Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2013, 14:08:56
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Profesor de religie.Intrebare

.Scuzati.Am postat la subiectul gresit.Il rog pe domnul admin sa imi stearga mesajul.

Last edited by tigerAvalo9; 05.02.2013 at 14:28:44.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 21:34:08
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Dumnezeu se înțelege mai ușor cu copiii mici, că cei mici au un suflet mai încăpător.La oamenii mari, în suflet, e o înghesuială de rele că nici nu ai unde să stai.
PAVEL MARȚÎN, clasa a III-a, 9 ani și 11 luni

Religia e importantă pentru că ea e mintea omului bun.
TEODOR ZAICA, clasa a II-a, 8 ani și o lună

Măsura rugăciunii este să te rogi fără măsură, pentru că rugăciunea este binele și atunci nu strică la nimenea să facă binele, cu neterminatu.
ADRIAN IONIȚĂ, clasa a IV-a, 10 ani

Nu există fapte bune, dacă atunci când le facem nu ne gândim la Dumnezeu, că ăia care zic că o să facă fapte bune la oameni, alea sunt fapte de electoreală.
OCTAVIAN NICOLAE CARAIOLA, clasa VI-a, 12 ani și o lună

Vinul lăudat de Biserică e cel sfințit, iar vinul lăudat de diavol e cel din care se fac accidentele.
ANDREI LOTREANU, clasa a VII-a, 13 ani și 2 luni
Vechi 11.02.2013, 21:05:19
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Pentru ca nu opresc filmele cu violentă, de la televizor, eu mă gândesc că ăștia care fac legile din țară suferă de boala de nemaitrezire.
TUDOR MATACHE, clasa a V-a, 12 ani

Ca să ajung să cred că-L iubesc, cu adevărat, pe Dumnezeu mi-ar trebui toată viata să-L iubesc tot mai mult și încă dacă mor trebuie să continui.
COSMINA-SIMONA MIHALCEA, Casa a V-a, 11

Sfinții Părinți, care trăiesc singuri într-un pustiu, cu toate că acolo n-au apă să se spele,cum ne spălam noi în fiecare zi, nu se infectează de boli, că ei sunt religioși și nu transpiră ca noi. Noi ne grăbim peste tot și de-aia avem toată ziua transpirații, sfinții sunt negrăbitori.
VICTOR-IONUȚ-CĂTĂLIN BĂLAȘA, clasa a IV-a, 10 ani și 11 luni

Preotul vine să stropească cu apă sfințită, în casa noastră, în preajma sărbătorilor mari,pentru că el stropește credința noastră așa ca pe o plantă și atunci ne crește planta credinței mai mult.
TUDOR MATACHE, clasa a VII-a, 13 ani și 10 luni

Dacă dracul face doar răul și Dumnezeu doar binele nu înseamnă că omul, care le face pe-amândouă a dat lovitura, pentru că binele și răul nu sunt frați, ca să stea frumos împreună, chiar dacă omul vrea să îi împace.
RADU ANDREI GOGOAȘĂ, clasa a IV-a, 10 ani și două luni
Vechi 14.02.2013, 21:32:13
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Libertatea fără Dumnezeu este libertatea porcului.
ADRIAN IONIȚĂ, clasa a III-a, 9 ani și 7 luni

Un sfânt a zis: „Să crezi mai puțin din ce vezi” pentru ca să nu ne păcălim și atunci trebuie să mergem unde știm că nu există păcăleală, adică să mergi la bunici și la biserică.
ANA -MARIA TĂNĂSUICĂ, clasa a II-a, 9 ani și 3 luni

Dumnezeu ne-a împrumutat viața, iar noi, dacă avem obraz, adică credință, i-o dăm înapoi.
IULIA GHIȚĂ, 15 ani si 4 luni

Îngerii se hrănesc cu hrana noastră sufletească bună, dar dacă suntem prea mulți oameni care nu credem în Dumnezeu, înseamnă că ne flămânzesc îngerii.
ANCA MATEESCU, clasa a VIII-a, 14 ani și 10 luni

