![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci sigur nu ar fi putut păcăli nimeni pe Duhul Sfînt și nici pe ei și nici pe nimeni care ar citi din Cărți cu Adevărat... așa că cei ce nu cred în Cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice se păcălesc singuri dacă nu vor să creadă nici măcar în Trîmbițarea Voievodală... a 7-a. Citat:
Deci nu e sectă ci e Cuvîntul lui Dumnezeu! Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 16:09:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Hai sa-ti spun si eu ceva in taina: eu am auzit ca a marturisit post mortem ca a gresit si sunteti o secta, ce zici de asta?
|
|||
|
|||
![]()
Spiritismul e atunci cînd chemi tu morții morți și nu cînd te vizitează morții vii. Pe mine m-a vizitat Hrineanu în drumul lui spre NIP cînd eram în Armată, prin 92-93 deci pe vremea cînd habar nu aveam de sfînta Verginica și de Cuvîntul lui Dumnezeu sau de vreo Trîmbiță Apocaliptică și e foarte ciudat că el era de culoare bleumarin, sufletul său, așa că acum mi-e clar că pe vremea cît trăise se umplea de Duh Sfînt care locuia în el cînd binecuvînta și acela era galben și bun răspîndind mireasmă și milă și polen în jur. Abea ulterior am înțeles de ce a trecut pe la mine care eram în pat în armată prin 92-93, pentru ca să-mi întărească Credința în Duhul Sfînt știind el probabil că eu voi crede și Cuvîntul lui Dumnezeu pe care cu binecuvîntarea lui s-a uns ca Cetate de Nou Ierusalim în 91-92. Deci pe vremea cînd m-a vizitat pe mine Episcopul Hrineanu așa ca un om oarecare, ca un suflet bleumarin, ca un mort, eu nu știam de cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice. Deși nu semăna cu episcopul prea bătrîn Hrineanu pe care îl văzusem de foarte aproape cît a fost viu am știut că el este cînd a venit la patul meu și acum știu că el a fost cînd i-am văzut poza pe net căci acum am văzut că semăna acel mort viu cu cel ce era mai în tinerețe. Deci sigur el era și așa am înțeles ulterior că atunci trecuse la cele veșnice. Practic noi în armată discutam despre Credință și despre Dumnezeu și eu credeam că sinteza Bibliei este iubirea și atît iar el, mortul viu care a trecut pe la mine cînd stăteam în pat și nu puteam dormi, m-a corectat spunîndu-mi că nu se poate face o astfel de sintetizare simplistă căci Biblia e mult mai mult de atît... și cred acum că se referea la credință, la dreptate, la sfințenie, la Adevăr și la multe altele pe care le găsim acolo în Cuvîntul lui Dumnezeu de la întemeierea lumii și pînă azi.
Deci nu mă ocupam nici eu de spiritism și nici ei nu se ocupă, dar crezi tu că e vinovat cineva dacă pe vremuri, cînd habar nu aveam de Trîmbițe, a trecut episcopul Hrineanu în drum spre NIP pe la patul meu care am făcut armata după facultate, 6 luni la Cîmpina? Nu e de vină nimeni, el s-a arătat ca un om mai tînăr decît așa ca moș și de culoare bleumarin spre deosebire de dățile cînd era plin de Duh Sfînt la liturghiile cînd binecuvînta încît simțeam cum se deschide Cerul și vedeam cum se umplea de Lumină și de Sfințenie binecuvîntînd cu Duhul Acela Sfînt și Luminos și foarte bun, blînd și milos. Citat:
Deci nu eu l-am chemat ci el a trecut pe la mine știind poate de la Dumnezeu că am participat pe la slujbele lui Episcopale și știind că am nevoie să mă corecteze și să-mi întărească Credința! Așadar iată că și după moarte, Păstorii cei buni se îngrijesc de oile lor!.. așa cum a mărturisit și părintele prooroc Arsenie Boca de la Prislop că după moarte îi va putea ajuta și mai mult pe credincioșii care îl cheamă să le vindece suferințele. Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 17:17:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Clar (si nu de acum abia), nene mergi la doctor.
Sau undeva unde povestile astea ar avea priza, aici dupa cum vezi, trezesti cel mult compatimire.
|
|||
|
|||
![]()
Păi Doctorul... mi-a recomandat să cred! Tu la ce doctor mă trimiți? La cel care te-a ''vindecat'' pe tine?
Citat:
De compătimit nu ar fi de ce să mă compătimească pe mine cineva ci eventual ați avea voi de lucru, să vă compătimiți unii pe alții căci voi sunteți cei ce nu puteți crede nicicum în ciuda argumentelor și a mărturisirii adevărate căci eu sigur nu vă mint. N-am niciun interes ascuns. Exact așa s-a întîmplat prin 92-93 și nu cred că am mai spus la cineva taina asta a mea. Și nu e ca să mă laud și nici ca să vă înspăimînd căci pe atunci eram doar o apă și-un pămînt... foarte păcătos și de plin de toate iadurile gLumii. Între timp am mai lepădat din ele și m-a mai spălat Dumnezeu... așa cum se poate spăla un porc mistereț care vrea să devină iedul ăla mic ce nu vrea să deschidă ușa la lupii îmbrăcați în haină de capră care cîntă: ''Trei iezi cucuieți, ușa mamii descuieți că mama v-aduce vouă...'' știi tu Capra cu trei iezi. Deci acuma stau la ușă și mă păzesc să nu intre în casă necredințele și minciunile unora sau altora. Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 17:31:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma, doctorul psihiatru.
