![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică seara, că săptămâna viitoare va cere demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, ca urmare a modului deficitar de a comunica pe tema OUG pe Justiție, el arătând că i-a ''lăsat'' câteva zile necesare pentru a trece bugetul de Parlament.
Întrebat, duminică seara, la România Tv, unde a avut o intervenție telefonică, dacă va cere demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, Grindeanu a răspuns: ''I-am lăsat câteva zile pentru că sunt necesare aceste zile, pentru că sunt activități care trebuie să fie gestionate, mâine-poimâine avem bugetul de trecut prin Parlamant''. ''După această perioadă dânsul își va face evaluarea, eu am această evaluare a mea, ca prim-ministru, și o să iau decizia pe care ați anunțat-o (aceea de a-i cere demisia, n.r.)'', a adăugat premierul. Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare. ''Cred că e important să mai spunem un lucru și anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susținerea acestei ordonanțe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Și de aceea Ministerul Justiției și ministrul Justiției își vor asuma și își asumă consecințele'', a declarat șeful Executivului la Palatul Victoria
|
|||
|
|||
![]()
Unii vor sa ne convinga neaparat ca aia care se revolta sunt "romanii". Probabil ca sa fie mai usor sa puna iar vreun civil independent prim ministru ca nu pot castiga alegerile si asa se scuza ca l-au vrut "romanii".
Un pic de rusine totusi. In piata aia nu incap nici 70.000 de oameni. Eu nu zic ca nu-s multi. Sunt foarte multi si e o performanta a partidelor si a cui i-a mai adus acolo. Dar 250k ? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Păi dacă și dușmanul zice 150.000? Și nu-i vorba doar de spațiul din fața Guvernului, ci și de bulevardele adiacente.
În fond, nici n-ar trebui să fim sclavii cifrelor atât de mult. E de ajuns să privești imaginile și să constați că e o mare de oameni. E de ajuns.
|
|||
|
|||
![]()
150-200.000...oricum cu mult peste cei 1.500 de contramanifestanți. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Manifestanții cer demisia Executivului, dar și alegeri anticipate. Ei afișează pancarte pe care scrie "Până și scepticii cred că se poate", "Dragnea, i-ați bocceluța în spate!", "We R The Champions!" "Nu vrem hoți în țară!", "The more laws, the less justice — Cicero", "Alte măști, aceeași piesă", "Când ne numărați, adunați + 64!!! #Colectiv", "Nu mai vreau să plec. Plecați voi!", "Pe noi ne manipulează conștiința", "Fără violență. OUG 13 ciorbă de bullshit #rezist", "Demisia Guvernului", "Roiu'!", Ploieștiul este în piață, anulați și plecați spre est", "Jos Guvernul hoților și corupților. Zero încredere", "Plecați!", "Nu OUG", "Timișoara este aici", "Copii revoluției sunt aici", "Copii voștri vor fi liberi!", "Anulare OUG". De asemenea, protestatarii au afișat un banner uriaș, cu o lungime de peste zece metri, pe care scrie "Ați reușit... Ne-ați unit!".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() De aia trebuie sa faci alegeri. Daca aia din strada nu-s multumiti cu partidele astea sa-si faca partid. Daca ar vota USR sa iasa la vot si sa-l voteze. Si aflam atunci cati sunt. Nu stam sa-i numere Rares sau Gadea. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Adică avem un război politic pe față.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai sa puna PSD mana pe secu si o sa vezi acelasi lucru invers. O sa fie astia 1000 si ailalti 500.000. Numarati de ofiterii de prin televiziuni.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, iarăși mă bucur să fiu de acord cu tine. Bine ar fi să fie anticipate, dar uite că strada nu vrea decât demisia guvernului și să continue tot PSD. De altfel, cu ocazia demisiilor din PSD de zilele astea, s-a putut constata că au și oameni onorabili. M-aș bucura să ajungă în primele rânduri.