Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2007, 19:32:39
06dec 06dec is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2005
Implicit

Veiluur!M-ai luminat !Iti multumesc tare mult.Fara misto!Nu stiu cui sa-i multumesc!Lui Dumnezeu,sau tie,pentru aceasta ultima postare!!!Chiar!!Iti multumesc!Sincer!
Vechi 06.02.2007, 20:49:17
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

06dec, daca te-am lamurit cu ceva, spune-mi si mie cu ce te-am lamurit? Oricum, cred mai mult ca ai facut misto de mine...fie, dar in orice caz eu nu ma supar daca razi de mine> poate asta merit, :)
Vechi 06.02.2007, 20:59:44
06dec 06dec is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2005
Implicit

Veilur!stii ce spunea sfântul din filmul Ostrovul când fratii din manastire il dojeneau!?"Mai fratilor!Voi ma iubiti pe mine!"Iar când il rugau sa se roage pentru el,le spunea"Mai fratilor!Voi ma urâti pe mine!"Misto!?Aici pe acest forum?Mi-e tare teama!Tu crezi ce vrei...
Vechi 06.02.2007, 23:54:21
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

dupa cate vad ai vorbit serios. Si inca ceva: multumestei Domnului, pt ca atunci cand noi scriem ceva folositor sau adevarat se datoreaza numai Celui de sus si nu noua. Dar tot nu mi-ai spus cu ce "te-am luminat", poate o sa-mi spui si mie, daca vrei...multumesc pt atentie.
Vechi 08.02.2007, 20:13:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 06dec
Veiluur!M-ai luminat !Iti multumesc tare mult.Fara misto!Nu stiu cui sa-i multumesc!Lui Dumnezeu,sau tie,pentru aceasta ultima postare!!!Chiar!!Iti multumesc!Sincer!
Inteleg"entuziasmul" tau,dar vocabularul folosit (fara misto), nu credeam ca o sa-l intilnesc pe un forum crestin. Deci marea rugaminte cu tot respectul, a se folosi un vocabular decent intru respect si dragoste pentru membrii acestui forum crestin ortodox. Daca nu te poti abtine, indicat ar fi sa discuti pe, privat. Sper ca demersul meu l-ai inteles corect si fara suparare.
Vechi 08.02.2007, 20:14:51
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Inteleg"entuziasmul" tau,dar vocabularul folosit (fara misto), nu credeam ca o sa-l intilnesc pe un forum crestin. Deci marea rugaminte cu tot respectul, a se folosi un vocabular decent intru respect si dragoste pentru membrii acestui forum crestin ortodox. Daca nu te poti abtine, indicat ar fi sa discuti pe, privat. Sper ca demersul meu l-ai inteles corect si fara suparare.
Vechi 08.02.2007, 21:13:18
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
Cristiboss, trebuia sa ma mustri si pe mine ca si eu am folosit cuvantul "misto", adica am comis-o, ce sa mai...:|
Vechi 09.02.2007, 20:34:14
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
Cristiboss, trebuia sa ma mustri si pe mine ca si eu am folosit cuvantul "misto", adica am comis-o, ce sa mai...:|
Te rog sa ma crezi ca obs. nu am facut-o cu nici o tenta de rautate. E bine sa ne "corectam" intre noi atunci cind "deraiem" fara voie sau chiar cu voie. DUMNEZEU SA NE LUMINEZE CALEA PE CARE MERGEM ! +
Vechi 09.02.2007, 22:09:06
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Te cred, da, e normal sa ne corectam, daca stau si ma gandesc chiar e bine sa ne ajutam intre noi in acest fel fara nici o suparare. :)
Vechi 11.02.2007, 16:13:50
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Eu cred ca e bine sa ne mai cerem si iertare din cand an cand .
Si ca o davada ca chiar regretam unele luari de pozitie ar trebui sa mai si cerem stergerea sau repararea unor postari care stim noi ca n-au foast an regula , daca ne mai aducem aminte si daca le mai gasim .
Important e sa ne dam seama de greseli cred eu .
Nici critica nu e rea dar trebuie facuta cu duhul blandetii si ca sa fie bine primita ar fi bine sa ne criticam antai pe noi cei care vrem sa atragem atentia .
Chiar mi-as dori sa ne aducem aminte de roada Duhului :
este dragostea ,bucuria , pacea , andelunga rabdarea , bunatatea , facerea de bine ,credinta , blandetea , anfrinarea , curatia .
In lumea asta totul se mai poate andrepta , dincolo nimic !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ateii si ateismul androneo Secte si culte 37 27.04.2012 17:02:34
Ateismul (part 2) informatorul Alte Religii 142 09.11.2011 01:44:27
Ateismul e sexy Bast-et Generalitati 32 20.09.2010 19:17:53
ateismul andaluzia Generalitati 14 30.03.2009 12:38:49
ATEISMUL saccsiv Generalitati 130 28.03.2009 16:19:05