![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai importanta zic eu ca e chestia asta. Ca tot ne acuzau unii ca suntem niste animale care ne batem copiii si nu intelegem ce domni sunt norvegienii aia si cum vor sa protejeze copiii de bestia penticostala. Deci uite ce s-a intamplat ieri la "protestul mamicilor". Cum facem, isi duc ele copiii la Protectia Copilului sau trebuie sa umble angajatii institutiei dupa ele ? E normal asa sau e tot o chestie romaneasca in care ne indignam dupa cum ne convine ?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e dreptul vostru sa va credeti destepti. Important e daca aveti sustinere in populatie si important ar fi sa intelegeti ca ar trebui sa renuntati la pretentiile ca ati valora mai mult decat aia care se uita la posturile de trista amintire. Ca e posibil sa nu fie adevarat. Asta-i fascism. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E posibil, dar nu e probabil :)
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
@iuliu: Nu știu ce ai înțeles, dar eu n-am spus că unii ar fi mai deștepți ca ceilalți; sau mai bine informați.
Cu atât mai puțin am făcut discriminare de valoare.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 05.02.2017 at 22:09:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca spui ca aia nu cunosc realitatea. Sa stii ca daca bagi in tine "informatii" cu carul, nu esti neaparat mai informat sau nu cunosti neaparat realitatea. E posibil sa cunosti mai multe realitati.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai sunt si un procent de 1 % , carora nu le pasa , nici daca e asa nici daca e alta. ![]() Noi astia avem alte probleme: adica spatii hilbertiene, olomorfism chestii d-astea. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu că nu o cunosc, ci că prin intermediul unor televiziuni partinice nu o poți cunoaște decât distorsionat. Așa încât, e important să nu te limitezi la sursele astea, dacă nu te decizi să le schimbi cu totul.
Însă, pe de altă parte, n-am spus că fb-ul e scutit de distorsiuni. Nu este și poate pericolul cel mai mare e tentația de a trăi mai mult virtual. Așa s-ar explica și că tinerii n-au votat. Însă uite că acum constatăm o interesantă și îmbucurătoare legătură între fb și realitate, în stradă.
|
||||
|
||||
![]()
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara că protestul din fața Palatului Cotroceni se va rostogoli ca un ''bulgăre de zăpadă'', el arătând că sunt șanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în județe împotriva președintelui Klaus Iohannis.
''Ceea ce se întâmplă în fața Palatului Cotroceni va fi ca un bulgăre de zăpadă, se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă. Nu am niciun plan, dimpotrivă, am cerut tuturor colegilor în continuare să încerce să calmeze membrii PSD și simpatizanții PSD, dar ceea ce am primit ca și informații în seara asta, după ce oamenii au ieșit în fața Palatului Cotroceni, este foarte multă revoltă și vor antrena, s-ar putea să antreneze din ce în ce mai mulți oameni'', a spus Dragnea la Antena 3. El a spus că PSD nu are legătură cu aceste proteste. ''PSD nu are legătură, am spus-o public, este asumat, așa va rămâne, sper, în speranța că nu vom ajunge la două mitinguri mari, unul într-o parte a Bucureștiului, unul în cealaltă parte. Sunt șanse foarte mari să înceapă proteste din ce în ce mai mari în județe împotriva președintelui Iohannis'', a adăugat Dragnea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pai e normal sa ti se para ca alea-s partinitoare dar iti zic eu ca atunci cand un pesedist citeste hotnews sau se uita la Digi vede acelasi lucru. Ba in campanie si chiar si acum ii vad eu pe unii care se uita la antene si ii injura pe aia intr-una ca vor sa schimbe macazul.
E o realitate ca in Romania oamenii nu ies la proteste. Ca de aia a fost nevoie de teatrul ala din 89. Intre timp, a aparut generatia asta tampa care face ravagii si prin SUA si a aparut USR. Dar tot nu erau atatia oameni in strada daca puterea nu era de partea lor.Intr-adevar sunt cele mai mari mitinguri de protest dar nu-s asa de mari pe cat va place voua sa credeti si sunt sustinute de cei care au puterea in tara asta. Cine nu intelege asta, e mai dezinformat decat aia care se uitau la DDD. :) |
|