![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Interesant un verset aici:
Isaia 38:17 Iată, chiar suferințele mele erau spre mântuirea mea; Tu ai găsit plăcere să-mi scoți sufletul din groapa putrezirii. Căci ai aruncat înapoia Ta toate păcatele mele! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand daca mortii sant tarana si nu stiu nimic cum le-a vestit Iisus evanghelia ? I-a inviat dupa care i-a adormit la loc ? Tu nu vezi ca nu are nici o logica ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi prima pagina a topicului (raspunsurile lui "trice...") sau aici:http://www.crestinortodox.ro/forum/s...7&postcount=75. Sau, mai cauta si tu, tot pe acest topic (ca sa nu te deranjezi prea tare). Citat:
Astfel de vorbe sunt un simptom al neputintei si furiei. P.S. Mai bine reia postarile, de pe acest topic, ale adventistilor si vei gasi raspunsurile lor la intrebarile tale. Poate eviti astfel niste situatii neplacute pentru tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine a spus asta, mincinosule? Arata postarea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deci Petru scrie clar ca Iisus a fost in inchisoare sa predice duhurilor de acolo si satana spune ca mortul doarme si nu stie nimic . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand nu eu am afirmat ca erau "urmariti" de capetenii pentru a fi ucisi pentru ca povesteau ceea ce "au vazut". In al doilea rand nu e vorba despre ceea ce ar fi povestit cei inviati pentru ca Evanghelia prezinta invatatura si faptele Mantuitorului. In al treilea rand daca ceea ce ei ar fi marturisit "se inscria" in credinta acceptata atunci, si anume ca sufletul este nemuritor si ca cei drepti merg in Rai (nu este cazul pana la Invierea Mantuitorului) si ceilalti merg in Iad, clar nu mai trebuia facut nici o mentiune sau adaugire. In al patrulea rand, fara sa fie o mentiune, o certitudine sau o invatatura in acest sens, ar fi totusi posibil ca acesta sa fie o taina pe care sa o descoperim dupa moarte si sa nu le fi fost permis sau sa nu isi fi putut aminti pentru a o relata.
|
|||
|
|||
![]()
Uite satana ce scrie :
Normal că propovăduirea s-a făcut în trecut, crezi că de flori de măr a propovăduit Noe 120 de ani contemporanilor săi? Nu aceasta a fost misiunea lui esențială? A propovăduit în Același Duh în/prin care a fost înviat și Iisus mii de ani mai târziu. Iată cum zice pasajul în discuție într-o traducere nouă (2008) nici ortodoxă, nici adventistă: "El a fost dat la moarte în trup, dar a fost făcut viu prin Duhul, în Care, de asemenea, S-a dus și le-a predicat duhurilor din închisoare, care odinioară nu ascultaseră, atunci când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în așteptare, în zilele lui Noe, când era construită arca, în care numai puțini, și anume opt suflete, au fost salvate prin apă;" (1 Petru 3,18-20 - versiunea NTR) ![]() Tu nu vezi ca nu are nici o logica ? Iisus s-a dus in Duh si le-a predicat acelorasi duhuri care odinioara nu ascultasera.Asta spune Petru dar asa face satana,umple forumul ,nu mai conteaza daca are logica sau nu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in rest ti-am mai zis, lasa atacurile la persoana ce devii nesimtit si ne certam. e a nu stiu cata oara cand lansezi un atac la persoana la adresa mea. next time iei inca un ban. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|