![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci zi-i lui ai sa -ti explice ce i-am explicat eu lui, adica faptul ca toata iluzia lui cum ca stie ceva se bazeaza pe aceea ca el crede la randul sau ce i-au spus altii. Ca sa nu mai scriu eu inca o data. Share the knowledge intre voi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
... e din DEX |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut tu atomii acestor gaze? NU! Dar crezi in existenta lor ... pentru ca aceasta existenta a fost demonstrata stiintific ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu la fel.
|
||||
|
||||
![]()
Cand nu ai alta explicatie o dai in mistouri ... Tipic ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asculta, dragoste, cand iti tragi tu laborator in garsoniera si te apuci de facut analize chimice ale aerului, te rog frumos sa strigi din tot sufletul EVRIKA! Dar numai daca vei vedea moleculele si tot restul in detaliu.
Atunci sa-mi spui tu mie ca ai dovezi palpabile. Pana atunci ai si tu o credinta cvasi-religioasa legata de componenta chimica a aerului. Unii il cred pe ayatolahul din moschee, altii pe ayatolahul de la NASA. Acelasi mecanism mental cat timp nu faci tu cu manutele tale experimentul. Nu neg ca fac oarecare misto dar daca tu din textul asta o sa pricepi ca eu nu cred ca exista aer... daca la asta te vor conduce complexele procese cognitive... whatever.
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur ca ti-a mai ramas macar simtul umorului din averea pe care ai avut-o in vremea credintei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi ceri mie sa-mi fac laborator propriu???? Voi care atunci cand vine vorba de Dumnezeul vostru, pretindeti tacere si credinta neconditionata??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Simtul umorului mi l-am pierdut in vredea de credinta. Mi-a trebuit mult timp sa-l recapat, macar in parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai am ce sa iti pretind dupa ce singur tu te intrebi retoric care e diferenta dintre ayatolahul din moschee si de la nasa :) Pentru ca aici voiam sa si ajung: sa realizezi ca nu e o diferenta majora, dpdv "laic" (duhovnicesc este, dar nu ne jucam noi doi in terenul acela) intre cei care cred ca exista atomi fara sa-i fi vazut vreodata cu ochii lor si cei care cred ca este Dumnezeu. Tu poti sa-mi demonstrezi mie, concret, stiintific si experimental existenta atomului cu tot atatea dovezi (adica zero) cu cat pot eu sa-ti demonstrez tie existenta lui Dumnezeu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 23.02.2012 21:54:39 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Cum este o zi tipica crestinului? | Panthera | Generalitati | 10 | 24.06.2010 15:00:54 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|