Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2007, 19:12:29
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Vorbe,vorbe si iar vorbe...daca in vorbe va puneti voi credinta si speranta,atunci ortodoxia se va duce de rapa cu succes...deoarece masoneria TACE SI FACE,iar noi ce facem?Vorbim...da,foarte frumos,iar masonii sunt asa de speriati de vorbele noastre incat si-au impus omul in fruntea bisericii...Janic si groaznic.
Reply With Quote
Vechi 22.09.2007, 19:15:14
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Acuzati fara niciun fel de dovada! Eu cred ca acest lucru este si mai jalnic!
Reply With Quote
Vechi 22.09.2007, 19:35:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Acuzati fara niciun fel de dovada! Eu cred ca acest lucru este si mai jalnic!
Stilul anilor 50 al fostului regim totalitar.
Reply With Quote
Vechi 22.09.2007, 19:54:44
GDI GDI is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

Hawk!
Reply With Quote
Vechi 23.09.2007, 00:08:30
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Vorbe,vorbe si iar vorbe...daca in vorbe va puneti voi credinta si speranta,atunci ortodoxia se va duce de rapa cu succes...deoarece masoneria TACE SI FACE,iar noi ce facem?Vorbim...da,foarte frumos,iar masonii sunt asa de speriati de vorbele noastre incat si-au impus omul in fruntea bisericii...Janic si groaznic.
Marius-Daniel: De cand am intrat pe forum am citit mesajele tale si ale lui antiecumenism , referitoare la ecumenism. Acum ca suntem avertizati de marii nostri duhovnici, nu putem face altceva decat sa facem ascultare duhovniceasca,neuitand insa avertismentele lor.
Ar fi jalnic si groaznic, daca in ciuda avertismentelor vom face altceva decat asteapta Domnul Iisus de la noi. Sa nu ne miram, deci, daca vor veni vremuri in care bisericile vor fi renovate dar goale, manastirile renovate, dar lipsite de har, oamenii vor merge dupa invatatorii mincinosi, etc. Doar stim ce avem de facut.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2007, 11:36:41
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

a fost cineva la intronizarea patriarhului?
Reply With Quote
Vechi 01.10.2007, 11:46:45
dan73 dan73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Eu am reusit sa ajung. Nu am fost prezent in Biserica, insa, am fost prezent in Aula Patriarhiei cand s-au sustinut mesajele de felicitare.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2007, 12:28:09
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Moarte fostului patriarh e foarte suspecta,dupa cum au aparut dovezi in presa.Mai mult,cazul a fost repede expediat si trecut sub tacere.Cine avea interes in a-l inlatura cat mai repede?Iata ca totul se confirma din nou,si ca moartea subita a lui Teoctist,ca si acea interventie chirugicala nu sunt intamplatoare.Sa fie iertat,dar a fost un om slab si a cedat presiunilor catolicilor si a tolerat ecumenismul eretic.In noaptea de Pasti,dupa ce a vorbit de trupul lui Hristos,Teoctist a simtit sa se justifice spunand ca pentru unitatea crestina trebuie timp,asta fiind adresata masoneriei si ecumenistilor.De aceea s-a vrut inlaturat cat mai repede,deoarece le incurca planurile ecumenistilor,chiar inainte de adunarea ecumenista de la Sibiu.Un ziarist ortodox si curajos a remarcat si o similitudine aproape perfecta intre moartea lui Teoctist si moartea altui patriarh,predecesorul sau,tot in 30 iulie si tot in aceleasi conditii.De asemenea,exista o similitudine izbitoare si fata de cazul unui preot curajos,ce predica in timpul comunismului impotriva ateismului,si care a fost ucis cu aprobarea sa de catre comunisti,tot printr-o operatie chirurgicala.Astfel,cea mai plauzibila ipoteza este ca patriarhul a fost ucis cu buna stiinta,cel mai probabil printr-o supradoza de anestezic,lucru fatal pentru varsta sa,ce a fost folosita ca si argument pentru apararea medicului.Din pacate,noul patriarh,dupa toate acuzele fondate,a mai fost si decorat de presedinte la intronizare.Aceasta dovedeste inca o data ca e supus regimului politic si orientarea sa lumeasca,pe cand ar fi trebuit sa fie invers,cand conducatorii erau unsi de patriarh in fruntea statului.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2007, 13:07:17
jenica
Guest

Implicit

Am si eu o intrebare. De ce nu mai este pomenit la Sfanta Liturghie (iesirea cu Sfintele Daruri)PF Teoctist alaturi de ceilalti doi patriarhi adormiti in Domnul? Nici la Cuv. Parascheva (14 oct)nu a fost pomenit. Ba mai mult, ascult zilinic Sfanta Litrughie la radio Trinitas, si nu am auzit dupa cele 40 de zile sa mai fie pomenit. Nici parintele meu din parohie nu il pomeneste. De ce? Exista vreo randuiala specifica? sau:|.. de ce?
Reply With Quote
Vechi 09.11.2007, 13:30:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Am si eu o intrebare. De ce nu mai este pomenit la Sfanta Liturghie (iesirea cu Sfintele Daruri)PF Teoctist alaturi de ceilalti doi patriarhi adormiti in Domnul? Nici la Cuv. Parascheva (14 oct)nu a fost pomenit. Ba mai mult, ascult zilinic Sfanta Litrughie la radio Trinitas, si nu am auzit dupa cele 40 de zile sa mai fie pomenit. Nici parintele meu din parohie nu il pomeneste. De ce? Exista vreo randuiala specifica? sau:|.. de ce?
Unde merg eu la Sf.Liturghie de duminica este pomenit cand vin preotii cu sf.Daruri.
Nu imi dau seama de ce se intampla asta in anumite biserici.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Patriarhul Moscovei si Papa Erethorn Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 41 29.10.2010 15:20:47
Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 58 29.10.2010 12:11:39
Patriarhul nostru împlinește azi 59 de ani AthosT Generalitati 24 24.07.2010 15:14:38
Patriarhul Daniel si protestantii olivian Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 268 09.04.2008 11:49:20