Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2015, 15:44:07
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TINERI PENTRU ROMANIA Vezi mesajul
Alexandru cel Mare, Attila, Napoleon au eșuat pentru că au ignorat proporțiile, pentru că nu au văzut limitele posibilului.
Nu vad cum a esuat Alexandru cel Mare pe plan politic. A cucerit jumatate din continentul Eurasiatic cand avea numai 32 de ani.
Vechi 21.04.2015, 20:03:05
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
SĂ REZISTĂM!

Politica e consecința ideii pe care ne-o facem despre ce e drept și sănătos. Ea nu e bună, nu e mare decât dacă politicienii înțeleg ce e conform firii și vieții. Calitatea cea mai prețioasă a marilor conducători de popoare a fost că s-au identificat cu popoarele lor, adică au intuit ce e firesc, ce asigură creșterea și dezvoltărea armonioasă a vieții. Această intuiție s-a bazat și pe înțelegerea a ceea ce e posibil. Alexandru cel Mare, Attila, Napoleon au eșuat pentru că au ignorat proporțiile, pentru că nu au văzut limitele posibilului.

Înțelepții ascultă vocea Țării. (????????????????????) Ei percep forțele benefice, le evocă, le lasă să acționeze pentru că știu că ele asigură sănătatea și puterea Națiunii. Nu prea putem să ne bazăm pe clasa noastră politică, de aceea noi, cei mulți, trebuie să reprezentăm sănătatea, să păstrăm contactul cu proporțiile și cu natura lucrurilor. Aceasta e în prezent funcția noastră, postul nostru de luptă.

Împotriva imposturii, să fim ambasadorii adevărului. Împotriva machiavelismului, să fim campionii loialității. Împotriva lichelelor, să fim de partea oamenilor cinstiți. Împotriva duplicității, să fim apărătorii cinstei. Împotriva spălării creierelor, să proclamăm drepturile bunului simț. Să fim partizanii curățeniei morale. Să refuzăm să fim sclavii lăcomiei sau patimilor și să revendicăm libertatea vieții. Să respingem samsarul și să preferăm omul.

Misiunea noastră cea mai profundă și cea mai fecundă e să opunem o altă concepție despre om aceleia care ne e impusă. Să rezistăm înseamnă să apărăm conculziile ce se pot trage pentru fiecare împrejurare din această concepție diferită.

Pârvu Ana Maria
Ce cuvinte tâmpe și seci... reci și uscate... găunoase și pierzătoare de mântuire.

La fel ca și gropile comune, unde erau aruncați soldații "morți pentru patrie" din ambele războie mondiale.

Spurcăciuni !

Gândite și scrise. Să poată fi aplicate. Din nou ! Vai !

Vai de voi, care scrieți aceste articole !

Vai de voi și de copii voștrii !

Vai de voi...

Creștinii, nu au ce să caute în politică !

"Da-ți cezarului ce-i al cezarului și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu."

De ce scrieți despre politică, doamnă PÂRVU Ana-Maria? Unde s-a implicat Hristos în politică? Sau Sfinții Apostoli? Sau Sfinții Părinți?

UNDE ???

De ce nu vă e rușine, autori ai acestui topic blestemat?
De ce nu vă e rușine, instigatori la ură și la război să la vârsare de sânge?
De ce nu vă e rușine, urâtori de Dumnezeu, de Hristos, de aproapele?

De ce nu vă e rușine, de ce nu vă iubiți dușmanii, cum ne învață Hristos?
De ce nu aruncați cu pâine, în cine aruncă în voi cu pietre?
De ce nu întoarceți și obrazul celălalt?
De ce nu binecuvântați pe cei ce vă blestemă?

De ce urâți pe Hristos, de ce huliți învățăturile Sfinților Părinți, de ce huliți și blestemați Biblia ?

De ce nu vă e rușine de faptele voastre propagandistice, autori ai acestui topic blestemat?

DE CE URÂȚI OAMENII NEPUTINCIOȘI, care vor pământul ăsta trecător?

