![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat timp astia din biserici se lafaie in banii de la buget, nu platesc taxe si sunt japcari, construiesc megabiserici din bani publici, cand tara geme din alte cauze mult mai importante, o sa tot vezi astfel de reactii la adresa BO si mi se pare normal.
Cand BO o sa se autosustina din donatiile credulilor, atunci pot sa-si faca 162387162781678192678 de biserici. |
|
|||
|
|||
![]()
“Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri o să dispară, dar va veni steaua cu șase colțuri, anarhia, și va fi vai și-amar de lume”, spunea Arsenie Boca, în 1940, despre ascensiunea comunismului, dar și despre ce îi va urma acestuia.
,,Oamenii își vor pierde speranta.'' “Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituțiile statului, în conducerea lui și, mai ales, în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiș chiar și în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”, dezvăluie Radu Cinamar, în cartea “Viitor cu cap de mort - în culisele puterii”, profețiile părintelui Arsenie. Tot el scrie despre ceea ce Arsenie Boca spunea că ar fi “planul lucrării diavolești”, care, prin puterea banilor și a viciilor - între care minciuna, prefăcătoria, intriga și omorul sunt cele mai importante - va conduce forțele răului spre controlul și dominarea lumii. Dintr-o altă mărturie, dată de călugărița Septimia Măniș, aflăm lucruri tulburătoare pe care Arsenie Boca le-a prevăzut și pe care, astăzi, părem a le trăi aievea: “Îmi pare rău de voi că sunteți căzuți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol, nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de la Dumnezeu. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vă vor lua totul!”.
Mai mult: În anii ’80, părintele Arsenie Boca profețea vremurile grele: "Vă vor lua totul" | Libertatea.ro In alt material, am gasit si o completare a celor spuse in citatul postat anterior: „Îmi pare rău pentru voi. Frica e de la diavol... Îmi pare rău pentru voi. Vor cădea mulți dintre cei aleși. Vă vor pune impozite, taxe și alte dări. Nu veți mai putea fi sfinți... Acum nu mai e timpul sfinților. Acum începe timpul mucenicilor”. De aici reiese ca e bine sa ne informam unii pe altii, sa marturisim adevarul, dar sa nu uitam nici viata duhovniceasca propriu-zisa. Caci vom fi pusi sa alegem intre avantajele vremelnice si cele vesnice. Last edited by antoniap; 26.05.2012 at 14:07:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dupa cerere si oferta ! Piata functioneaza si aci din plin , din PACATE .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) | stoianov | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 06.09.2015 17:03:42 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|