Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2009, 12:37:37
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Glykys, oare ce ar fi daca toti ne-am anula votul? Unde s-ar ajunge? Ai doua optiuni, gandeste-te care crezi ca din astea doua ar fi mai bine, si alege o optiune si voteaza. Ce faci tu, sau altii, este joaca de-a democratia. Votezi, dar nu chiar votezi, fiindca nu vrei sa iti exprimi nici o opinie.
:) Am aceasta libertate, de a alege sa nu aleg...
Vechi 04.12.2009, 12:48:25
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Sigur ca ai aceasta libertate, dar nu se cheama nici vot, nici participare la democratie.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2009, 12:54:58
hristofora hristofora is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit votez!

Eu votez Basescu! cu toata familia.Nu ni se pare normal sa u mi se arate niste evenimente care tocmai se petrec,iar daca le-am vazut sa mi se rastalmaceasca sensurile lor,sa mi se expliciteze ,ca si cum am fi niste idioti ale caror minti nu pot discerne mesajele imaginilor si discutiilor.Doamne miluieste pe romani!
Reply With Quote
Vechi 04.12.2009, 13:01:57
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
Glykys, oare ce ar fi daca toti ne-am anula votul? Unde s-ar ajunge? Ai doua optiuni, gandeste-te care crezi ca din astea doua ar fi mai bine, si alege o optiune si voteaza. Ce faci tu, sau altii, este joaca de-a democratia. Votezi, dar nu chiar votezi, fiindca nu vrei sa iti exprimi nici o opinie.
1) daca n-ai cu cine bah, n-ai cu cine!
2) sa nu uitam ca poiticienii "e si ei oameni" si se uita ca au luat n% din voturi, fara sa se ingrijoreze de cei care din indolenta nu s-au sinchisit sa iasa la vot, dar nici de cei care si-au anulat votul, pentru ca sunt prea putine voturi anulate! Daca ar iesi 50% voturi anulate, un partid ar lua undeva la 20% maxim la cum se impart voturile in ziua de azi, iar efectul ar fi mai greu de ignorat. Sa nu uitam ca la alegerile parlamentare PNL-ul a inregistrat o mare victorie depasind estimarile sondajelor la o participare la vot de vreo 30 si ceva %. Luasera vreo 15% am impresia (nu sunt deloc sigur). Halal victorie! Daca ar fi iesit lumea la vot si ar fi anulat buletinul, la o participare dubla, procentajul PNL-ului ar fi scazut la jumatate abia atingand pragul electoral! Crezi ca s-ar mai fi bucurat? Prin anularea buletinului practic se anuleaza partea plina a paharului, parte care atrage usor amatorii de ciolan. Tot prin anularea votului (la alegerile parlamentare mai ales) partide precum PRM sau PNG n-ar mai atinge in veci pragul electoral si asta singur mi se pare un argument suficient de bun ca sa nu stau in casa.

PS exemplul cu PNL-ul este doar unul din cele care au existat pana acum. Va rog sa nu-mi sariti in cap ca nu le-am scris pe toate aici.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2009, 15:01:37
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

iata miracolul de care avem nevoie acum chiar daca pare ca n-ar fi momentul... dar ne putem linishti la gandul ca vine mosh Miculash la copiii de la creshe shi gradinitze shi la totzi copiii aia batrani shi senili... shi apoi sfantul Craciun... venit mereu in atata tristetze de oameni necajitzi... necajitzi.

Last edited by vsovi; 04.12.2009 at 16:01:40.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 01:10:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Sigur ca ai aceasta libertate, dar nu se cheama nici vot, nici participare la democratie.
Este și asta o "poziție", "poziția struțului" ! Nu ?
Vechi 05.12.2009, 23:13:32
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

“Batalia politica este o concurenta intre fractiuni, curente, loje masonice. Suntem captivi in propria tara, simulandu-ni-se libertatea si diversitatea optiunilor: suntem intrebati la alegeri cu care masonerie votam, cea rosie, cea albastra sau cea portocalie.”[COLOR=#00681C] (MirceaPuscasu)