De ce nu iubiți toți oamenii ?

DE CE OARE ?

Înțelepții ascultă vocea lui Dumnezeu, nu vocea țării, cu ț mic, nu cu ț mare...

"Oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele, și ele vin după Mine." - Ioan 10, 27

+++ SEMNAL DE ALARMĂ ! +++ OPRIȚI, ÎNCHIDEȚI ACEST TOPIC ! +++ SEMNAL DE ALARMĂ ! +++

Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 21.04.2015 at 20:09:17.
Vechi 21.04.2015, 20:58:43
TINERI PENTRU ROMANIA's Avatar
TINERI PENTRU ROMANIA TINERI PENTRU ROMANIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.08.2010
Locație: Mai multe localități
Implicit

DUMNEZEU, FAMILIE, ȚARĂ

Vechi 21.04.2015, 21:05:16
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

1 Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte; căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Și stăpânirile care sunt, au fost rânduite de Dumnezeu.

2 De aceea, cine se împotrivește stăpânirii, se împotrivește rânduielii puse de Dumnezeu; și cei ce se împotrivesc își vor lua osânda.

3 Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei, dar, să nu-ți fie frică de stăpânire? Fă binele, și vei avea laudă de la ea.

4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune și să pedepsească pe cel ce face rău.

5 De aceea, trebuie să fiți supuși nu numai de frica pedepsei, ci și din îndemnul cugetului.

6 Tot pentru aceasta să plătiți și birurile. Căci dregătorii sunt niște slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.

7 Dați tuturor ce sunteți datori să dați: cui datorați birul, dați-i birul; cui datorați vama, dați-i vama; cui datorați frica, dați-i frica; cui datorați cinstea, dați-i cinstea.

Cuvantul Domnului.
Vechi 21.04.2015, 22:36:59
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

*** SEMNAL DE ALARMĂ ! *** OPRIȚI, ÎNCHIDEȚI ACEST TOPIC ! *** SEMNAL DE ALARMĂ ! ***

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
1 Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte; căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Și stăpânirile care sunt, au fost rânduite de Dumnezeu.
Doamne, Tu știi că noi suntem supuși stăpânirilor, știi că dăm cezarului, ce-i al cezarului, dar știi Doamne, că dacă stăpânirea îmi cere să omor un alt om, fie din orice motiv, ASTA NU VOI FACE; DOAMNE, NICIODATĂ !!!

Căci acel om, Doamne, poartă chipul și asemănarea Ta, Doamne, așa l-ai creat.
Acel om e frumos, Doamne, în el ești Tu !
De ce să te ucid pe Tine? Nu-i destul că te răstignesc în fiecare zi, prin vrednicele de iad, fapte ale mele, Doamne???

TU NU VREI SĂ OMOR NICI UN DUȘMAN CARE ÎMI CERE PĂMÂNTUL, DOAMNE ! TU ÎL IUBEȘTI PE ACELA, DOAMNE !

Ajută-mă să îl iubesc și eu, Preaiubitul meu Dumnezeu... Ajută-mă, Doamne...

Citat:
2 De aceea, cine se împotrivește stăpânirii, se împotrivește rânduielii puse de Dumnezeu; și cei ce se împotrivesc își vor lua osânda.
Doamne, Tu nu mă vei osândi niciodată că mă împotrivesc păcatului.

Când stăpânirea îmi cere să ucid un om, sau altfel să păcătuiesc, Tu Doamne, mă lași să urăsc acea stăpânire blestemată. Căci Tu ai spus:

"Și nu fiți părtași la faptele cele fără roadă ale întunericului, ci mai degrabă, osândiți-le pe față." - Efeseni 5, 11

Ajută-mă, Doamne, și lucrează prin mine, să oprim, Doamne, pe acei oameni, care vor să ucidă alți oameni, pentru indiferent ce motiv, ajută-mă să-i opresc.

