Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2009, 07:43:13
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Sulu gov makes it clear: No ransom for Vagni

06/26/2009 | 09:43 AM

| | More
MANILA, Philippines - No ransom.

On this note, Sulu Governor Abdusakur Tan put his foot down Friday on the reported demand of the Abu Sayyaf for ransom in exchange for the release of Red Cross worker Eugenio Vagni.

"Tayo, di natin pinaguusapan ang ransom. Wala tayong bibigyang ransom... Kung ransom ang paguusapan walang katapusan ang problema natin, kaya di tayo magbibigay kahit singko [We are not talking ransom here. And we will not give ransom, lest it perpetuate our problem. We will not give them even a fraction of a centavo]," Tan said in an interview on dzXL radio.

As Sulu governor, Tan heads the local crisis committee addressing the problem.

He warned the Abu Sayyaf they face bigger problems if they kill Vagni.

"Konsensya nila yan kung papatayin nila, depende sa kanila yan ... Kung papatayin nila, lalaki ang kanilang kaso [It will be on their conscience. If they kill Vagni, they face bigger problems]," he said.

On Thursday, Philippine National Red Cross chairman Sen. Richard Gordon cited information reaching him indicating the Abu Sayyaf wants ransom for Vagni.

The Abu Sayyaf abducted Vagni and fellow Red Cross workers Mary Jean Lacaba and Andreas Notter in Sulu last Jan. 15. They released Lacaba April 2, and Notter April 18.

For his part, Philippine Navy spokesman Lt. Col. Edgard Arevalo said that while they are open to “talks" for Vagni’s release, the military is not keen on suspending its operations.

"Kung magkakaroon ng pagusap para siya ay mapalaya tayo sumasangayon na mabigyang daan without having to sinasabing go back to square one [If there will be talks, we are open to giving concessions but not to the point of going back to square one]," he said in a separate
interview on dzXL.

He said that even if negotiations will be conducted, military operations such as intelligence gathering should continue and the military should not be made to back out of their present positions.

On Thursday, Arevalo said the military was opposed to any ransom payment in exchange for the release of Vagni. - GMANews.TV

http://www.gmanews.tv/story/165901/S...nsom-for-Vagni

Ransom

Ransom is the practice of holding a prisoner to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.

[COLOR=Red]Traducere/ rezumat[/COLOR]
Un alt rapot insa, spune ca guvernul local cere inca pe Eugenio de la rapitori, insa nu vor plati absolut nimic arabilor, nici macar un cent pentru rapire.

Ransom= rapirea unei persoane si extoarcere de bani in schimbul relasarii persoanei respective.
Vechi 29.06.2009, 07:51:59
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Trupele de ordine declara ca in timpul atacurilor, nu au vazut pe Eugenio.

http://huntoftheseawolves.net/blog/?p=2448
Vechi 29.06.2009, 10:32:46
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb Rai

Greu de gasit cuvinte ...Daca s-a intamplat nenorocirea asta cu acest om nevinovat, sunt convinsa ca sufletul lui va veghea mereu asupra alor lui din rai, pentru ca a murit ca un martir!
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 11:27:26
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

O,Doamne...este cumplit ce se intampla acolo.
Cine sunt cei care se presupune ca i-au gasit trupul si cum sunt siguri ca este al lui?
Inca mai sper sa nu il fi omorat...
Reply With Quote
Vechi 29.06.2009, 13:37:10
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Cumplita veste ! Habar n-am de ce plang si sufar pt un om pe care nu l-am cunoscut ...ce ma leaga de acest om ?
Ce sa Te mai rog Doamne ? Daca-i viu salveaza-l ..daca-i la Tine iarta-l . Iarta-ma Doamne si pe mine ,ca nu stiu ce cer ...
Vechi 29.06.2009, 23:48:17
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Greu de gasit cuvinte ...Daca s-a intamplat nenorocirea asta cu acest om nevinovat, sunt convinsa ca sufletul lui va veghea mereu asupra alor lui din rai, pentru ca a murit ca un martir!

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
O,Doamne...este cumplit ce se intampla acolo.
Cine sunt cei care se presupune ca i-au gasit trupul si cum sunt siguri ca este al lui?
Inca mai sper sa nu il fi omorat...

