![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce verset din VT face trimitere prezenta boului si a asinului care erau in preajma Mantuitorului dupa nasterea Sa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un alt indiciu: in arhiva vaticanului a fost gasita o scrisoare adresata acestui cezar de catre pontiu Pilat. Dupa aceea, indiferent daca a nimerit sau nu raspunsul corect, cedez locul lui vladcat
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 29.11.2011 at 15:44:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Luca 2,1: In zilele acelea a iesit porunca de la Cezarul August sa se inscrie toata lumea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunsul corect e cezarul Tiberiu. Lc 3,1 Iar în al cincisprezecelea an de domnie a cezarului Tiberiu, pe când Ponțiu Pilat era procurator al Iudeii, Irod, tetrarh al Galileii, și Filip, fratele său, tetrarh al Itureii și al ținutului Trahonitidei, și Lisanias, tetrarh al Abilenei,
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa e , vb de doi cezari care au fost contemporani cu Iisus. Octavian Caesar zis si Augustus, in timpul caruia s-a nascut Iisus. Tiberiu, in timpul caruia Domnul a fost rastignit. Raspuns corect, deci intrebarea ta e la rand.
|
|||
|
|||
![]()
Boul își cunoaște stăpânul și asinul ieslea domnului său, dar Israel nu Mă cunoaște; poporul Meu nu Mă pricepe. (Isaia 1:3)
|
|||
|
|||
![]()
corect. Cultura biblica sau cultura derivata(s.d) ? :)
Last edited by VladCat; 29.11.2011 at 17:33:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici una, nici alta, doar o oarecare abilitate spontană de a folosi selectiv investigațiile lui mister Google
![]() Întrebarea mea: unde se relatează momentul chemării la apostolie a sfântului Andrei? (cu versete vă rog).
|
|||
|
|||
![]()
A doua zi iarăși stătea Ioan și doi dintre ucenicii săi;
și privindu-L pe Iisus, Care trecea, a zis: „Iată Mielul lui Dumnezeu!“ Și cei doi ucenici l-au auzit când a spus acestea și I-au urmat lui Iisus. Iar Iisus, întorcându-Se și văzându-i că-L urmează, le-a zis: „Ce căutați?“ Iar ei I-au zis: „Rabbi – care se tâlcuiește: Învățătorule –, unde locuiești?“ El le-a zis: „Veniți și veți vedea“. Au mers așadar și au văzut unde locuiește; și au rămas la El în ziua aceea. Și era ca la ceasul al zecelea l. Unul din cei doi care auziseră de la Ioan și-I urmaseră lui Iisus era Andrei, fratele lui Simon Petru. Evanghelia dupa Sf. Ioan Teologul, cap. 2, versetele 35 - 40. Celalalt ucenic, care nu este numit, este probabil chiar autorul, sf. Ioan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|