Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2015, 16:32:17
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
La fel ca pe vremea comunismului cand toti aveau impresia ca fabrica-i a lor,
Pai era a lor. Sa spele pe jos, sa-i spele geamurile....
Vechi 19.01.2015, 16:33:18
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Pai era a lor. Sa spele pe jos, sa-i spele geamurile....
Buna remarca !
Nu o sa uit cum in ianuarie 1990 muncitorii strigau isteric "nu ne vindem tara!" iar studentilor le spuneau "la munca, nu la intins mana!". Pe vremea aceea eram membru fondator al Ligii Studentilor Fac de Electronica si TC. Ce vremuri !

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:39:03.
Vechi 19.01.2015, 16:39:06
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Asa este, ai dreptate, o sa fug repede sa ma angajez la stat sau la patron, sa ma fac si eu liberal. Ce neatent am fost !
Vai ce simplu era ... nici nu mi-am dat seama pana acum. Nici nu am nevoie de bani si nici nu trebuie sa platesc alte impozite.

Inorogule, daca ai "jena inhibata" din orice motiv, mergi repede si bea un ceai, poate te ajuta.
Vezi tu, ne intoarcem la miezul discutiei de pe acest topic. Daca ai defula doar in scris/verbal, in mediul virtual, in virtutea dreptului la libera exprimare, in limitele regulilor la care comunitatea prezenta (incusiv noi) a subscris, ar fi excelent.

Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi (poate fi si cu toti trei/patru la un loc :))). Daca altcineva face caricaturile, care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti!

Last edited by Inorogul; 19.01.2015 at 16:43:13.
Vechi 19.01.2015, 16:41:57
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Vezi tu, ne intoarcem la miezul discutiei de pe acest topic. Daca ai defula doar in scris/verbal, in mediul virtual, in virtutea dreptului la libera exprimare, in limitele regulilor la care comunitatea prezenta (incusiv noi) a subscris, ar fi excelent.

Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi. Care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti!
Nu ne intoarcem nicaieri, Inorogule, ca "Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin" nici de caricaturi nu sunt buni, cine sa rada de ei ? Musulmanii ? Pai la cat de slabi sunt unii atei la matematica, ar trebui sa muriti de ras in clasa cand vedeti ca habar nu au sa rezolve o integrala ... voi nici nu mai aveti nevoie de caricaturi.

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:44:02.
Vechi 19.01.2015, 16:43:22
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Nu ne intoarcem nicaieri, Inorogule, ca "Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin" nici de caricaturi nu sunt buni, cine sa rada de ei ? Musulmanii ?
Sa rada oricine de ei, e permis!

Desi e cam crud sa razi de Stephen Hawking... a trecut prin multe saracul, dar are simtul umorului:
https://www.youtube.com/watch?v=OPV3D7f3bHY
:))
Vechi 19.01.2015, 16:45:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Desi e cam crud sa razi de Stephen Hawking... a trecut prin multe saracul, dar are simtul umorului ...
Daaa, am vazut ca rade continuuu ... Daca ar fi crezut in Dumnezu sau in suflet am fi putut sa ne intrebam: "cine stie ce o fi in sufletul lui" , dar cum acest ateu nu are nimic sfant pe lume ... ne miram si noi de situatie. Eu cred ca si-a studiat expresivitatea fetei, ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!

Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:51:43.
Vechi 19.01.2015, 16:52:32
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!
Um... stii ca e complet paralizat, nu? Gen.. nu se poate misca... nici vorbi...
Vechi 19.01.2015, 16:54:35
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Um... stii ca e complet paralizat, nu?
Serios, nu sta intentionat asa ? Chiar nu mai intereseaza de idolii vostri atei ...
Vechi 19.01.2015, 16:56:31
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
Pai la cat de slabi sunt unii atei la matematica, ar trebui sa muriti de ras in clasa cand vedeti ca habar nu au sa rezolve o integrala ...
Sa inteleg ca transformata Fourier , o rezolva singur autorul cartii la tabla ?
Dar transformata Laplace ? Ups deja incep sa se simta prost....
Sa inteleg ca daca pomenesti de tabelul de transformate Laplace, ateii iti declara razboi
"Ajutor, tipul asta vrea de la noi transformata Fourier si transformata Laplace, ne pune sa gandim
ne incalca drepturile omului "
Vechi 19.01.2015, 16:59:59
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
Daaa, am vazut ca rade continuuu ... Daca ar fi crezut in Dumnezu sau in suflet am fi putut sa ne intrebam: "cine stie ce o fi in sufletul lui" , dar cum acest ateu nu are nimic sfant pe lume ... ne miram si noi de situatie. Eu cred ca si-a studiat expresivitatea fetei, ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!
Probabilitatea ca nepotii tai sa-i vada si sa-i mentioneze acestui ateu (fara suflet, care sta cu capul intr-o anumita prozitie, cu dintii de-i ies pe afara) numele mai des decat pe al tau este intr-atat de mare incat are gradul de certitudine. Nici asta nu ti se pare "funny"? Mie da! :)))))))
Subiect închis