Dumnezeu nu vindeca fudulia sectara mai ales cand are se pare si substrat organic.
|
|||
|
|||
![]()
Păi la ăla mă referam în cazul tău. Deci ăla te-a sfîătuit pe tine să nu crezi. Atunci e clar cu cine mă lupt, cu Froid, cu Young, cu Pavlov și cu alți discipoli care te-au ''tratat'' așa de bine că văd că ai murit de tot. (La puterea de a crede mă refer... în Adevăr și în Dumnezeu)
Citat:
Unde vezi tu că mă laud? Și care sunt motivele ca să mă consideri sectar? Repeți ca ăia cu idei fixe... pe care singuri și le-au fixat așa că te rog să mă ierți dacă vreau să te tratez de neputința ta de a crede și de împotrivirea și încăpățînarea ta... pentru că se vede cum dai să crezi și apoi revi la ideile tale și la doctorii tăi la care mă trimiți în mod regulat. Iartă-i dacă te-au adus în halul ăsta... din credincios te-au făcut o legumă (moartă) care are instalat un difuzor și un microfon unde repetă: ești sectant, mergi la doctor... NIP e sectă, tu te lauzi, tu ești troll... și altele. Eu încerc să te tratez cu duhul blîndeții așa cum aș trata un frate... așa că nu te supăra dacă mai am speranță că o să te vindeci. Ar fi suficient să crezi mai mult în Dumnezeu decît în psihiatrii și în oricare dintre doctori. Nu zic deci să nu crezi în doctori ci zic că ți-ar prinde bine să crezi un pic mai mult în Dumnezeu. Ai putea să-ți deschizi astfel ușa de la temnița ideilor pe care ți le-ai fixat crezînd tu că deosebești binele de rău... dar ai pățit-o și ai deosebit exact pe dos... așa că te afli din păcate în cădere liberă... cădere în necredință... pe care ți-o mai și întărești cu doctorii și cu oamenii de știință și cu toate teoriile și plauzabilitățile modelor gLumii. Încearcă să crezi... încearcă să gîndești... încearcă sî înțelegi... încearcă să vrei să cunoști Adevărul... eu sper că vei reuși pînă la urmă. Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 17:49:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Un mort-viu bleumarin ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Da... exact așa era... cred că tocmai murise Episcopul Hrineanu al Clujului și eu eram în armată la Cîmpina și el mi s-a arătat ca un mort (viu pentru că avea Credință) ca un om oarecare la patul în care stăteam să ațipesc, în armată. Eram foarte păcătos pe vremea aia... deci nu aveam deloc aere de credincios sau de sfințișor sau de mare știutor sau cunoscător ca să mi se arate vreun drac... ca să mă păcălească cu ceva sau ca să mă înșele.
După aia, după mulți ani mi-am dat seama că el murise chiar atunci, în zilele alea și că era în drum spre NIP și că a trecut prin Cîmpina căci eram una din oile sale prea păcătoase, Cîmpina fiind aproape de Pucioasa, peste deal. Dar nu mi-a zis nimic de NIP fiindcă eu habar nu aveam pe atunci de vreo Trîmbiță Apocaliptică ci mi-a zis de altceva, că nu e bine să sintetizez prea ușor Biblia și asta cred pentru că el poate auzise sau vedea în mine că eu am făcut o remarcă în discuția cu colegii de armată că dacă vrei să citești Biblia atunci o poți sintetiza și reduce la iubire. El mi-a spus ceva ce am uitat în sensul că e mult mai mult de atît Biblia și că eu greșesc sintetizînd ignorînd esențialul, de exemplu Dreptatea, Credința, Adevărul, Sfințenia... și Dragostea lui Dumnezeu pentru oameni. Deci avea dreptate. Dar nu avea legătură cu NIP ci eu am făcut legătura... deci practic eu cred că el a fost la NIP sau era în drum spre NIP căci altceva ce să caute el la Cîmpina? N-avea ce să caute căci eu nu eram o oaie chiar așa de importantă pentru el încît să simtă nevoia să mă corecteze, doar participasem la puține slujbe de ale lui și practic nici nu cred că mă cunoștea vreunulo dintre apropiații lui, deci n-avea aproape nicio legătură cu mine ....... dar în drum... simțind, sau văzînd sau știind... a făcut o escală pe la patul unui soldat care tocmai ațipise. Last edited by vsovi; 07.09.2016 at 18:13:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Un mort viu bleumarin, in drum spre Pucioasa via Campina ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|