Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2010, 09:32:39
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de albert.smith Vezi mesajul
Andrei Cozia: Notiunile de smerenie si toleranta se autoexclud reciproc atunci cand vine vorba despre toleranta fata de ratacirile catolice, protestante si sectare (neoprotestante).
Smerenia se practica numai fata de Mantuitorul si in relatia cu cei de aceeasi credinta (ortodoxa), nu fata de cei de alte credinte fata de a ta (care MINCINOSI SI INSELATI ERETICI se numesc), fiind dati anathemei, ei si ratacirile lor de Sfintele Canoane ale Sinoadelor Ecumenice si Pan-Ortodoxe ale Bisericii lui Hristos (iar catolicii, protestantii & all the rest sunt cu totii eretici (in afara Trupului Bisericii Mantuitorului), pentru simplul fapt ca propaga minciuni inventate de mintea lor ratacita in locul ADEVARULUI TEOLOGIC, consfintit de invatatura Mantuitorului, a Sfintilor Sai Apostoli, Sfintilor Parinti ai Bisericii si de Sfintele Canoane care reprezinta unica si singura baza legislativa pe care S-a intemeiat si exista si astazi si in veac Biserica Ortodoxa, Singura Dreapta si Adevarata. Iar cui nu-i place aspectul, Sfintele Canoane il dau ANATHEMEI si AFURISANIEI, daca nu se caieste pentru ratacirile lui si revine la Biserica Ortodoxa. In rest, unii ca acestia mai bine ar tacea, pentru ca aflati in ratacirile lor, anathema ii da inca din viata aceasta iadului si slujitorilor lui infricosati.
"Smerenia se practica numai fata de Mantuitorul si in relatia cu cei de aceeasi credinta"
"Notiunile de smerenie si toleranta se autoexclud reciproc atunci cand vine vorba despre toleranta fata de ratacirile catolice, protestante si sectare"

Asta ai inteles tu din credinta ortodoxa???????
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 10:43:09
alinnasser2010 alinnasser2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

In calea omenirii spre rai s-au ridicat din nou puterile intunericului,In ultimul timp,aceste puteri se intaresc pe pamant din ce in ce mai mult.Semnul intaririi lor este larga raspandire a numarului 666,care poate fi vazut acum pretutindeni.
N-a mai ramas mult pana ce numarul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte,pentru ca fara acest numar va fi practic imposibil de obtinut vreun produs. (Nu am luat de pe net ci dintr-o carte cu viziuni ale parintilor.cartea este tiparita in 2000 iar acum se implinesc viziunile).
In prezent,si in Grecia si la Moscova se fac pregatiri pentru petcetluire,desi scopul acestor pregatiri este tinut in secret.Exista o multime de oameni care au si luat pecetea.
Sfantul apostol si evenghelist Ioan ne-a prevenit impotriva acestei peceti.Din apocalipsa aflam ca cei ce se inchina fiarei si chipului eu primesc semnul ei pe fruntea lor,vor fi aruncati in iezerul de foc si pucioasa,si osanditi la chinuri vesnice.

Fiara,care se ridica din mare,defaimeaza pe DUMNEZEU si da razboi Sfintilor.O alta fiara,proorocul mincinos,se ridica din pamant.Numele celei dintai: “666″(Fragment din Apocalipsa,cap 13)

“O alta fiara,proorocul mincinos”

Fiara este diavolul
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 11:51:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Cred ca dreptul de inscriere pe forum n-ar trebui sa nu fie mai prejos decat permisul de portarma.
Multe probleme s-ar rezolva din start.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 12:23:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cred ca dreptul de inscriere pe forum n-ar trebui sa nu fie mai prejos decat permisul de portarma.
Păi crezi bine și așa și este, dreptul de înscriere pe forum e mai prejos decît cel de port armă.

Dar depinde și ce fel de armă. Armă ca la albină sau ca la viespe. Și ce face cu ea, pe cine apără, și de cine și pentru ce anume.

