![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa,daca pruncii sunt bolnavi,iar el este absent,daca sotia se simte mai singura decat daca ar fi singura,daca ori de cate ori are vreo problema si singura trebuie sa rezolve,pentru ca sotul e vesnic plecat etc.Pai,inseamna ca ea centreaza,ea da cu capul in aceasta casatorie,care nici nu se mai poate numi asa. Asta ar fi parteneriat si nimic mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Calugaria ,frate, se cheama de adevaratelea ,,CHIPUL INGERESC" pe pamint si este lucru si mai greu decvit a fi preot...greu rau de tot la care numai luptatorii se inhama si iubitorii adevarati de Hristos . Dar cu toate menajamentele de rigoare matele esti departe de a intelege si ce este jertfa si ce este preotia si ce este preoteasa si si ce este calugaria. Important este sa vrei sa intelegi pt. ca impotriva vointei tale nimeni nu va reusi sa te faca sa intelegi si vei ramine un sceptic rational. Dar de vei voi ...te vei mintui dupa credinta ta ! Last edited by zaharia_2009; 16.10.2009 at 19:41:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumneata chiar crezi ca preotia inseamna ignorarea familiei?Caci despre asta vorbim aici... Bun,sacrificu,de acord.Este clar ca aceste sacrificii vor exista oricum:acele zile de post care trebuie sa fie tinute,iar preoteasa sa se conformeze,faptul ca el apartine si comunitatii etc. Bun,dar de aici pana la singuratatea in doi e cale lunga! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te ierte si sa te binecuvinteze ! |
|
||||
|
||||
![]()
Hai mai sora, tocmai tu te tii de glume ? Amindoi intelegem realitatea desi nu suntem unul peste altul cu parerea ci unul linga altul, ca sa zic asa si sa nu te supar !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa parerea mea ramii constanta pe aceiasi serioasa traire ortodoxa ! Bravo ! Imi cer scuze pt. ca am indrasnit sa fac aceste aprecieri ,stiu ca nu de asta ai nevoie dar ,,placuta surprindere" este cauza. Iarta-ma ! |
|
||||
|
||||
![]()
Cititi,va rog, capitolul "Ganduri despre crucea preotesei" din cartea lui Danion Vasile, "Noi sfinti preoti de mir" - se descarca de aici - http://www.danionvasile.ro/preoti-mir.php
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Capul Sfantului Ioan Botezatorul | Ekaterina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.08.2012 18:13:08 |
Barbatul, capul femeii? | Traditie | Nunta | 426 | 07.11.2011 19:45:03 |
Capul Sfantului Andrei - din nou in Romania | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 29.10.2011 00:30:18 |
preoteasa in devenire | mariusica_nou | Generalitati | 5 | 20.05.2008 08:28:25 |
|