![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
o intrebare simpla:
ce fructe s-au copt pe toiagul lui Aaron?
|
|||
|
|||
![]()
Migdale. Raspunsul e prea scurt, haha, nu ma lasa sa postez un singur cuvant...
|
|
||||
|
||||
![]()
corect, asteptam intrebarea ta.:)
|
|||
|
|||
![]()
Unde se regaseste prima (prima, din punct de vedere istoric, atentie la datarea cartilor din NT) forma a marturisirii de credinta ortodoxa a Bisericii ?
Last edited by Erethorn; 17.10.2011 at 15:00:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e vorba de marturisirea lui Petru, la intrebarea lui Iisus: "Dar voi, cine ziceti ca sunt Eu?"
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Atentie, este vorba despre asa numitul prim Crez, in cadrul Bisericii (deci ulterior Pentecostului), si se face vorbire inclusiv despre imprejurarea ca aceasta invatatura de credinta se transmitea deja, la o data timpurie, in interiorul Bisericii primare.
Last edited by Erethorn; 17.10.2011 at 15:09:54. |
|
||||
|
||||
![]() "Ascultă Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn" ( Marcu 12:29)
"Drept aceea, mergand invatati toate neamurile, botezandu-le in numele Tatalui si al Fiului si al Sf. Duh” (Matei 28:19). Last edited by ioanna; 17.10.2011 at 15:13:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Indiciu - este o marturisire cristologica si soteriologica, si, inca o data, se mentioneaza expres imprejurarea ca aceasta era deja folosita in cadrul Bisericii primare, ca un fel de prim Crez (sau proto-Crez, daca vreti).
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur o dau si eu in bara da sa incerc.Faptele Apostolilor capitolul 15?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, ci mai inainte, din punct de vedere istoric (atentie la datarea, chiar daca aproximativa, a cartilor).
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|