„Dar” problemele nu trebuie să ni le facem și abea așa sunt ele rezolvate din start... firește, alea deșarte.
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 12:29:23
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Negarea negației.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 06:32:36
Lory10
Guest

Implicit

În prealabil postat de albert.smith
Andrei Cozia: Notiunile de smerenie si toleranta se autoexclud reciproc atunci cand vine vorba despre toleranta fata de ratacirile catolice, protestante si sectare (neoprotestante).
Smerenia se practica numai fata de Mantuitorul si in relatia cu cei de aceeasi credinta (ortodoxa), nu fata de cei de alte credinte fata de a ta (care MINCINOSI SI INSELATI ERETICI se numesc), fiind dati anathemei, ei si ratacirile lor de Sfintele Canoane ale Sinoadelor Ecumenice si Pan-Ortodoxe ale Bisericii lui Hristos (iar catolicii, protestantii & all the rest sunt cu totii eretici (in afara Trupului Bisericii Mantuitorului), pentru simplul fapt ca propaga minciuni inventate de mintea lor ratacita in locul ADEVARULUI TEOLOGIC, consfintit de invatatura Mantuitorului, a Sfintilor Sai Apostoli, Sfintilor Parinti ai Bisericii si de Sfintele Canoane care reprezinta unica si singura baza legislativa pe care S-a intemeiat si exista si astazi si in veac Biserica Ortodoxa, Singura Dreapta si Adevarata. Iar cui nu-i place aspectul, Sfintele Canoane il dau ANATHEMEI si AFURISANIEI, daca nu se caieste pentru ratacirile lui si revine la Biserica Ortodoxa. In rest, unii ca acestia mai bine ar tacea, pentru ca aflati in ratacirile lor, anathema ii da inca din viata aceasta iadului si slujitorilor lui infricosati.

De aceea Biserica Ortodoxa este atat de inchisa, datorita acestui spirit fanatic, exclusivist,
strain de spiritul lui Hristos. Daca nu esti in ton cu ei te AFURISESC, dar ei sunt in ton cu Iisus? Pazesc ei invatatura Sa din Scripturi? Am multe argumente contra.
Prin felul tau de a te exprima cred ca o faci din Iad nu din Rai.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 08:14:59
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lory10 Vezi mesajul
De aceea Biserica Ortodoxa este atat de inchisa, datorita acestui spirit fanatic, exclusivist,
strain de spiritul lui Hristos. Daca nu esti in ton cu ei te AFURISESC, dar ei sunt in ton cu Iisus? Pazesc ei invatatura Sa din Scripturi? Am multe argumente contra.
Biserica Ortodoxa este intr-adevar inchisa fata de toate prostiile si non-sensurile promovate de lumea actuala. Este de asemenea inchisa celor care nu vor sa se curateasca de pacate si sa se mantuiasca, ci doar vor sa se indreptateasca din vorbele sau faptele lor, sa fie socotiti "mantuiti" sau "drepti".

Dupa tonul tau, indraznesc sa cred ca apartii unui cult protestant. N-ar fi rau sa ne zici care, ca sa stim si noi cu care anume set de prejudecati avem a face.

Nu intelege gresit, nimeni dintre noi nu cred ca vrea raul celuilalt, dar in acest gen de probleme omul trebuie sa fie ferm.
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 13:53:02
Lory10
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Biserica Ortodoxa este intr-adevar inchisa fata de toate prostiile si non-sensurile promovate de lumea actuala. Este de asemenea inchisa celor care nu vor sa se curateasca de pacate si sa se mantuiasca, ci doar vor sa se indreptateasca din vorbele sau faptele lor, sa fie socotiti "mantuiti" sau "drepti".

Dupa tonul tau, indraznesc sa cred ca apartii unui cult protestant. N-ar fi rau sa ne zici care, ca sa stim si noi cu care anume set de prejudecati avem a face.

Nu intelege gresit, nimeni dintre noi nu cred ca vrea raul celuilalt, dar in acest gen de probleme omul trebuie sa fie ferm.

E greu sa vezi realitatea de la "geamul" credintei. Iesi in "camp deschis" si traieste cum "a trait Hristos". Iti vei schimba optica. Iisus nu a intrebat pe nimeni ce credinta are, pur si simplu ii indemna sa accepte adevarul pe toti cei cu care se intalnea. De ce vrei sa fii tu "mai putin crestin"? Urmeaza-L pe Iisus Hristos.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre semnul 666 Eutifiev_EMI Generalitati 186 29.11.2014 17:08:00
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17