ca sa zic asa ca se face religia in scoli.
|
|
||||
|
||||
![]()
E mai rău când ești sclavul propriului orgoliu, asta ca să nu vorbesc despre alte metehne ce țin de cluburi...
Citat:
Citat:
Citat:
E mult mai ușor să distrugi și să înjuri decât să construiești și să vorbești ceva mai frumos...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 12.02.2011 at 09:30:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|