![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://cuvseraphimrose.wordpress.co...irea-in-limbi/ Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
-
Wrong quote... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ar trebui sa fie si in zilele noastre, in bisericile noastre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Rugaciunea in alte limbi este ceva foarte valoros si eu o practic foarte mult 2. Macar ca si eu pot vorbi in alte limbi in Biserica, NU vreau sa vorbesc decat daca voi intelegeti ceea ce spun. |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am mai spus si iti repet, cu rabdare: NU voi citi nicio sursa externa pana cand tu nu vei citi cu seriozitate si in duh de rugaciune invatatura Mantuitorului si a Sfintilor Sai Apostoli.
Deci, NU ma uit pe link-ul dat. Pana nu citesti 1 Corinteni 14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca asta spune Biblia. Mai este o conceptie marginala care spune despre limbile ceresti. Pentru ca asa spune Apostolul: "chiar daca as vorbi in limbi ceresti sau pamantesti". Iar Mantuitorul Hristos atunci cand vorbeste despre semnele care vor insoti pe cei credinciosi aminteste si vorbirea in limbi. Iar El spune acolo: "in limbi noi vor grai". "Limbi noi" este un concept enuntat de insusi Mantuitorul. Dar repet, este o falsa problema. Limbi deja cunoscute sau limbi noi, limbi pamantesti sau limbi ceresti, IMPORTANT este ca oricum, cei care se roaga in limbi NU cunosc limba in care se roaga. |
|
|||
|
|||
![]()
Biserica este doar Biserica Ortodoxa, cultul vostru nu are nicio legatura cu Biserica. In Biserica se invata toata invatatura crestina. Inclusiv cea despre vorbirea in limbi, o harsima ce a existat doar la inceputul crestinismului. Dupa aceea au ramas harisme mult mai mari, la fel si minuni. Cred ca ti-am mai dat acest link, cu sfantul Paisie, care lumina cu lumina harului, o harsiam mai mare decat vorbirea in limbi. Sau sfantul Serafim de Sarov.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mult asa se poate incepe o cantare... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|