Doamne, Tu, nu eu, să biruiești, Doamne! Să umpli inimile stăpânirilor, de iubirea Ta, Doamne, ajută-mă...

Citat:
3 Dregătorii nu sunt de temut pentru o faptă bună, ci pentru una rea. Vrei, dar, să nu-ți fie frică de stăpânire? Fă binele, și vei avea laudă de la ea.
Tu Doamne ai mai spus:

"Dar vă spun vouă, prietenii Mei: Nu vă temeți de cei care ucid trupul și după aceasta n-au ce să mai facă." - Luca 12, 4.

Deci, Doamne ! NU MĂ TEM DE NEBUNII CARE VOR SĂ MĂ UCIDĂ ! Ci mă tem de Tine, scumpul meu Dumnezeu, care faci iarba să crească, și eu nu pot, nici în laborator să fac așa ceva...

Doamne, ajută-mă, ca prin dragostea Ta, să biruiesc stăpânirea întunericului care le biruiește mințile.

Doamne, nu îi lăsa să apere o bucată de pământ, nu îi lăsa să apere țările, România, America, Rusia, să le apere unii de alții.

Doamne, nu ne lăsa să se ucidă unii pe alții, pentru o bucată de pământ. Căci avem cu toții loc, Doamne !

Ajută-ne, Doamne !

Citat:
4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune și să pedepsească pe cel ce face rău.
Doamne, pe slujitorul Tău, îl voi cinsti, mai mult ca pe însăși viața mea, Doamne și Tu știi asta.
Prin el, Doamne, ne slujești Tu nouă, ticăloșilor, prin slujitorii Tăi, preoții, episcopii, diaconii, Tu ne iubești pe noi și ne arăți iubirea Ta de oameni.
Doamne, merităm ca cei ce poartă sabie, pentru păcatele noastre, să ne ucidă trupurile, dar nu îi lăsa, Doamne, mai dă-ne timp de mântuire, de pocăință, de îndreptare, pentru cei rămași ai Tăi, iubitori și cinstitori și închinători Ție, Adevăratului Dumnezeu, iartă și îngăduie pe cei desfrânați și pe eretici, și pe toți cei răi, care nu iubesc Adevărul Tău.

Iartă-ne și ajută-ne, Doamne !

Citat:
5 De aceea, trebuie să fiți supuși nu numai de frica pedepsei, ci și din îndemnul cugetului.
Doamne, stăpânirii care ne cere să ucidem alți oameni, niciodată nu vom fi supuși.
Doamne, stăpânirii care ne cere să ucidem dușmanii stăpânirii, vom urâ faptele acelei stăpâniri și o vom ierta, căci, NOI CREȘTINII, NU AVEM DUȘMANI !

NOI CREȘTINII, IUBIM PE TOATĂ LUMEA, PE TOȚI OAMENII DE PE PĂMÂNT !

Doamne, noi nu vrem să ucidem pe nimeni, NU VREM SĂ MERGEM ÎN ARMATĂ, unde ne cere să ucidem.

Doamne, ajută-ne, ferește-ne de ARMATA blestemată, de crimele războaielor, de gropile comune !

FEREȘTE-NE, DOAMNE, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale tuturor Sfinților.

Citat:
6 Tot pentru aceasta să plătiți și birurile. Căci dregătorii sunt niște slujitori ai lui Dumnezeu, făcând necurmat tocmai slujba aceasta.
Doamne, taxe plătim, impozite, și orice mai cere stăpânirea, căci prin asta ajutăm pe cei nevoiași.
Stăpânirea știe ce să facă cu acei bani, ca să ne fie de folos, căci stăpânirea ne slujește nouă, de aceea o alegem, și ascultăm de ea, căci și stăpânirea ascultă de Tine, Preadulce Dumnezeule Treime.

Dar când stăpânirea îmi cere să apăr țara, să ucid alți oameni, atunci VOI ALUNGA de la inima mea și din mintea mea, de la urechile mele, acea stăpânire, căci îmi cere să păcătuiesc împotriva poruncilor Tale, Doamne !

