![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Este o obligație să faci asta din moment ce ai venit să discuți cu noi, ortodocșii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am cerut trei motive.
Ai dat numai unul. |
|
||||
|
||||
![]()
E suficient un motiv pentru a trebui să răspunzi. Venirea ta aici, în calitate de musafir, te obligă să demonstrezi că vorbești în limbi prin Duhul sfânt și nu prin duhuri de draci!
|
|
|||
|
|||
![]()
In ce regulament scrie traznaia asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine, atunci nu trebuie să demonstrezi nimic. Noi ortdocșii știm că sunteți montaniști sau camisarzi. Nicidecum creștini!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, asa mai vii de acasa
Asta e o gluma proasta cu care ai zgariat placa. Nu te crede nimeni ca esti ortodox. Pentru mine este o onoare peste masura, sa fiu comparat cu Tertulian de Cartagina. |
|
||||
|
||||
![]()
Dacă te-am compara cu Origene, ai fi la fel de încântat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu chiar la fel pentru ca, spre deosebire de Tertulian, Origen a mai facut si greseli.
Dar totusi, sa pastram masura! |
|
||||
|
||||
![]()
@PT, ar trebui sa iti pun o porecla "SARITORUL", pentru ca eviti si sari peste orice nu iti convine.
Extrem de frumos din partea ta. Insa mi se pare un demers inutil. Domnule iti spun urmatorul lucru: Daca este adevarul tau pe care il marturisesti tu curat ca un diamant, atunci loveste tu in el cu ciocanul, zdrobeste-l tu cu mana ta. Pentru ca de este cu adevarat diamant, va rezista. Si testeaza-ti adevarul in permanenta, tu. Pentru ca daca tu nu iti vei testa adevarul nimeni nu o va face. Si noi ti-am aratat MAREA TA RUSINE pe care incerci sa o acoperi... Iti spunem noi, un intreg forum ortodox: esti de toata rusinea, pentru ca aperi o aberatie completa. Iar aberatia pe care o aperi este "sa pretinzi ca bolborosirea curenta protestanta este "harisma" si lucrare a Duhului Sfant si comunicare cu Dumnezeu. Rad si curcile de tine, oricine de bun simt intelege de la o posta prostia si enormitatea pe care o aperi. REVINO-TI !!! Inca mai e timp. Stii, suport orice protestant care imi insira texte invatate pe de rost si negandite sau citite dupa traducerea Cornilescu. Dar pe unul care imi bolboroseste si imi spune ca el vorbeste cu Dumnezeu... mai greu; de fapt imposibil. Bolborosirea tine de ANORMALITATE. Noi tindem spre NORMALITATE. Bolborosirea este o stare ANORMALA, care este vanduta ca normala. NU este normal, nu este in firea omului sa bolboroseasca. Nu poti sa imi vinzi mie ca anormalitatea este normalitate. Nu este natural, nu este util, nu este firesc, nu este logic, nu existe nici un fel de utilizare logica pentru bolborosire. Dumnezeu tine de normalitate si nu de aberatie... Dumnezeu promoveaza in toata Scriptura echilibrul si normalitatea si nu aberatia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bun punct. Daca PT nu se rusineaza de vorbirea lui in limbi, il invit si de fapt il provoc: daca nu iti este rusine sa vorbesti in limbi in public (sau se face doar in particular, sa nu te faci de rusine in public, doar nu rade tot satul de tine... ![]() Domnule PT, hai sa va vedem cum vorbiti, ca doar nu va este rusine de vorbirea in limbi. Invatam si noi de la dvs cum sa vorbim cu Dumnezeu. Sarmanii parinti si Apostoli, nu au fost invatati de Hristos marea taina a rugaciunii: vorbirea in limbi. Ei au fost invatati doar rugaciunea lui Iisus Doamne Iisuse Hristoase. Si contemplatia, si adunarea mintii. Ce mare pierdere pentru ei.. Au pierdut bolborosirea. As mai avea o intrebare si o curiozitate: daca tot se vorbeste in limbi, de ce nu a scris nimeni ce se vorbeste... sau nu a reusit nimeni sa faca un alfabet pentru bolborosirea... vreun manual de traducere? TRUPUL ESTE NEFOLOSITOR. Vorbirea BOLBOROSITA nu are cum sa fie nici rugaciune si nici vreun scop in sinte. Daca MINTEA trebuie sa vorbeasca cu Dumnezeu, cum poate MINTEA sa bolboroseasca??? @PT - nu ai inteles nimic nici din rugaciune, nici din indumnezeirea omului, nici din progresul duhovnicesc, nici din har; pentru ca tu doar citesti texte si nu stii nimic cum se lucreaza acestea si care sunt implicatiile lor. Este unul care a citit X ani manuale de Kung-Fu (si alea traduse gresit) si acum este expertul in Kung-Fu; dar la fata locului nu le stie pentru ca... nu le-a vazut. Domnule expert, nu le stiti deloc, cand incercati sa le puneti cap - coada nu ies, iese ca triunghiul bagat in patrat. Last edited by gpalama; 29.12.2017 at 17:26:56. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|