Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2009, 00:44:25
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Cel care a inceput topicul a fost clar inspirat de vrajmas!
Nu face decat sa ne facem sange rau si sa ne trezim iar emotii negative!
Da-i incolo de tigani, vedeti-va de vietile voastre cum puteti. Pana unde se poate, daca nu se poate, Dumnezeu cu mila!
Sunt probleme mai grave. Pana una alta, deja exista in Ro legea de implanuri de chip in oameni (trecuta in secret evident). Deocamdata se implanteaza doar in scopuri medicale... De asemenea se voteaza zilele astea (pe ascuns evident) preschimbarea obligatorie de buletine cu unele cu chip cu date biometrice. Deci nu mai e mult si nu vor mai conta nici tiganii nici americanii, de nici unii....
Vechi 25.07.2009, 00:47:42
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Andrei, Dumnezeu ne-a creat pe unii blonzi,

Tare mandru cred ca esti de tine! Si ce munci ti se ofereau tie in Austria? Sau lasa, mai bine nu...

Desi nu simt mindrie, si am precizat asta dar tu ai sters convenabil, sa stii ca atunci am multumit lui Dumnezeu ca m-a facut asa cum sunt
Doamne ce bine este sa fii blond(ma rog,shaten)
Mare este Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 01:13:49
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
La caracter românii nu sunt cu mult mai rai decât tiganii. Ceea ce-i face rai pe cei mai multi dintre ei, ca si pe unguri, e speranta/dorinta de a ne lua tara (sau parti din ea).

Ei au suferit o schimbare de mentalitate/identitate începând cu anii 80 (sau chiar mai timpuriu) de când au devenit constienti de sporul natal mult superior fata de al românilor. Tiganul interbelic era un om supus majoritatii, umil, mostenea constiinta originii de rob. Apoi, în anii 80 a aparut tiganul smecher, care se crede superior românilor si acum aproape toti sunt asa.
Gresiti. Tiganii au fost intr-adevar adusi in Romania ca robi, mai intai de turci si apoi de romanii bogati, care copiau si ei obiceiurile "la moda" ale "protipendadei" acelor vremuri. Tiganii au inceput sa se simta superiori in anii 80, adica superiori fata de tiganul interbelic, datorita propagandei agresiv egalitariste a comunismului, datorita faptului ca proprietatea era a tuturor, si, deci, si a tiganilor, datorita faptului ca toti erau considerati egali, si alte lozinci asemanatoare. Cam ca situatia negrilor din SUA. Daca mai punem la socoteala si "drepturile omului" avem tabloul complet. Nu sporul natal este cel care i-a adus unde sunt, ci sistemul "inteligent".

Ungurii sunt intr-o situaatie complet diferita. si ei se simt superiori, dar din cu totul alte motive.
Vechi 25.07.2009, 01:20:11
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Desi nu simt mindrie, si am precizat asta dar tu ai sters convenabil, sa stii ca atunci am multumit lui Dumnezeu ca m-a facut asa cum sunt
Doamne ce bine este sa fii blond(ma rog,shaten)
Mare este Dumnezeu!
Ce ciudat ca multi shateni se considera blonzi... Nu esti unicul caz. am mai intalnit de curand un personaj, care era saten bine, ce-i drept parul de pe cap ceva mai deschis decat barba, dar era destul de inchis la culoare, fara sa fie brunet; si tot blond se considera...
Cochetarie masculina?!?
Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 01:25:10
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Gresiti. Tiganii au fost intr-adevar adusi in Romania ca robi, mai intai de turci si apoi de romanii bogati, care copiau si ei obiceiurile "la moda" ale "protipendadei" acelor vremuri. Tiganii au inceput sa se simta superiori in anii 80, adica superiori fata de tiganul interbelic, datorita propagandei agresiv egalitariste a comunismului, datorita faptului ca proprietatea era a tuturor, si, deci, si a tiganilor, datorita faptului ca toti erau considerati egali, si alte lozinci asemanatoare. Cam ca situatia negrilor din SUA. Daca mai punem la socoteala si "drepturile omului" avem tabloul complet. Nu sporul natal este cel care i-a adus unde sunt, ci sistemul "inteligent".

