![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Întrebare: unde sunt localizați conform Scripturii demonii? Last edited by osutafaraunu; 16.11.2011 at 18:26:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Căci lupta noastră nu este împotriva trupului și a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății, care sunt în văzduh. (Efeseni 6:12)
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine! Așteptăm întrebarea...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce răspuns dă Domnul Iisus la întrebarea: dar cine poate să se mântuiască?
|
|||
|
|||
![]()
Hop și eu în horă. Păi parcă trebuia să depășim 1000 până la Crăciun, nu? Că altfel nu ne duce Mihail la Bangkok.
Răspuns: „Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni lucrul e cu neputință, dar nu la Dumnezeu. Căci la Dumnezeu toate sunt cu putință.” (Marcu 10, 27) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Bine ai venit în echipă și te invităm la catedră pentru întrebare!
|
||||
|
||||
![]()
mai avem 173 de raspunsuri.
Hai ca reusim! Sigur iesim undeva! ps. Imi era asa dor de topicul asta, deja uitasem de el:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Întrebare: Cine, în Noul Testament, vorbește de credința teoretică, și – bineînțeles – unde? ... sau, mai bine zis, de insuficiența ei. Last edited by N.Priceputu; 22.11.2011 at 16:30:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Adevăr vă spun că cel ce i-ar zice muntelui acestuia: Ridică-te și te aruncă în mare!, și nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.
Mc 11,23
|
|||
|
|||
![]()
m-am temut să nu fie o întrebare prea simplă, și atunci se pare că am formulat-o cam neclar.
mai clar: despre credința fără fapte |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|