Atunci, voi urâ faptele acelei stăpâniri, și voi striga împotriva ei, să nu mai păcătuiască, SĂ NU UCIDĂ ALȚI OAMENI.

Căci, Doamne, Tu nu vrei să-mi pierd mântuirea.

Mai bine mor de mii de ori, să fiu ucis de oricine vrea să mă ucidă, și pe mine și pe familia ce Dumnezeu mi-a dat-o, și care e a lui Dumnezeu, nu e familia mea, decât să ascult de SLUJITORII SATANEI, din ARMATĂ, care îmi cer să ucid alți oameni, din orice motiv, PIERZÂNDU-MI MÂNTUIREA, pierzând Împărăția Cerurilor, pentru o graniță a unui petec de pământ, care oricum peste 100-200 de ani, va fi schimbat din nou, de alt război !

Doamne, nu lăsa oamenii să se apere unii de alții, ucigându-se ! Doamne, ajută-ne !

Citat:
7 Dați tuturor ce sunteți datori să dați: cui datorați birul, dați-i birul; cui datorați vama, dați-i vama; cui datorați frica, dați-i frica; cui datorați cinstea, dați-i cinstea.
Doamne, Tu vrei să dăruim iubire tuturor, din iubirea Ta, care ești Tu.
Doamne, Tu nu vrei să le vărsăm sângele, când ei vin și cer pământul nostru.
Noi știm Doamne, că pământul nostru nu e aici, în viața aceasta, în nicio țară.
Aici e doar păcatul...
"Știm că suntem din Dumnezeu și lumea întreagă zace sub puterea celui rău." - I Ioan 5, 19.

Și știu Doamne, că Împărăția Ta, nu e din lumea aceasta: " Împărăția Mea nu este din lumea aceasta." - Ioan 18, 36

Doamne, noi nu vrem să murim pentru România, pentru nicio țară blestemată din lumea aceasta, ci pentru Tine.

Iar pe Tine, nimeni, niciodată, nu te va putea lua de la noi.

*** SEMNAL DE ALARMĂ ! *** OPRIȚI, ÎNCHIDEȚI ACEST TOPIC ! *** SEMNAL DE ALARMĂ ! ***

Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 21.04.2015 at 22:40:12.
Vechi 21.04.2015, 22:47:34
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
DUMNEZEU, FAMILIE, ȚARĂ

MANIPULARE !

PROPAGANDĂ !

NERUȘINARE !

MINCIUNĂ !

Dumnezeu nu cere niciunde în Biblie, și mai ales în Noul Testament, să îți slujești țara !

Sfinții Părinți, nu cer asta niciunde !

Sfintele Canoane, Sfintele Sinoade, nu au cerut, nu cer și nu vor cere asta, niciodată !

Cum să o slujești o țară ? Mergând în blestemata de armată ? Ucigând alți oameni ? Sfârșind în gropi comune ?

RUȘINE ! RUȘINE ACESTUI TOPIC ! ACEST TOPIC TREBUIE OPRIT ! ÎNCHIS !

Nu vrem război ! Nu vrem să apărăm țara !

NU ÎNȚELEGEȚI ?

NU VREM !

Lăsați-ne în pace !

Nu vrem să apărăm România ! Nu vrem !

ȚARA NOASTRĂ E ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR ! NU ROMÂNIA !

Rușine să vă fie tuturor celor care scrieți aceste articole pe acest topic !

RUȘINE !

Rușine să vă fie că săpați la temeliile Bisericii lui Hristos, că pierdeți turma lui Hristos, lupi în piei de oaie sunteți !

Adevărații Sfinți Martiri, sunt cei care au mărturisit credința, fără să ucidă pe nimeni.

EROII DIN ARMATĂ, NU SUNT EROI, SUNT CRIMINALI ! Oameni cu fapte blestemate !

Eroii, care au luat pușca în mână și au ucis alți oameni, nu sunt martiri, nu sunt sfinți, sunt călcători de porunci Dumnezeiești !!!

