![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu nu prea am emoticoane, decat pe cel care face din ochi...in rest nu inteleg de ce nu am o gama mai variata! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() PS.Si ca sa nu fiu off topic, sa stii ca si eu am prostul obicei de a darui, cu generozitate, puncte de suspensie in text. ![]() Last edited by MarinaAlca; 14.10.2009 at 18:48:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne dezvalui secretul? de unde ai totusi asa o gama variata de emoticoane? Sau nu am activat-o noi?
Last edited by clementia; 14.10.2009 at 19:42:29. Motiv: marinaalca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Iata aici o lista cu combinatiile de taste pentru emoticoane, insa nu imi iese nici mie:
http://www.ymlover.ro/lista-cu-emoticoane/
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am facut nimic special ptr a le avea.. pur si simplu sunt in lista mea de emoticoane
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Folosirea emoticoanelor nu mi se pare chiar un prost narav... si asta tocmai ptr ca fiind intr-un spatiu virtual, in care nu stim aproape nimic unul despre celalat, emoticoanele sunt (in opinia mea) de un mare ajutor ptr a reda starea de spirit ce ne-a insotit atunci cand am postat ideea.Uite, un mic exemplu: s-a intamplat de cateva ori, prin nefolosirea emoticoanelor, un text sa fie inteles ca ironie(insulta) pe cand in realitate el era doar o simpla glumitza facuta ptr a descreti fruntile. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, foarte bune emoticoanele astea
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta e, numai astia mov sunt activati la mine cred...desi eu as folosi cu preponderenta emoticoanele vesele, dar uite ca nu am parte de ele aici, desi eu in realitatea rad foarte muuuult. |
|