![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mandra floare trandafir...am diploma de musafir...
Cred ca "ma duc si eu acasa" ca e un pic cam tarziu shi...am stat destul pe capul vostru... Dar nu ma las...maine o sa revin(defapt azi)...;) Va multumesc ca m_atzi ascultat... |
|
|||
|
|||
![]()
de ce nu ma poate accepta asha cum sunt?. Pentru ca ea nu doreste doar o prietenie pentru placere si atat. Ea doreste o dragoste si o familie crestina, lucru de care tu n-ai habar. Te-ai gandit sa-i ceri carti cu literatura crestina pentru a cunoaste ceva despre ceea ce ea pune mai presus de dragostea ta? Ia si citeste din cartile on line de la sfaturi ortodoxe.ro indeosebi cele scrise de Danion Vasile. Succes si mai vorbim dupa.
|
|
|||
|
|||
![]()
DayDream dar cred ca nu ti-a impus neparat sa fii preot poate ca ti-a spus ca asa i-ar placea ei. DAr daca vei comunica cu ea sigur va intelege.Poti sa-i spui ca nu toti au aceasta chemare sa fie preoti si unul a fost chemat de Domnul sa fie medic altul elctrician altul primar etc
Eu nu cred ca te-ai indragostit asa degeaba de fata asta [ cred ca are ea ceva mai special in afara de fizic], care te-a atras pe tine? Deci daca ai incerca sa-i explici sa te ia mai usor ca sa te poti acomoda si tu cu felul ei de a fi cred ca te va intelege nu cred ca este o fata chiar asa de rea...??? |
|
|||
|
|||
![]()
"Ea doreste o dragoste si o familie crestina, lucru de care tu n-ai habar. Te-ai gandit sa-i ceri carti cu literatura crestina pentru a cunoaste ceva despre ceea ce ea pune mai presus de dragostea ta?"-Iustin44-
Shtitzi ce nu inteleg eu...de ce trebuie sa fac numai eu scrificiul asta...de ce sa las numai eu de la mine?daca ea atat de mult pune credinta mai presus decat ce simt eu pentru ea...atunci care mai e rolu meu?De ce sa ma duc eu pe calea ei?Eu nu i_am cerut sa vina pe drumul pe care il parcurg eu niciodata...de ce nu poate accepta numai dragostea mea?De ce imi cere atat de mult?Shtie ca eu nu voi fii fericit daca ma obliga...Nu shtiu de ce incearca sa ma schimbe... |
|
|||
|
|||
![]()
Day Dream ea te iubeste mai mult decit crezi tu. Tu esti hotarit sa faci totul pentru ea aici pe pamint, toata viata. Ea doreste sa fiti impreuna vesnic.
Ce te deranjaza asa mult sa mergi la biserica 2 ore pe saptamina? Daca nu ar fi biserica ci ar trebuii sa faci alt lucru care nu-ti place...ai face-o? Este jertfa care ti-o cere ea. O jertfa buna. Daca o iubesti...fa-o! Daca crezi ca nu esti capabil de atita jertfa nu esti capabil nici de iubire toata viata. Casnicia inseamna in primul rind jertfa. Pentru sot/sotie, pentru copiii, pentru parinti, pentru .... In tinerete am iubit si eu o colega. Nu ma puteam deloc apropia de ea. Avea pasiunea concertelor simfonice. Eu uram muzica simfonica. Am inceput sa ma pun la costum si sa merg la fiecare concert. Stii cit de greu este sa nu-ti placa muzica simfonica si sa trebuiasca sa stai nemiscat mai 2 ore, sa nu tusesti, sa nu te foiesti sa nu...? Din iubirea mea s-a ales praful.....dar am inceput sa iubesc muzica clasica. Acum uitindu-ma in spate vad ca fara iubirea asta asi fi ramas doar o jumatate de om si asi fi pierdut f. mult din ceea ce inseamna viata. Poate la tine functioneaza altfel. Poate tu o sa poti sa te apropii si de inima ei si de Dumnezeu. Dar nu o sa stii decit daca incerci. Sfatul meu este sa faci jertfa. O fata credincioasa in lumea de astazi este o pasare rara. Nu o scapa din mina!!! O sa vina si vremea cind ea fi nevoita sa faca jertfa pentru tine...din pacate esti tu acum la rin si liber de a o face sau nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De aceea ma shi lupt de patru luni sa nu o pierd...pentru ca e mai mult decat speciala...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cand toti sunt impotriva mea...aproape ca imi vine sa renunt...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, daca renunti vei ramane doar o bucata de ceara modelata frumos. In schimb daca vei alege sa te jertfesti din dragsote te vei topi..e drept:) dar vei raspandi lumina si caldura.. Merita?
:rolleyes: |
|
|||
|
|||
![]()
Neamtul spune Ohne Fleiss kein Preis..... adica orice premiu se cistiga cu sudoare:)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|