Ungurii sunt intr-o situaatie complet diferita. si ei se simt superiori, dar din cu totul alte motive.
Si care sunt acele motive? interesant de stiut...
Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 05:12:16
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

Tocmai ma autoconvinsesem sa vad omul din fata mea(tigan), facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu!
.................................................. .................................................. ............
Eram intr-un magazin din Italia.La un moment dat ,am nimerit langa un grup de tigani romani.Vorbeau intre ei cum sa fure...Am incetat sa vorbesc romaneste.
Niste vanzatoare foarte dragute,amabile, s-au apropiat de mine si de sora mea si ne prezentau tot felul de marfuri.Am ales o pereche de pantofi.
M-am indreptat spre casa sa-i platesc,dar am vorbit cu sora mea in romana.
..............................
Ce credeti c-a facut fata de la casa cand a auzit ca vorbeam romaneste?!?!?!
A rugat-o repede pe o colega sa verifice daca pantofii erau bagati in cutia care trebuie, si pretul scris corespundea cu pantofii...................
...............................
Nu am simtit c-ar fi fost vina lor ca si-au schimbat atitudinea.............

Last edited by casandrasa; 25.07.2009 at 05:29:46.
Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 11:17:22
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Implicit

@Anca-Miha: poate pe alt topic.
Vechi 25.07.2009, 13:36:09
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Mi-e foarte greu sa iubesc neconditionat, imi pare aproape imposibil, de asta nu inteleg usurinta cu care sunt tratate anumite realitati. Poate sunt eu prea sensibila si nu suport... dar ca sa iubesti un om care te nedreptateste si iti incalca spatiul vital, trebuie sa fii sfant, iar eu nu sunt...
Daca nu putem iubi, cel putin sa nu aruncam cu noroi. Sunt oameni si pot fi chiar sfinti.
Cate nenorociri fac romanii nostri dragi, si parca nu ii vede nimeni.

Iarta'ma ca ti'am cerut sa ai dragoste, de fapt asta vroiam sa zic, sa nu lovim in ei.
Zi cu pace !

Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 14:36:16
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Daca nu putem iubi, cel putin sa nu aruncam cu noroi. Sunt oameni si pot fi chiar sfinti.
Cate nenorociri fac romanii nostri dragi, si parca nu ii vede nimeni.

Iarta'ma ca ti'am cerut sa ai dragoste, de fapt asta vroiam sa zic, sa nu lovim in ei.
Zi cu pace !
Bine, nu mai judec pe nimeni, Dumnezeu ne va judeca pe toti.
Si nu m-am suparat pe tine sa stii, ti-am inteles intentia.
O zi frumoasa si tie!
Reply With Quote
Vechi 25.07.2009, 14:46:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marioad24 Vezi mesajul
DE 20 de ani se bucura de aceleasi drepturi ca romanii. rezultatul? Odata ajunsi la centrele de putere, au influentat in rau viata comunitatii. Du-te in Craiova, sa vezi ce bunia sunt. Nu majoritatea e de vina, ci cei care le favorizeaza acest mod de viata pagan si salbatic (si nu ma feresc sa arat cu degetul spre Consiliul Europei). de fiecare data cand apar conflicte in Europa in care tiganii sunt implicati, C E ia imediat pozitie in favoarea tiganilor si spune ca e vorba de discriminare. In fata lui Dumnezeu suntem toti la fel, dar ei au ajuns sa-l sfideze pe Dumnezeu prin ipocrizia cu care isi manifesta viata religioasa. Cand mergi la biserica tu tigan, nu te porti ca un nesimtit fata de aproapele tau, vorbind urat, amenintind, voin sa profiti... Astea le fac uneori si romanii. realitatea e ca nu reusim sa ajungem la modelul de traire al Bisericii Primare. Inainte nastra merg vorbele si nu faptele...
M-ai citat greșit , este postarea altcuiva ! ! !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
atitudinea bisericii fata de violenta in familie mihaela75 Reguli in Biserica 64 31.03.2014 06:24:19
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18