Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2009, 16:37:10
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Deci in concluzie : tot cu "ii " iesti probliema ! Uiti ca sa-ti fac pi plac matali si sa zic ca pi la voi eu am sa scriu oleaca cu i . (este o gluma , sper ca se intelege)
PS eu de ce nu am emoticoane?
Hahaha...da, ar fi o problema sa zicem...desi nu am spus ca eu vorbesc neaparat cu iiii...bini, tini =))

Nici eu nu prea am emoticoane, decat pe cel care face din ochi...in rest nu inteleg de ce nu am o gama mai variata!
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 18:44:05
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul

Nici eu nu prea am emoticoane, decat pe cel care face din ochi...in rest nu inteleg de ce nu am o gama mai variata!
Bine ca s-a elucidat misterul... chiar incepusem sa-mi fac griji vazand cat de des folosesti numai pe ochiosul cel albastru... credeam ca ai probleme la unul dintre ochi si ma pregateam sa iti recomand un ORL-ist
PS.Si ca sa nu fiu off topic, sa stii ca si eu am prostul obicei de a darui, cu generozitate, puncte de suspensie in text.

Last edited by MarinaAlca; 14.10.2009 at 18:48:54.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 19:42:07
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Implicit marina anca

Ne dezvalui secretul? de unde ai totusi asa o gama variata de emoticoane? Sau nu am activat-o noi?

Last edited by clementia; 14.10.2009 at 19:42:29. Motiv: marinaalca
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 21:41:40
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
... dezvalui secretul? ... asa o gama variata de emoticoane? Sau nu am activat-o noi?
La inceput nu aveam figurinele acestea. M-am adresat administratorului si s-a rezolvat.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 22:38:33
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Iata aici o lista cu combinatiile de taste pentru emoticoane, insa nu imi iese nici mie:
http://www.ymlover.ro/lista-cu-emoticoane/
Vechi 14.10.2009, 23:32:48
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Bine ca s-a elucidat misterul... chiar incepusem sa-mi fac griji vazand cat de des folosesti numai pe ochiosul cel albastru... credeam ca ai probleme la unul dintre ochi si ma pregateam sa iti recomand un ORL-ist
PS.Si ca sa nu fiu off topic, sa stii ca si eu am prostul obicei de a darui, cu generozitate, puncte de suspensie in text.
Foloseam eu mai multe, daca stiam cum. Prost obicei, de altfel...incerc sa renunt si la asta ca si la punctele de suspensie, ca prea ma critica sotul pentru faptul ca le folosesc foaaarte des .
Reply With Quote
Vechi 15.10.2009, 00:24:38
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu am facut nimic special ptr a le avea.. pur si simplu sunt in lista mea de emoticoane
Reply With Quote
Vechi 15.10.2009, 00:30:48
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Foloseam eu mai multe, daca stiam cum. Prost obicei, de altfel...incerc sa renunt si la asta ca si la punctele de suspensie, ca prea ma critica sotul pentru faptul ca le folosesc foaaarte des .
Dar vad ca il mai ai si pe uratul cel mov!
Folosirea emoticoanelor nu mi se pare chiar un prost narav... si asta tocmai ptr ca fiind intr-un spatiu virtual, in care nu stim aproape nimic unul despre celalat, emoticoanele sunt (in opinia mea) de un mare ajutor ptr a reda starea de spirit ce ne-a insotit atunci cand am postat ideea.Uite, un mic exemplu: s-a intamplat de cateva ori, prin nefolosirea emoticoanelor, un text sa fie inteles ca ironie(insulta) pe cand in realitate el era doar o simpla glumitza facuta ptr a descreti fruntile.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2009, 11:22:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Asa este, foarte bune emoticoanele astea... cum s-o spune corect, emoticoane sau emoticonuri?
Vechi 15.10.2009, 12:44:38
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Dar vad ca il mai ai si pe uratul cel mov!
Folosirea emoticoanelor nu mi se pare chiar un prost narav... si asta tocmai ptr ca fiind intr-un spatiu virtual, in care nu stim aproape nimic unul despre celalat, emoticoanele sunt (in opinia mea) de un mare ajutor ptr a reda starea de spirit ce ne-a insotit atunci cand am postat ideea.Uite, un mic exemplu: s-a intamplat de cateva ori, prin nefolosirea emoticoanelor, un text sa fie inteles ca ironie(insulta) pe cand in realitate el era doar o simpla glumitza facuta ptr a descreti fruntile.
Da, ai dreptate :).
Asta e, numai astia mov sunt activati la mine cred...desi eu as folosi cu preponderenta emoticoanele vesele, dar uite ca nu am parte de ele aici, desi eu in realitatea rad foarte muuuult.
Reply With Quote
Răspunde