![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si sunt destui artisti care au succes. Nu ma refer aici la ce vedem la TV. E greu, asa e, dar daca au talent si dedicatie, pot reusi. :)Imi vine in minte pianista din Ucraina care la 30+ ani a devenit cunoscuta, si asta ptr. ca are un talent imens. Si e si mama si nu mai are nici fizicul unei fete de 20 de ani. Ce face cu baietelul ei? Il ia cu ea peste tot. :) Chestiunea e ca daca esti pianista si nu ti de o orchestra, poti sa iti aranjezi programul cum vrei tu si poti sa iei si pauze. Oricum in prezent nu e bine sa se casatoreasca tinerii sub 21 de ani. Sunt prea imaturi. Inainte alegeau parintii sau sfatuiau, acum nu mai e asa. Deobicei o pianista sau violonista debuteaza pe la 10-11 ani. Deci pana sa fie vb de casatorie si familie, si-a caldit cariera. Din cate am inteles, a fi pianist este similar cu a fi in manastira, adica esti rupt de lume mult timp, apoi te duci pe scena si impartasesti muzica. Nu trebuie sa te casatoresti neaparat. Poti sa alegi sa fi singur toata viata. :) Stiu ce vrei sa spui cu serviciu vs cariera. Last edited by Parascheva16; 02.01.2014 at 05:49:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fetelor, la multi ani, va multumesc de urari, va doresc si voua sa aveti parte de tot ce va doriti, sa va ajute bunul Dumnezeu! Desi, sincer va spun, am o durere in suflet; eu una nu mi-as dori ca relatia mea sa se sfarseasca, nu vreau sa plec din casa mea, in care am investit mai ales emotional timp de sapte ani, ci as vrea sa fie asa cum trebuie, si cum e normal sa fie. E durereos ca asta nu depinde intodeauna de noi, ci de ceilalti. Uneori puterea exemplului functioneaza, alteori insa nu. Si sunt convinsa ca Dumnezeu vrea sa ne fie bine, si ne-a dat pana acum tot ce s-a putut, si ar trebui sa fim recunoscatori si sa ne intoarcem spre El, insa o parte dintre noi nu considera ca e asa si continua sa Ii intoarca spatele...asta e problema cu liberul arbitru, ce sa ii facem??? Poate se va trezi vreodata, sau poate nu...e alegerea fiecaruia, pana la urma...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper sa reusesti sa alegi ce e bine pentru tine si sa nu te minti singura ca exista ceva care de fapt nu exista si aceasta "agatare" sa iti aduca mai multa suferinta.
Pace si bucurii! |
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu se facem ca intelegem ca asa ceva ar fi in regula. Nu este interpretabil: anticonceptionalele nu sunt compatibile cu termenul de "mame crestine".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iartă-mă că-ți spun, dragă fallen, dar mie mi se pare că ai investit fară dreaptă socoteală. Cum să te implici așa total într-o relatie pe care partenerul tău nu vrea s-o oficializeze nici măcar civil ?! Eu una nu înțeleg de ce nu cauți o schimbare, spre mai bine. You should let go! |
|