Hristos nu cere așa ceva niciunde, Sfinții Părinți, nici atât !

Din contră: "Cine scoate sabie de sabie va pieri."
Iubeșteți vrăjmașii.
Binecuvântați pe cei ce vă blestemă !
Aruncați cu pâine în cine aruncă în voi cu pietre.
Întoarceți și obrazul celălalt.
Cine îți cere haina, dă-i și cămașa.
Dacă fratele tău cere să mergi o milă cu el, tu să mergi două.

Fi-ți Sfinți, precum Eu, Tatăl vostru, sfânt sunt !

RUȘINE SĂ VĂ FIE !

EROII ADEVĂRAȚI SUNT CREȘTINII CARE ÎMPLINESC VERSETELE DE MAI SUS !
Iar dacă sunt uciși pentru acele porunci, sunt Sfinți Martiri, nu aceia care iau arma în mână și ucis, alți oameni, chipul și asemănarea lui Dumnezeu !

NU VREM SĂ APĂRĂM ȚARA !

URÂM ARMATA !

Urâm pe oricine ne spune să călcăm poruncile lui Hristos ! Amin !

OPRIȚI ACEST TOPIC ! Închideți acest topic ! Pentru numele lui Dumnezeu, închideți acest topic !

Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 21.04.2015 at 23:00:41.
Vechi 21.04.2015, 22:51:46
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Emiliane, ai reușit să scrii o postare întreagă, și destul de lungă, fără invective și injurii. Felicitări. Mai rămâne mica problemă a minciunii. Când o vei rezolva și pe aceea, în sensul că o vei recunoaște, îți vei cere iertare și vei promite că nu mai faci, vom putea începe să discutăm.

P.S. Eu mă refeream la penultima postare. Între timp, se vede că ai vrut să mă contrazici și ai mai postat una, care cuprinde, din păcate, invective și injurii. Trist. Orice minune ține... o postare ?......

Last edited by GMihai; 21.04.2015 at 22:53:57.
Vechi 21.04.2015, 23:01:06
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Prin asemenea fapte virtuoase a strălucit dreptcredinciosul Voievod Ștefan cel Mare, care a cârmuit Țara Moldovei 47 de ani, înarmat cu platoșa credinței în Dumnezeu, cu cea a postului și rugăciunii și cu multe fapte ale dragostei creștine închinate Bisericii și poporului său; a zidit un foarte mare număr de biserici și mânăstiri, înzestrându-le cu cele necesare sfintelor slujbe, ca un purtător de biruință a luptat cu prețul vieții sale până la jertfelnicie pentru apărarea hotarelor țării și a credinței strămoșești fiind numit apărător al creștinătății, a miluit pe săraci și a răsplătit pe luptătorii oșteni, a arătat îndurare și pe cei greșiți i-a îndreptat.

Citat din tomosul de canonizare al lui Ștefan cel MAre și Sfânt.

Acuma, dacă te consideri, Emiliane, mai ortodox decât Sfântul Sinod și decât Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, nu trebuie decât să o spui. Evident, cu multă smerenie... :)
Vechi 21.04.2015, 23:23:32
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Prin asemenea fapte virtuoase a strălucit dreptcredinciosul Voievod Ștefan cel Mare, care a cârmuit Țara Moldovei 47 de ani, înarmat cu platoșa credinței în Dumnezeu, cu cea a postului și rugăciunii și cu multe fapte ale dragostei creștine închinate Bisericii și poporului său; a zidit un foarte mare număr de biserici și mânăstiri, înzestrându-le cu cele necesare sfintelor slujbe, ca un purtător de biruință a luptat cu prețul vieții sale până la jertfelnicie pentru apărarea hotarelor țării și a credinței strămoșești fiind numit apărător al creștinătății, a miluit pe săraci și a răsplătit pe luptătorii oșteni, a arătat îndurare și pe cei greșiți i-a îndreptat.

Citat din tomosul de canonizare al lui Ștefan cel MAre și Sfânt.

