![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel care a inceput topicul a fost clar inspirat de vrajmas!
Nu face decat sa ne facem sange rau si sa ne trezim iar emotii negative! Da-i incolo de tigani, vedeti-va de vietile voastre cum puteti. Pana unde se poate, daca nu se poate, Dumnezeu cu mila! Sunt probleme mai grave. Pana una alta, deja exista in Ro legea de implanuri de chip in oameni (trecuta in secret evident). Deocamdata se implanteaza doar in scopuri medicale... De asemenea se voteaza zilele astea (pe ascuns evident) preschimbarea obligatorie de buletine cu unele cu chip cu date biometrice. Deci nu mai e mult si nu vor mai conta nici tiganii nici americanii, de nici unii....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi nu simt mindrie, si am precizat asta dar tu ai sters convenabil, sa stii ca atunci am multumit lui Dumnezeu ca m-a facut asa cum sunt Doamne ce bine este sa fii blond(ma rog,shaten) Mare este Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ungurii sunt intr-o situaatie complet diferita. si ei se simt superiori, dar din cu totul alte motive.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cochetarie masculina?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ma autoconvinsesem sa vad omul din fata mea(tigan), facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu!
.................................................. .................................................. ............ Eram intr-un magazin din Italia.La un moment dat ,am nimerit langa un grup de tigani romani.Vorbeau intre ei cum sa fure...Am incetat sa vorbesc romaneste. Niste vanzatoare foarte dragute,amabile, s-au apropiat de mine si de sora mea si ne prezentau tot felul de marfuri.Am ales o pereche de pantofi. M-am indreptat spre casa sa-i platesc,dar am vorbit cu sora mea in romana. .............................. Ce credeti c-a facut fata de la casa cand a auzit ca vorbeam romaneste?!?!?! A rugat-o repede pe o colega sa verifice daca pantofii erau bagati in cutia care trebuie, si pretul scris corespundea cu pantofii................... ............................... Nu am simtit c-ar fi fost vina lor ca si-au schimbat atitudinea............. Last edited by casandrasa; 25.07.2009 at 05:29:46. |
|
|||
|
|||
![]()
@Anca-Miha: poate pe alt topic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cate nenorociri fac romanii nostri dragi, si parca nu ii vede nimeni. Iarta'ma ca ti'am cerut sa ai dragoste, de fapt asta vroiam sa zic, sa nu lovim in ei. Zi cu pace !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu m-am suparat pe tine sa stii, ti-am inteles intentia. O zi frumoasa si tie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|