![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pai era a lor. Sa spele pe jos, sa-i spele geamurile....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu o sa uit cum in ianuarie 1990 muncitorii strigau isteric "nu ne vindem tara!" iar studentilor le spuneau "la munca, nu la intins mana!". Pe vremea aceea eram membru fondator al Ligii Studentilor Fac de Electronica si TC. Ce vremuri ! Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:39:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai fi talentat la desen, cum m-ai creiona/caricaturiza pe mine sau pe alti atei? Imagineaza-ti o caricatura cu Richard Dawkins, Stephen Hawking sau Charles Darwin la care tu ai zambi (poate fi si cu toti trei/patru la un loc :))). Daca altcineva face caricaturile, care este punctul in care zambetul tau ar disparea si ar fi inlocuit de un sentiment de ofensa generala, pentru care ai spune ca cel care ne-a creionat "si-a cautat-o", atunci cand acesta este asasinat. Fii sincer cu tine insuti! Last edited by Inorogul; 19.01.2015 at 16:43:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:44:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi e cam crud sa razi de Stephen Hawking... a trecut prin multe saracul, dar are simtul umorului: https://www.youtube.com/watch?v=OPV3D7f3bHY :)) |
|
|||
|
|||
![]()
Daaa, am vazut ca rade continuuu ... Daca ar fi crezut in Dumnezu sau in suflet am fi putut sa ne intrebam: "cine stie ce o fi in sufletul lui" , dar cum acest ateu nu are nimic sfant pe lume ... ne miram si noi de situatie. Eu cred ca si-a studiat expresivitatea fetei, ati vazut ca sta mereu cu capul intr-o anumita pozitie atunci cand este filmat si ca zambeste permanent cu dintii aia de-i ies pe afara ? Probabil producatorul emisiunilor lui la sfatuit in acest sens. "Saracu"!
Last edited by AlbertX; 19.01.2015 at 16:51:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Um... stii ca e complet paralizat, nu? Gen.. nu se poate misca... nici vorbi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios, nu sta intentionat asa ? Chiar nu mai intereseaza de idolii vostri atei ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar transformata Laplace ? Ups deja incep sa se simta prost.... ![]() Sa inteleg ca daca pomenesti de tabelul de transformate Laplace, ateii iti declara razboi ![]() "Ajutor, tipul asta vrea de la noi transformata Fourier si transformata Laplace, ne pune sa gandim ne incalca drepturile omului " ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|