Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2017, 21:04:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.
Prim-ministrul a precizat că a ascultat, a văzut și a auzit în aceste zile multe opinii - ale colegilor din partid, din coaliție, din politică, ale oamenilor simpli.*''Am auzit vocea străzii'', a menționat șeful Executivului.

''Nu vrea și nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două. Este ultima mea dorință de a se ajunge la așa ceva'', a argumentat Grindeanu.

El a subliniat însă că deciziile CCR sunt obligatorii pentru toți cetățenii României și este normal ca în cel mai scurt timp să-și găsească transpunerea în lege.

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.
Vechi 04.02.2017, 21:06:32
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
La ce ora oare? Iar schimbu 3?
Probabil și ultimul pentru ei.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:12:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Cum ba, ai inteles asa ceva?
Trecand peste "ba", care nu prea se potriveste, mai ales ca e prima data cand discutam, mesajul este mai usor de inteles daca e citit in intregime, nu doar prima fraza (cea cu coruptia).
Mesajul spune ca si Patriarhia e pentru continuarea luptei anticoruptie si pedepsirea faptelor, dar fara sa fie folosita aceasta lupta in scopuri politice si fara aglomeratie in inchisori.
Adica e de acord cu ceea ce spune ordonanta de urgenta. Pana acum s-a reprosat ca lupta aceasta anticoruptie a fost folosita de putere (in special PD) pentru a-si ataca adversarii politici. Acest lucru spune si comunicatul.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:13:56
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:

Florin Iordache și Ministerul Justiției își asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunțat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.
daca-i pun pe astia doi sa demisioneze se scot, dar cred ca ar trebui sa-si depuna mandatul si dragnea sa-si accepte infrangerea, sa numeasca un premier serios.

au crezut ca e suficient sa ai 3 milioane de voturi din partea populatiei inactive ca sa faci orice vrei, spre surprinderea tuturor nu s-a putut. cine a fost o ora doua prin piata victoriei din bucuresti sau in celelalte orase din tara a vazut ca marea parte a demonstrantilor era formata din oameni tineri si foarte tineri. bine, ca intotdeauna nu prea aveau habar care e treaba, dar directia era buna, jos cu hotii! si nu se inselau, macar e vorba de hotii aia marii, care au paradit tara asta. aaa, ca au fost nevoiti sa imparta masa si cu astilaltii, da! ce-ati vrea, sa fi gasit noi o suta doua de romani cinstiti si sa-i punem in guvern? unde sunt aia, fratilor! ia, aratati-i cu destu, sa-i vedem si noi!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:16:25
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Mesajul spune ca si Patriarhia e pentru continuarea luptei anticoruptie si pedepsirea faptelor, dar fara sa fie folosita aceasta lupta in scopuri politice si fara aglomeratie in inchisori.
si tu imediat ai tras concluzia care-ti convenea, dar patriarhia a vorbit principial, nu se putea declara partizana cuiva.

si vezi ca in guvernarea pd cei mai multi incarcerati au fost chiar pdl-isti.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:20:21
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
daca-i pun pe astia doi sa demisioneze se scot, dar cred ca ar trebui sa-si depuna mandatul si dragnea sa-si accepte infrangerea, sa numeasca un premier serios.

au crezut ca e suficient sa ai 3 milioane de voturi din partea populatiei inactive ca sa faci orice vrei, spre surprinderea tuturor nu s-a putut. cine a fost o ora doua prin piata victoriei din bucuresti sau in celelalte orase din tara a vazut ca marea parte a demonstrantilor era formata din oameni tineri si foarte tineri. bine, ca intotdeauna nu prea aveau habar care e treaba, dar directia era buna, jos cu hotii! si nu se inselau, macar e vorba de hotii aia marii, care au paradit tara asta. aaa, ca au fost nevoiti sa imparta masa si cu astilaltii, da! ce-ati vrea, sa fi gasit noi o suta doua de romani cinstiti si sa-i punem in guvern? unde sunt aia, fratilor! ia, aratati-i cu destu, sa-i vedem si noi!
Atmosfera la Timișoara este extraordinară si in mai toate orașele țării, inclusiv in București, manifestanții nu cedează si cer demisia întregului cabinet Grindesanu .
Vechi 04.02.2017, 21:25:07
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Atmosfera la Timișoara este extraordinară si in mai toate orașele țării, inclusiv in București, manifestanții nu cedează si cer demisia întregului cabinet Grindesanu .
Ce surpriza!

Ar trebui un independent ca eu cred ca asta vrea strada. E mai greu de gasit un nume dar trebuie. :)

Sincer si eu as vrea sa cada guvernul. Dar cu conditia ca sa se faca alegeri. Daca ramane e oricum mort, daca se schimba tot cu un guvern PSD e tot mort iar daca se face vreun guvern de uniune nationala condus de stim noi cine, suntem toti morti. Bine, unii s-ar putea sa se bucure si atunci. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:25:13
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Liderul PMP, Traian Băsescu, afirmă că la pachet cu abrogarea OUG 13 trebuie să vină îndepărtarea ministrului Justiției, Florin Iordache, întrebându-se însă dacă aceste două concesii vor fi suficiente pentru cei din stradă.

''Oare va fi suficient? Până la urmă, Dragnea a înțeles că trebuie să retragă ordonanța de urgență pentru a diminua tensiunea din societate, dar și pentru aducerea Codului Penal în Parlament spre a i se aplica necesarele corecții impuse de hotărârile CCR și de Directiva 343/2016 a UE. Mă tem însă că nu va fi suficient. Foarte probabil, la pachet cu abrogarea ordonanței va trebui pus la pachet și Ministrul Justiției, Florin Iordache. Categoric, Florin Iordache nu mai poate rămâne ministru. Și, iarăși, mă întreb: va fi suficient pentru ca oamenii să se retragă din stradă ?'', a comentat fostul șef al statului pe Facebook.
Vechi 04.02.2017, 21:38:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai mai mare decat greseala facuta de PSD cand a dat ordonanta asta degeaba, e greseala facuta azi. Daca eu va spun ca l-au angajat pe Dragnea cu norma intreaga astia din tabara voastra ? :)

Mai trist e ca nu recunoasteti nici unul ca vreti guvernul vostru si va dati maicute pe aici. Ca era usor de inteles, fiecare ne-am dori sa castige echipa noastra. E mai rau cand te arati indignat de felul urat in care joaca adversarul cand de fapt pe tine te intereseaza doar sa castige echipa ta. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 21:43:03
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Au dat-o la întors ca la Ploiești. :)) Pentru mine o să rămână o enigmă câți contramanifenstanți ar fi avut. Acum nu știu cum să dreagă busuiocul. :))
Reply With Quote
Răspunde