Acuma, dacă te consideri, Emiliane, mai ortodox decât Sfântul Sinod și decât Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, nu trebuie decât să o spui. Evident, cu multă smerenie... :)
Sunt Igor, dar te las să-mi spui cum dorești: Emilian, Tudor, Pavel, Octavian, Bogdan, sau cum vrei.

Răspuns:

Punctul A.

În timpul în care Sfântul Ștefan cel Mare, "a luptat cu jertfelnicie pentru hotarele țării" cum spune tomosul de canonizare:

1. Era bețivan. Bea butoaie de vin.

2. Era curvar. A avut zeci de concubine, și 7 neveste.

3. Era criminal. A ucis zeci de slujitori, de boieri, și alți oameni.

Dar Sfântul Ștefan cel Mare, nu e Sfânt pentru aceste fapte abominabile.

Ci pentru că în ultimii ani de viață, când s-a retras, stătea câte 7-8 ore, pe piatră, la ușa Sfântului Daniil Sihastru, plângând. Își plângea păcatele și își aștepta duhovnicul, pe Sfântul Daniil, să-și termine canonul de rugăciune și apoi să îl poată primi.

Sfântul Ștefan cel Mare, e sfânt, pentru că știa că păcătuiește, ucigând oamenii, de aceea după fiecare victorie, a zidit câte o Sfântă Biserică sau Sfântă Mănăstire, cu un număr total de peste 50, adică domnitorul cu cele mai multe zidiri de slujire lui Dumnezeu, dintre toți domnitorii, din câți au existat vreodată, în orice țară de pe pământ, în toate timpurile.

Sfântul Ștefan cel Mare, e Sfânt, pentru că s-a căit și pocăit de faptele sale, s-a spovedit, s-a împărtășit, și-a schimbat viața, s-a curățit, s-a luminat, s-a despătimit.

Cu rugăciunile Sfântului Ștefan cel Mare, ajută-ne Doamne, să NU omorâm nici un om, pe nimeni, niciodată ! Amin.

Punctul B.

Sfânta Maria Egipteanca, era:

1. Cea mai mare curvă din Egipt, a secolului 4.

2. Necredincioasă. Nu credea în Dumnezeu. A mers din curiozitate să vadă unde merg creștinii, la închinare și acolo s-a petrecut minunea.

3. Leneșă, indiferentă, nu a vrut familie, copii, o meserie, nu i-a păsat de nimeni și nimic, decât de desfrânare.

Apoi, după ce acea minune s-a petrecut în Sfânta Biserică, la 29 de ani, pleacă în cea mai adâncă pustie a Egiptului, unde a fost pustnică, timp de 49 de ani, fără să vadă fața nici unui om, a ajuns, ca în timpul rugăciunii, să strălucească ca soarele și să se ridice în aer, câțiva metri, să leviteze, de la lumina necreată, îndumnezeită fiind.

Atât. Mai departe, no comment.

*** SEMNAL DE ALARMĂ ! *** OPRIȚI ACEST TOPIC ! *** ÎNCHIDEȚI ACEST TOPIC ! *** SEMNAL DE ALARMĂ !

Biblia
Vechi 21.04.2015, 23:29:21
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Implicit

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și Patriarhul:

Prin asemenea fapte virtuoase a strălucit dreptcredinciosul Voievod Ștefan cel Mare: ca un purtător de biruință a luptat cu prețul vieții sale până la jertfelnicie pentru apărarea hotarelor țării

Botoș Remus Emilian:

Ba nu !!! Și nu sunt Botoș Remus Emilian !!! nu dau doi bani pe ce spune Sinodul, dar sunt ORTODOX !!!!

P.S. Emiliane. înainte să ne dai lecții de creștinism, n-ai lămurit problema cu minciuna aia grosolană, când ai susținut că tu nu ești cine ești.

Last edited by GMihai; 21.04.2015 at 23:32:14.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! gadescum Umanitare 1 24.01.2009 19:48:25