[/COLOR] “Parlamentul Romaniei are 90% din membri masoni” (Dan Amadeo Lazarescu,mason, Suveran Mare Comandor care a condus Marea Loja Unita a Romaniei-si tatal vitreg al lui Calin Popescu Tariceanu)
[COLOR=#00681C]http://www.roportal.ro/discutii/inde...0&#entry811910[/COLOR]
[COLOR=#00681C]http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...securitate.htm[/COLOR]
[COLOR=#00681C]http://2005.informatia.ro/index.php?...icle&sid=91753[/COLOR]
[COLOR=#00681C]Daca cititi articolele de mai sus vedeti ca tara e condusa de masoni,si deci cu oricine votam tot un mason o sa iasa,asa ca mai bine nu votam.[/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 23:43:24
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Corneliu Vadim Tudor zice de geoana ca e mason (si cred ca asa e,desi si Vadim cred ca e mason)
http://www.politico.ro/stiri/ultima-...de-si-sef.html

"Foarte mulți analiști politici și ziariști susțin că susținerea largă din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis se datorează faptului că este membru al Masoneriei. Coordonarea perfectă a lui Geoană-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la funcția de premier se datorează ordinelor primite de la Marea Lojă Națională a Românei. De fapt, asistăm la un război între Masonerie, ce suține opoziția și pe primarul Sibiului pe de o parte, și Traian Băsescu, omul fostei Securități, pe de altă parte. Klaus Iohannis nu este un sfânt parașutat din Sibiu, ci un om implicat în afaceri locale și transnaționale sub oblăduirea unor personalități puternice ale masoneriei române."
http://www.napocanews.ro/2009/10/kla...-victoria.html

ȘI BĂSESCU E MASON pe filiera italiană

"Basescu a pierdut, cel putin in public, sprijinul miscarii ce conduce, din spatele scenei, intreaga oranduire globala, si anume Masoneria.
Viorel Danacu, marele maestru al Marii Loji Nationale, a declarat, intr-un interviu, ca fratii sai masoni, ce predind ca sunt fii luminii, au hotarat ca “daca in Romania nu se schimba ceva, daca in Romania nu vine alt presedinte" vor pleca din tara."

Deci se vede clar ca MASONERIA CARE TOT EA L-A SPRIJINIT SI PE BASESCU VREA ACUM ALT PRESEDINTE.

DECI ORICUM VOTAM SI ORICINE IESE PRESEDINTE TOT MASON DE-AL LOR E.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 23:56:54
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

"Basescu a pierdut, cel putin in public, sprijinul miscarii ce conduce, din spatele scenei, intreaga oranduire globala, si anume Masoneria.
Viorel Danacu, marele maestru al Marii Loji Nationale, a declarat, intr-un interviu, ca fratii sai masoni, ce predind ca sunt fii luminii, au hotarat ca “daca in Romania nu se schimba ceva, daca in Romania nu vine alt presedinte" vor pleca din tara."

Deci se vede clar ca MASONERIA CARE TOT EA L-A SPRIJINIT SI PE BASESCU VREA ACUM ALT PRESEDINTE.

DECI ORICUM VOTAM SI ORICINE IESE PRESEDINTE TOT MASON DE-AL LOR E.[/quote]

la basescu ai uitat sa dai si un site..
lasa ca te cred pe cuvant
Reply With Quote
Vechi 06.12.2009, 00:02:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul

DECI ORICUM VOTAM SI ORICINE IESE PRESEDINTE TOT MASON DE-AL LOR E.
N-AI JINDUI DUPA UN COLT DE RAI ? Sunt sigur ca da ! Pentru asta , sa ne adapam cu cele bune , lasand " gunoierii " Planetei , in lumea lor . oricum urmele lor vor fi sterse pentru totdeauna . Toate la timpul lor ! . . .

la basescu ai uitat sa dai si un site..
lasa ca te cred pe cuvant[/quote]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Duhovnic in Targoviste ginye55 Preotul 4 09.12.2013 16:20:29
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala petrut-angel Secte si culte 35 17.11.2010 10:36:19
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 43 12.12.2008 20:34:46
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 0 06.12.2008 22:26:35
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai sofiaiuga Mari Duhovnici si predicile lor 5 16.07.2007 22:23:25