![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu confundați gropile cu munții.
|
|
||||
|
||||
![]()
iar dumneavoastra veti fi al treilea munte, Ciprian Mireuta al patrulea...
vedeti bine ca in religiile in care sunteti acum, nu gasiti implinire (de aceea ati si venit aici, pentru a va hrani la lumina Ortodoxiei) spre exemplu, cat de usor este sa stai o singura zi fara a manca nimic, si cat de greu este sa tii un post ortodox, spre exemplu postul Pastelui, care e cel mai lung...48 de zile. |
|
||||
|
||||
![]()
De ce e așa de greu să ții postul Paștilor?
|
||||
|
||||
![]()
pentru ca e foarte lung, 48 de zile, spre deosebire de un post neo-protestant care nu dureaza decat...o singura zi !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Prietene, milioane de adventiști postesc așa continuu 10-20-50-80 și chiar 90 de ani! Și nu se laudă, ci-L laudă pe Dumnezeu că le-a descoperit un model sănătos de viețuire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
"noi" ? deci acum sunteti si dumneavoastra baptist? sau Cipri a trecut la adventisti? cum deci..."noi" ? ce disperat sunteti, incat dati ca exemplu cultul adventist reformat, care s-a desprins din BAZS, fiind considerati de catre adventistii de ziua a 7-a printre care va numarati si dvs., niste eretici, dar acum sunt buni ca exemplu, nu?.... vai, vai! |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, speranța moare ultima. Dar într-un final, moare și ea (mă refer strict la acest caz)...
Citat:
M-am referit strict la credincioșii adventiști de ziua a șaptea nu la cei ai Mișcării pentru Reformă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
apropiata??? cred ca glumiti ! probabil nu stiti cum vedea Ellen White religiile care erau atunci in timpul ei, printre care si baptistii, NISTE RATACITI ! sunt diferente foarte mari intre baptisti si adventisti. adventistii reformisti sunt cei care practica vegetarianismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunteți cam depășit și la capitolul acesta. Dacă chiar vă interesează, studiați capitolul Reforma Sanitară din doctrina Bisericii AZȘ. |
|
||||
|
||||
![]()
Cornele,
Fii bun și nu deturna complet topicul de față.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Protestanti, Luther si ........invatatura lui | alecsandru | Biserici Protestante | 118 | 08.09.2015 18:50:21 |
Experiente cu protestanti | danyel | Secte si culte | 83 | 12.02.2013 16:18:24 |
Mantuirea la protestanti! | Templier Knight | Secte si culte | 67 | 20.11.2011 21:13:03 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
sfintii cei noi sunt catolici sau protestanti? | grecu | Biserica Romano-Catolica | 21 | 21.07.2009 04:02:01 |
|