![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Rău nu cred că-i dorește. Ceea ce este interesant e că Dvs. doamnă aveți un ușor aer că ne-ați da lecții pentru că, vezi Doamne, trăiți de 20 de ani într-o reală democrație. Uitând, sau poate că nu, că democrația aia în care trăiți Dvs, sistemul ăla social minunat și deopotrivă civilizat nu are nici pe departe conducătorii pe care ați vrea să-i aibă România: oameni cu frică și dragoste de Dumnezeu. Pentru că altfel Suedia n-ar fi fost printre puținele (încă!!) state din lume ce permit căsătoriile gay. Un astfel de stat are doar o poleială frumos spoită cu aparenta îndreptare către și pentru om, de fapt este Sodoma și Gomora reloaded. Uitați că cei ca Dvs. sunt puținii care mai reprezintă normalitatea și ne dați (sau mi se pare mie poate) lecții despre democrație, având, culmea!, ca exemplu sistemul putred în care trăiți! Ca să vă citez: "puțin discernământ" doamnă!
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 13.11.2012 at 10:16:03. Motiv: Am uitat câte o literă mare pe ici, pe colo... |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, frate. Imi iubesc tara, desi (sau tocmai pentru ca) detest statul roman (intemeiat de burghezia romana incipienta si obedienta Marelui Orient Francez) modern si post-modern.
Doamna Miha-Anca, va asigur ca o jumatate (vorba vine!) de Dae Joyoung ar fi pentru romani ceva gen "ce vis urat am avut! in sfarsit, ne-am trezit intru normalitate!". Popoarele altaice sunt, spiritual, cu mult, dar mult de tot, inaintea raselor spalacite (care incep sa implineasca profetiilor sfintilor ortodocsi cu privire la indracirea omului ca specie, brrrr, sanu fie! dar asta "vor" masele subumane din Vest). Intemeieteorul Balhae ar fi decapitat, scurt, pe cineva daca i-ar fi propus legalizarea sodomiei sau consumului de narcotice. Noi romanii votam subumani precum cei care sustin asemenea aberatii. Of, oare cand armata rusa sau iraniana vor "exorciza" (nuclear daca e nevoie) Occidentul?! Acelasi Occident care a permis Romania Mare pentru ca ii convenea, si acum lucreaza la atomizarea noastra tot pentru ca ii convine. Ce ce u adevarat dureros este ca adunatura de elitisti, atunci si acum, indiuc massele sa accepte tot ce vine din locul tronarii diavolului, pardon, al demo(no)cratiei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti impresia ca va dau lectii? Impresia va apartine, dar nu e si intentia mea. Eu doar imi spun parerea atat de argumentat pe cat pot, nimic altceva. Dar va deranjeaza sa invatati ceva in plus, de aveti ceva impotriva lectiilor?!? Cred ca toti avem ceva de invatat, nu in ultima instanta de la tari cu o vechi monarhii constitutionale, care au ajuns la cele mai inalte niveluri de trai din Europa: Suedia, Norvegia, Danemarca. Problema e ca noi nu vrem sa invatam si o ducem ca atare. In privinta credintei au aceste tari de invatat de la Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cam multe razboaie, nu crezi? Ceea ce nu ar fi de dorit in plus la saracia din Romania. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare. Si macar daca ar fi monarhiile false, adica constitutionale, ale spalacitilor si un reazem spiritual, pe sistem crestin sau nu. Aiurea. Dar, dvs. sunteti acolo, o duceti bine, nu va puteti vorbi de rau tara de adoptie, asa ca ii luati, urla sau nu constiinta/simtul adevarului in forul interior, drept model, ba chiar ii dati mai departe. Pai nu zic eu bine ca specia umana e cazuta si pentru ca e in halul asta de subiectiv-oportunista?! Burghezia si farfuria plina: E farfuria plina? Sistemul e bun. A, altii au si necesitati spirituale sau nu o duc asa bine material? Cum adica? Eu o duc bine, ce conteaza altii? Credeti in Preanesfantul Oportunism, care numai de la Preanesfanta Preaindestulare intru cele ale firii purcede? Se pare ca...da. Si cu asta, ne intoarcem on-topic: NU ASA tb sa fie conducatorul quasi-perfect. NU "ubi bene, ubi patria". |
|
||||
|
||||
![]()
Mda, ori eu am probleme cu ironia, ori Dvs. cu înțelegerea ei.
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu pe tine nu ma pot supara...
Iar ca romanca am voie sa vorbesc si in numele altor romani, care simt si gandesc ca mine. Nu te afli printre ei, simte-te exclus. Last edited by Miha-anca; 13.11.2012 at 16:12:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, atacul la persoana, in lipsa de alte argumente, nu ma atinge, dar spune ceva despre autorul lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici nu doream așa ceva, dar acum sunt și mai liniștit!
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 10:34:54 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|