Sfântul Teofan Zăvorâtul a spus că: „Dumnezeu vede boala mai folositoare decât sănătatea pentru iertarea noastră” și așa e, că dacă de la o boala devii paralizat, în cărucior, când stai așa mult pe loc, singur, ti se călugărește sufletul.
PAUL PĂUN, clasa a. VI-a, 12 ani și 3 luni
Vechi 15.02.2013, 04:07:19
Annyta
Guest

Implicit

Vă mulțumesc pentru aceste gânduri sincere și profunde ale copiilor!
Reply With Quote
Vechi 16.02.2013, 21:19:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Călugăria este o vitejie a sufletului asupra trupului. Ceilalți vor să trăiască invers.
IULIA GHIȚĂ, 15 ani și 4 luni

Sfântu’ Teofan spune ca n-ar trebui să purtăm doliu și să plângem mult, când moare cineva; și eu cred la fel, că omul care a murit o s-o ducă acolo mult mai bine decât noi.Mortu’ ar trebui să plângă după noi, că ne-a lăsat să trăim aici, mai rău decât ei.
ADRIAN IONIȚĂ, clasa a IV-a, 10 ani și 4 luni

Dumnezeu se înțelege mai ușor cu copiii mici, că cei mici au un suflet mai încăpător.La oamenii mari, în suflet, e o înghesuială de rele că nici nu ai unde să stai.
PAVEL MARȚÎN, clasa a III-a, 9 ani și 11 luni
Vechi 06.03.2013, 21:23:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Se poate spune că este greșită rugăciunea atunci când o spui cu gura și mâinile, dar nu și cu sufletul aplecat.
PAUL PĂUN, ctasa a VI-a, 11 ani și 11 luni

Eu cred că dacă religia moare în fiecare din noi, nu vom ajunge în iad separat, ci vom pleca în iad cu țară cu tot și nu mai e mult.
ADINA IOANA MARIN, clasa a VIII-a, 15 ani

Nu este nici o diferență dintre lumina soarelui și lumina lui Dumnezeu, fiindcă soarele este oglindă în cer care reflectă lumina care-i vine de la Dumnezeu și ne-o trimite nouă pe pământ.
ALEXANDRU CĂZĂNARU, 15 ani

Last edited by cristiboss56; 07.03.2013 at 20:39:14.
Reply With Quote
Vechi 06.03.2013, 21:44:17
CiprianTm CiprianTm is offline
Member

Data înregistrării: 16.09.2012
Locație: Timisoara
Implicit

Cristi, fara suparare, vezi ca ai postat de mai multe ori aceleasi "perle" :)
Iarta-ma, Iarta-ma, Iarta-ma, Dumnezeul meu ! Pentru felul meu firesc, printre oameni cand pasesc, pentru traiul in zadar, Doamne Iarta-ma Tu iar, pentru nevegherea mea, de-a ramane-n voia Ta, pentru tot ce-a fost murdar, Doamne Iarta-ma Tu iar!
Reply With Quote
Vechi 07.03.2013, 20:40:58
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de CiprianTm Vezi mesajul
Cristi, fara suparare, vezi ca ai postat de mai multe ori aceleasi "perle" :)
Multumesc frumos pentru atentionare , am reeditat ultima postare !
Doamne ajuta !
Vechi 08.03.2013, 14:29:52
rainrainbow rainrainbow is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Se poate spune că este greșită rugăciunea atunci când o spui cu gura și mâinile, dar nu și cu sufletul aplecat.
PAUL PĂUN, ctasa a VI-a, 11 ani și 11 luni

Eu cred că dacă religia moare în fiecare din noi, nu vom ajunge în iad separat, ci vom pleca în iad cu țară cu tot și nu mai e mult.
ADINA IOANA MARIN, clasa a VIII-a, 15 ani

Nu este nici o diferență dintre lumina soarelui și lumina lui Dumnezeu, fiindcă soarele este oglindă în cer care reflectă lumina care-i vine de la Dumnezeu și ne-o trimite nouă pe pământ.
ALEXANDRU CĂZĂNARU, 15 ani
tare :))
dar aia cu lumina chiar e buna
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42