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Cumplita veste ! Habar n-am de ce plang si sufar pt un om pe care nu l-am cunoscut ...ce ma leaga de acest om ?
Ce sa Te mai rog Doamne ? Daca-i viu salveaza-l ..daca-i la Tine iarta-l . Iarta-ma Doamne si pe mine ,ca nu stiu ce cer ...

Deci nu se stie exact.
A fost gasit un corp, insa nu a fost gasit capul sau.
Eu inca mai sper sa nu fii fost adevarat...
La varsta sa, a mai avut inca curajul de a ajuta pe altii...insa uite cu ce pret din pacate...
Vechi 30.06.2009, 02:03:07
Banned

Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Deci nu se stie exact.
A fost gasit un corp, insa nu a fost gasit capul sau.
Eu inca mai sper sa nu fii fost adevarat...
La varsta sa, a mai avut inca curajul de a ajuta pe altii...insa uite cu ce pret din pacate...
Corpul gasit oare poate fi expertizat? Spuneati ca avea probleme cu prostata. Poate in urma unei expertize, prin deductie se poate afla daca e corpul bietului Eugenio...

Ohhh, in ce lume traim !
Mila Domnului in toate!
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 06:04:23
patinina34's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Corpul gasit oare poate fi expertizat? Spuneati ca avea probleme cu prostata. Poate in urma unei expertize, prin deductie se poate afla daca e corpul bietului Eugenio...

Ohhh, in ce lume traim !
Mila Domnului in toate!
El suferea de hernie, si era necesara o interventie chirurgicala.

Din surse neoficiale, rezulta totusi ca el a fost separat de restul grupului de ostateci ( banuiesc ca din cuaza greutatii sale de a se deplasa din cauza herniei), insa nu se stie unde, ca totusi nu ar fii mort, deoarece acum arabii cer mai multi bani.

Ei insa va trebui sa dovedeasca faptul ca Eugenio este inca viu.
Fapt este ca nu se stie nimic cu siguranta.

Banuiesc sa daca trebuie sa fie o expertiza medicala acolo, se va face, insa nu se stie cine va trebui s-o ceara si cine sa o execute...
Vechi 12.07.2009, 11:18:15
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Smile Cata bucurie!

Patinina34,am vzut pe televizor stirea si abia am asteptat sa ajung la un calculator sa iti scriu cat de mult ma bucur.
Doamne ce veste buna!I-a ajutat Dumnezeu si ingerii sai,nu l-au lasat.

" Un italian ce a fost tinut ostatic de islamistii din Filipine, eliberat dupa aproape sase luni de captivitate
de A.N. HotNews.ro
Sâmbătă, 11 iulie 2009, 21:57 Actualitate | Internațional

Un italian ce lucreaza pentru Crucea Rosie, si care fusese tinut osatic mai mult de cinci luni de catre militantii islamisti din sudul statului Filipine, a fost eliberat sambata, a anuntat ministrul de externe de la Roma, Franco Frattini, citat de Reuters. "Imi exprim marea satisfactie la eliberarea compatriotului nostru Eugenio Vagni", a declarat Frattini.

Eugenio Vagni, 61 de ani, a fost dus la o baza militara aflata pe insula Jolo de un politician local, care a negociat cu ostaticii din grupul Abu Sayyaf.

Italianul si alti doi oficiali din Comitetul International al Crucii Rosii au fost luati ostatici la 15 ianuarie, in timp ce inspectau un proiect social la o inchisoare din Jolo. Filipineza Mary Jean Lacaba si elvetianul Andreas Notter au fost eliberati in aprilie. "
Reply With Quote
Vechi 12.07.2009, 13:06:24
Banned

Lightbulb Doamne ajuta!

Insanatosire grabnica lui Eugenio si sa va vedeti cu bine, sa va imbratisati bucurosi in numele Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! guardian knight Generalitati 331 13.03.2013 15:32:05
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica camy_d Sfintii Apostoli Petru si Pavel 19 14.04.2011 04:23:25
Rugaciunea sotului pentru sotia sa Intrebari utilizatori 0 07.07.2010 16:07:09
Botezul sotului meu elenavioletacocos Botezul 11 26.10.2009 08:43:14