Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2017, 17:08:28
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Când partenerului îi întorci spatele, când nu te mai interesează ce îți reproșează, când începi să-i dai cu flit, încrederea se ruinează, relația devine rece și în cele din urmă divorțul este inevitabil.

Da, nu vreau să extindem discuția despre NATO și UE pentru că știu că e foarte complexă și cred că se pot aduce multe argumente pro și contra. Eu nu cred că o tabără are toată dreptatea și cealaltă doar minciuni. Sunt sigur că aș putea afla multe de la voi, însă n-am vremea să cern toate informațiile care provin, din păcate, dintr-un mediu alterat de diverse propagande.

Mă ghidez în mare parte pe bunul-simț atunci când îmi aleg sursele de informare, dar sunt departe de a fi un om bine informat.

Iar în dialog mizez pe pe buna-credință a interlocutorului, până la momentul în care dovedește contrariul.
Vechi 04.02.2017, 17:08:50
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Băieți, respirați adînc de trei ori! E păcat să te cerți cu fratele pe mitive inventate de niște futuți de ideologi/masoni/securiști/etc/apt/sources.list :)))))))))))))))))))))))
Serios acum: Dragoș, ce zici de idee?
Ia un RPi 0.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 17:28:20
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

toti ne fura, bre. ne fura nato, ne fura ue, ne fura soros, ne fura camarila evreiasca, ne fura ungurii, ne fura rusii, tot mapamondul ar vrea sa fure ceva de la noi. noi suntem niste plante fara minte pentru ca toti ne manipuleaza, vandutii din tara, cumparatorii din afara. toti, bre! toti au ceva cu noi. si nu se multumesc sa ne fure, ne mai si batjocoresc, ba ne fac tigani, ba se fac ca nu stiu ca romania nu este tara tiganilor, ba ca suntem cei mai hoti si mai nespalati din europa si acum ne mai dau si cu ecumenismul peste bot, de ce nu ne-or lasa in durerea noastra? sa stam noi uniti in cuget si-n simtiri cu rusii pravoslavnici, ce, ne trebuie noua capitalism? ne trebuie noua multinationale? ne trebuie noua apa curenta, dus? nu, domne, avem veceul in fundu' curtii, avem ceva apa de ploaie, e bine, e foarte bine. si ce daca avem cei mai multi analfabeti din europa? las' ca ne mai tragem cateva particulare si-i rezolvam si p'astia. si ce daca?

suntem vai mama noastra, am ajuns rasii europei la toate capitolele, dar ne umflam de nu mai putem, am vrea mittel, dar aia se uita cu curul la noi, n-am vrea ue, dar ne batem sa le furam banii si ne facem ca nu-i vedem pe aia care ar trebui sa ne ajute sa facem o scoala, un drum, o canalizare.... nu vrem nato, dar ne bucuram ca niste catei lihniti care vad un os daca doi negri americani ne baga in seama, vai mama noastra...
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 18:59:55
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
am ajuns rasii europei la toate capitolele,...
"rasii", adica felinele alea ? Lycsii Europei ? Sau "rasii", adica Europa ne-a ras ?
Citat:
, dar ne batem sa le furam banii ...
Ssst, nu vorbiti de cele preasfinte. Poate ca preasfintitul Teodisie citeste si baga vreo afurisenie.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 19:25:01
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Domnule Mihnea, m-as astepta de la dvs. sa exprimati o opinie in legatura cu subiectul, nu pe langa. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 20:35:39
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Hopa! Se abrogă OUG. Dar cum?
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 20:36:55
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Se retrage OUG 13

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat sâmbătă seara că puterea a decis să retragă OUG 13 privind modificarea Codurilor penale.

Declarația a fost făcută la România Tv.

„Nu e vorba de a ceda în faț'ă unui adversar, ci de a avea înțelepciunea de a ne gândi la interesul țării, la interesul major al României. Și tocmai pentru că această ordonanță nu are niciun fel de ascunzișuri, niciun fel de dedicație specială, de ce să nu arătăm că putem să o retragem pentru că nu avem nici un fel de interes personal", a afirmat Tăriceanu.
Vechi 04.02.2017, 20:39:30
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Ultima oră!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că duminică va avea loc o ședință de urgență privind abrogarea OUG privind Codul Penal.
Vechi 04.02.2017, 20:42:32
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că duminică va avea loc o ședință de urgență privind abrogarea OUG privind Codul Penal.
"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.
Vechi 04.02.2017, 20:47:09
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

La ce ora oare? Iar schimbu 3?
Reply With Quote
Răspunde