![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se leapădă omul de satana din secte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Totusi cine aruncă anatema in pasajul scriptural citat? Un neofit care tocmai este acceptat in Biserică? NU, Apostolul Pavel anatemizeaza pe Imeneu si Alexandru. Credeti ca, pe baza acestui verset, putem da unuia care abia intra in Biserica autoritatea de a anatemiza sute de oameni? Nu cumva ar trebui ca doar episcopii sa aibă dreptul de anatemiza pe cineva? |
|
|||
|
|||
![]()
Bivolaru face, poate fără să-și dea seama, voia diavolului. Și dacă e ortodox, ce? Ortodocșii sunt perfecți? Nici măcar nu știu dacă e credincios Bivolaru...Dar oricum, trebuie să se lepede de satana, căci botezat în ortodoxism este (cred că este...poate nu o fi)...La fel și restul oamenilor care au abandonat ortodoxismul trebuie să se lepede de diavol.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poftim???????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a verificat: informația este falsă, nu a existat niciun pastor adventist cu acel nume. Cu atât mai puțin unul care să treacă la ortodoxie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect asta...la fel și cei care au plecat de la Ortodoxism la secte sau alte religii. Numai că pentru ortodocșii aflați în prima situație (blesteme, ură etc) există Taina Spovedaniei. Pentru cei care au plecat de la Ortodoxism trebuie să se facă o mică rugăciune și să se lepede de satana în public.
|
|
|||
|
|||
![]()
16. Blestemat să fie cel ce va grăi de rău pe tatăl său sau pe mama sa! Și tot poporul să zică: Amin!
17. Blestemat să fie cel ce va muta hotarul aproapelui său! Și tot poporul să zică: Amin! 18. Blestemat să fie cel ce va abate pe orb din drum! Și tot poporul să zică: Amin! 19. Blestemat să fie cel ce va judeca strâmb pe străin, pe orfan și pe văduvă! Și tot poporul să zică: Amin! 20. Blestemat să fie cel ce se va culca cu femeia tatălui său, că a ridicat poala hainei tatălui său! Și tot poporul să zică: Amin! 21. Blestemat să fie cel ce se va culca cu vreun dobitoc! Și tot poporul să zică: Amin! 22. Blestemat să fie cel ce se va culca cu sora sa, fiica tatălui său, sau fiica mamei sale! Și tot poporul să zică: Amin! 23. Blestemat să fie cel ce se va culca cu soacra sa! Și tot poporul să zică: Amin! Blestemat să fie cel ce se va culca cu sora femeii sale! și tot poporul să zică: Amin! 24. Blestemat să fie cel ce va ucide în ascuns pe aproapele său! Și tot poporul să zică: Amin! 25. Blestemat să fie cel ce va lua mită, ca să ucidă suflet și să verse sânge nevinovat! Și tot poporul să zică: Amin! 26. Blestemat să fie tot omul care nu va plini toate cuvintele legii acesteia și nu va urma după ea! Și tot poporul să zică: Amin!" Cap. 28 15. Iar dacă nu vei asculta glasul Domnului Dumnezeului tău și nu te vei sili să împlinești toate poruncile și hotărârile Lui pe care îi le poruncesc eu astăzi, să vină asupra ta toate blestemele acestea și să te ajungă: 16. Blestemat să fii tu în cetate și blestemat să fii tu în țarină; 17. Blestemate să fie grânarele tale și cămările tale; 18. Blestemat să fie rodul pântecelui tău și rodul pământului tău, rodul vacilor tale și rodul oilor tale; 19. Blestemat să fii tu la intrarea ta în casă și blestemat la ieșirea ta din casă; 20. Să trimită Domnul asupra ta blestem, tulburare și necaz în tot lucrul mâinilor tale pe care te vei apuca să-l faci, până vei fi stârpit și până vei pieri curând, pentru faptele tale rele și pentru că M-ai părăsit; 45. Vor veni asupra ta toate blestemele acestea, te vor urmări și te vor ajunge. până vei fi stârpit, pentru că n-ai ascultat glasul Domnului Dumnezeului tău și n-ai păzit poruncile Lui, nici hotărârile Lui pe care ți le-a dat El. Cap. 29 19. Nici astfel de om care, auzind cuvintele blestemului acestuia, s-ac lăuda în inima sa, zicând: "Eu voi fi fericit, cu toate că voi umbla după voința inimii mele", și să piară astfel cel sătul cu cel flămând. 20. Pe unul ca acesta nu-l va ierta Domnul, ci îndată se va aprinde mânia Domnului și iuțimea Lui asupra unui astfel de om și va cădea asupra lui tot blestemul legământului acestuia, care este scris în cartea aceasta a legământului și va șterge Domnul numele lui de sub cer, 21. Și-l va despărți Domnul spre pieire din toate semințiile lui Israel, după toate blestemele legământului, care sunt scrise în cartea aceasta a legii. 27. De aceea s-a aprins mânia Domnului asupra Zării acesteia și a adus El asupra ei toate blestemele legământului, scrise în această carte a legii, Cap. 30 1. "Când vor veni asupra ta toate cuvintele acestea, binecuvântarea și blestemul, pe care ti le-am spus eu și le vei primi în inima ta în toate popoarele printre care te va împrăștia Domnul Dumnezeul tău, 7. Atunci Domnul Dumnezeul tău va întoarce toate blestemele acestea asupra vrăjmașilor tăi și a celor ce te-au urât și te-au prigonit; 19. Ca martori înaintea voastră iau astăzi cerul și pământul: viață și moarte Zi-am pus eu astăzi înainte, și binecuvântare și blestem. Alege viața ca să trăiești tu și urmașii tăi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|